Jump to content

Beastie

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Beastie

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. At jeg ikke har tenkt på å ta benk på gulvet. Takk Frontbøy funker... Må vel bruke litt tid på å lære meg teknikken på å løfta stanga fra gulv til bryst. Takk for svar )
 2. I see, men kanskje lurt å øke i sett? Nå løfter jeg bare 1x5...
 3. Hei, er en nybegynner som gjerne skulle hatt litt hjelp. Har til nå trent Starting strength og det funker utrolig bra. Nå som semesteret er over, og jeg har dratt hjem til foreldrene mine, har jeg ikke tilgang til treningsstudio. Men vi har en vekstang og vektskiver (totalt 100 kg). Siste treningsøkt før ferien løftet jeg 105kg i mark, og da føles det ganske bortkastet å løfte 100 kg i en mnd eller to (lang ferie). Knebøy og benkpress utgår, da jeg ikke føler meg komfortabel å løfte uten stativ... - Funker det fett å kjøre utfall og bulgarsk-utfall i stedet for knebøy? Eventuelt andre øvelser? - Hva kan erstatte benkpress? - Hva kan erstatte markløft? Andre typer av mark? Ønsker å trene et bra fullkroppsprogram, men litt usikker på hvordan jeg løser det. Håper noen av dere kan hjelpe
 4. Tror reinsdyr er bedre Reinsdyr like sunt som fisk.
 5. Ytringsfrihet er en av grunnverdiene i det Norge vi feirer. At man da skal begrense ytringsfriheten på nasjonaldagen er idioti.
 6. Kildekritisk much? Les heller Flunkende nye flagg -smp.no - nyheter, sport, kultur og økonomi for hva saken handler om.
 7. Beastie

  No Homo.

  Lest en del tråder her inne, og som oftest om en mann gir et kompliment til en annen mann, må man på død og liv si at man ikke er homofil. Kan ikke menn gi komplimenter til andre menn, uten dette "no homo" tullet? Er det virkelig så farlig å gi en mann et kompliment på utseende?
 8. All fisk til sushi fryses før bruk. "Fisk som skal spises rå eller nesten rå, må fryses til en indre temperatur på - 20 °C eller lavere i minst 24 timer slik at eventuelle parasitter drepes og dermed ikke kan gi infeksjon." - Mattilsynet. Så kjøp hvilken som helst fisk, men husk å fryse den ned.
 9. Dere som ikke liker skinny-jeans, får håpe at ikke meggings blir populært her i Norge.
×
×
 • Create New...