Gå til innhold

Maddios

Medlemmer
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Pris kan diskuteres, bor i stavanger
 2. Selvfølgelig er det ting som kan øke effektiviteten i vektnedgangen. Det er jo en grunn til at noen går ned raskere enn andre, utenom biologiske fordeler/ulemper.
 3. Ja, nå forstår jeg. Takk skal dere ha! Vil det si at hvis jeg forbedrer kondisjonen vil kroppen bli mer effektiv i å brenne kalorier?
 4. Deer var svaret på det jeg lurte på og nå forstår jeg:D Tenkte kondisjonstrening først ville gjøre at kroppen prioriterte fettforbrenning istedet for muskelbygging, men hvis det ikke er saken ser jeg ikke vits i å trene kondisjon før styrkeøktene mine. Teller alle kalorier og ligger mellom 1300 og 1600 kalorier per dag og prøver på 150g protein, 40-60g fett og resten karbohydrater. Skal fortsette med styrketrening altså
 5. Det er en av grunnene til at jeg trener styrke, for å ikke miste så mye muskelmasse:) Jeg ligger på cirka 2g proteiner per kg kroppsvekt, så tenker ikke å øve det ihvertfall. Har lagd kaloriunderskudd og jeg trener ikke kondisjon (tenker på å legge inn en HIIT økt i uka). Mener ikke hva jeg blir best på, men hvis jeg trener kondisjon før styrkeøkten, noe som forbrenner mer kalorier enn styrketrening, vil kroppen da forbrenne kalorier mer effektivt gjennom styrkeøkten istedet for å fokusere på å bygge muskler. Beklager, ble litt tullete skrevet, men håper du forstår hva jeg mener.
 6. Takk for svar:) Er bare det jeg har lest flere steder, men mulig det som menes er at du har mer energi til å gjøre det du gjør først i økten.
 7. Som jeg allerede har sagt så mener jeg som ett dytt i tillegg til ett kaloriunderskudd. Eneste jeg lurer på er om kroppen prioriterer det som trenes først på økten som jeg har lest flere steder. Liker å trene styrke, men er ikke ute etter å bygge muskler, jeg vet det er vel veldig sjokkerende for dere, men det er en personlig preferanse. Var ikke akkurat på utkikk etter moralprekener, vil bare ha svar på spørsmålet mitt:shy: Trener forresten ikke kondisjon nå, kun styrke.
 8. Hehe, ja jeg vet det, har trent tung styrke i over 1 år. Har lest det meste her av artikler. Er ikke interessert i å bygge muskler, det er en personlig preferanse. Det jeg lurer på er det spørsmålet er, hvis jeg trener litt kondisjon før styrketrening vil kroppen da prioritere fettforbrenning?
 9. Er 164cm og veier 75kg noe som gjør meg overvektig, målet er rundt 64kg. Gjør det vel for å se og føle meg bra som de fleste andre:) Men hvis du har kostholdet i orden, kan ikke det vær et ekstra dytt? Har lest det flere steder at det du gjør i starten av økten fokuserer kroppen mest på, mener du det bare er tull? Er ikke så veldig interessert i så mye muskler, trener for å beholde det jeg har av muskelmasse.
 10. Hei, Jeg elsker styrketrening og har veldig lett for å legge på meg muskler, men det er ikke målet mitt. Målet mitt er å gå ned i vekt. Har lest at det du trener først i økten er det kroppen fokusere mest på. Så hvis jeg da trener litt kondisjon før styrkeøkten vil kroppen da prioritere forbrenning av fett istedet for bygging av muskler?
 11. Var jo bare i dette scenarioet da. Tror ikke noen tenker at noen som har bra utseendet har dårlig personlighet, men det var vel mer ett "hvis du må velge ett av de" spørsmål.
 12. 1. Ka er det viktigeste med en gutt? Humor, sjarm og utseendet:) 2. Liker dere gutter med six-pack og forferdelig personlighet eller Gutter med litt mage og fin personlighet. Dårlig personlighet gjør deg uattraktiv i mine øyne uansett hvor pen du er å se på. Så valget må bli gutter med litt mage og fin personlighet. Har mange ganger syns en person ikke var særlig fin, så ble jeg kjent med han og syns han var drit fin på grunn av bra personlighet, og omvendt. 3. første dere ser på på en gutt? Helheten egentlig: ansikt, klær og hår. Legger ikke så godt merke til kroppen med
 13. Ja det er sydentur:p Prøver å trene styrke 2-3 ganger i uken, men har ikke fått gjort det de siste 2-3 ukene. Kan kroppen ha gått i sparemodus eller er det bullshit?
 14. Logger ned absolutt alt jeg spiser og drikker så skal ikke være noe feil:) Hvor mye bør jeg få i meg per dag da? I og med at basalforbrenning er det du forbrenner når ligger helt stille i et døgn så forbrenner jeg jo mer enn det.
×
×
 • Opprett ny...