Gå til innhold

Vivian

Medlemmer
 • Innholdsteller

  809
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vivian

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 19. okt. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. har du helt slutta å logge? :)

  1. Vis tidligere kommentarer  3 andre
  2. Lappen

   Lappen

   Så bra, grattis med det :-) Ja begynt å kjøre styrkeløft sjøl nu, går sakte men det går da oppover. Om det blir konkurrering vet æ nu ikke enda, som du sier, mange sterke damer i senior :)

  3. Vivian

   Vivian

   Takk for det :) Så bra! Det er jo bare å hive seg med, man konkurrerer jo i hovedsak mot seg selv egentlig :)

  4. Lappen

   Lappen

   Ja det e nu sant. Vi får se hvordan utviklinga mi blir løpet av året :)

 2. http://resultater.styrkeloft.no/ranking.php Her kan du bare krysse av for utstyrsfritt, så ser du hva som er løfta i ulike klasser. Mulig det finnes andre måter også, men ikke som jeg vet om.
 3. Det var bare for å sette det litt på spissen tror jeg! Skal ærlig si at jeg ikke hadde noen gode argumenter å komme med, derfor ble det bare vås fra min side
 4. ... når du er støl i hele kroppen og har mest lyst på treningsfri, sjekker programmet og ser at det er over 180 reps i baseøvelsene på dagens økt.
 5. Er helt enig, men klarte ikke la være
 6. Jo takk, jeg storkoser meg på hver utstyrsøkt jeg!
 7. Som jeg skrev i forrige innlegg, så man man bruke utstyr dersom man vil hevde seg internasjonalt, og nasjonalt for den del. Det er jo såklart kjempe bra for sporten om man får rekruttert mange nye løftere om det blir utstyrsfritt. Jeg syns det bare blir for dumt at folk som ikke har prøvd utstyr og vet hva det innebærer forkaster det.
 8. Det spiller egentlig ingen rolle. Skal alle stille likt der, får alle ha de samme skiene, og den samme smørningen. Samme som her, skal alle stille likt, vekk med utstyret. Men nå er det en gang sånn at det er utstyrsløfting som gjelder, og vil du konkurrere internasjonalt og kunne hevde deg må du bruke utstyr. Men ikke forkast noe du ikke har prøvd, det blir for dumt. Ta på deg ei benksjorte eller knebøydrakt, og se hvor "enkelt" det er. Så kan du forkaste utstyret, men ikke før.
 9. Det gjør det ikke. Det avgjøres på hvem som har den beste smøreren på sitt lag.
 10. Hva da med langrennssporten? Der blir det jo ofte avgjørt på grunn av smørning. Samme greiene.
 11. De som er sterkest med utstyr er vel som oftest de som er sterkest uten også. Såklart finnes det tilfeller andre veien også. Men det blir for dumt å forkaste utstyret uten at du har prøvd en gang. Jeg liker best å løfte med utstyr, syns det er mye mer morsomt og utfordrende. Det er ingen som har sagt at jeg må løfte med utstyr, jeg gjør det fordi jeg vil. I tillegg er det mer artig å se på løft hvor de har utstyr, syns jeg. Har ikke så veldig mange gode argumenter for eller imot, men jeg liker rett å slett utstyret best!
 12. Hvorfor? Er det feil når de har jobbet hardt for å mest mulig ut av utstyret?
 13. Helt ville løft i -63! At ei dame under 63 kg kan dra 240 kg i markløft er bare helt vilt.
 14. Har du prøvd utstyr selv, siden du sier det kan brenne?
×
×
 • Opprett ny...