Gå til innhold

Tomla

Medlemmer
 • Innholdsteller

  272
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Tomla

  SKJEGG

  Kjør Kiwi-style, så dekker du begge deler! En velflytende tørrflue og en nymfe bundet i en kort senestump fra krokbøyen på tørrfluen!
 2. Tomla

  SKJEGG

  Tørrfluefiske er et lite hakk mere gøy enn andre former for fluefiske! Er på ingen måte fanatisk, jeg heller! Ørret er god mat!
 3. Tomla

  SKJEGG

  Med det kvælertaket du tar på den stakkars ørreten, så ser det ikke ut som om du er noen ihuga C&R tilhenger?
 4. Det har du sikker rett i. I dyreriket vil det også være større energitap mellom trofiske nivåer blant pattedyr enn kaldblodige dyr. Men så spiser vi heller ikke så mye toppredatorer av pattedyrene. Mulig unntak: Løv(e)biff?
 5. Man kan tenke seg at det er mulig å høste mye mer animalsk protein ved å spise fra lengre ned i næringskjeden. Røfflig så regner man at 10% av energien overføre mellom hvert trofiske nivå. F.eks. om vi spiser antarktisk krill så er den på annet trinn (planteplankton -> krill) i næringskjeden, om vi derimot spiser en diger lofottorsk så kan den være på femte trinn (planteplankton -> små dyreplankton -> store dyreplankton -> sild -> torsk). Med tanke på å høste mest mulig effektiv kunne man da tenke seg at det var mulig å høste i størrelsesorden 1000 X mer antarktisk krill enn
 6. Regner med at det er den kjente Chuck Morris vi snakker om her? Chuck, every day of the week!
 7. Om det hadde vært en fullgod erstatning, så ville det fort blitt en veldig populær tyggis!
 8. Kjenner det rykker litt i skeptikerrefleksene når jeg leser påstander som "- Rett bruk av BCAA booster proteinsyntesen i kroppen med opp til 350 %" og "Hypen rundt BCAA er berettiget! Et tilskudd av BCAA vil ta din trening til nye høyder hvis du bruker dette tilskuddet riktig." uten en eneste referanse. Selvfølgelig kommer de også med den helt objektive anbefalingen av et produkt de tilfeldigvis selger selv også.
 9. Er det noen andre her som følger litt med på Norwegian Athletic Forum på FB? Når jeg kjenner at jeg har litt for stor tiltro til menneskeheten er det bare å gi inn der noen minutter, så er perspektivene justert! Sett de siste kommentarene der om denne saken?
 10. Her ser jeg et klart forbedringspotensiale mhp kostholdet! Gå over til Q Sjokolademelk, og du vil aldri se deg tilbake!
 11. Har også sett amerikansk fotballspillere trene denne øvelsen, da kobler de bare kabelen direkte i hjelmen. Kanskje ingen dum idè å trene for 130 kilos klompedomper som tar rennafart og møtes skalle mot skalle som to fjellgeiter!
 12. Fant saken delt på Facebook i dag, men ser nå at den er publisert tidligere i år.
 13. Kiropraktor Andresen uttaler seg om aspartam: http://www.side2.no/helse/--lettbrus-delegger-skjelettet/5181212.html Blant gullkornene: " - Det er rett og slett farlig å drikke kjemikalier som dette, sier Andresen til Side2. Vi sitter på kontoret hans på klinikken som holder til på beste vestkant i Oslo. Foran meg har han lagt en rekke avisutklipp om farene ved tilsetningsstoffer, sukker og hvor viktig sammenhengen mellom mat og helse er." "- Hjernen kan «harskne» og skjelettet blir sprøere og tåler mindre. For det første kjenner ikke hjernen igjen stoffet aspartam så hjernen vet
×
×
 • Opprett ny...