Gå til innhold

ts91

Medlemmer
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Står du så skjevt og med stanga gjennom halsen? Er jo helt sykt! Hehe, nei men jeg skjønner:) Skal prøve det i en periode. Takk for tips! Prøvde noe lignende i dørkarmen for en stund siden.
 2. Vet ikke om jeg tørr å få dype nålestikk i det området, så tror jeg holder meg unna dry needling:)
 3. Øvelser jeg har prøvd er roing i strikk og andre dra-øvelser, men har funnet ut at det gjør det stivere. Tøying (tøye i dørkanten) ble gjort i flere måneder samtidig med dynamiske øvelser. Det her er hva jeg har gjort og behandlet: Lege: Oppdaget scoliose (høyre hofte høyere opp enn venstre og liten skjevhet i ryggrad nederst) Kiropraktor: Manipulering av brystrygg Naprapat: Manipulering av brystrygg og massasje. Han snakket om to "kuler" på ryggraden (en midt på ryggrad og en litt nedenfor). Jeg vet ikke selv om det er noe jeg har hatt hele livet, men det ser ut som at ryggraden på
 4. Jeg har prøvd med tennisballer og, som vist på videoen. I tillegg til massasje med golfball langs veggen. Kjenner det fortsatt er stivt etterpå, særlig når jeg puster inn. Føles ut som det sitter veldig dypt, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre lenger. Men takk for tips!
 5. Ja, har utelukket det meste som jeg kommer på kan trigge det. Tror selv det må være noe som gjør at musklene i brystryggen ikke slapper helt av. Har lest om at triggerpunkter i magen kan gå utover rygg så jeg har prøvd å masere noen stive områder i magen, men uten hell. Vurderer å prøve Active release techniques
 6. Har slitt med stivhet mellom skulderbladene eller rett under skulderblad-høyde i 8 måneder nå. Prøvd nesten alt: kiropraktor, naprapat, fysioterapeut, myoreflex, akupunktur, osteopat. Har prøvd å trene ryggen og gjøre tøye og mobiliseringsøvelser som egentlig gjør det stivere. Osteopaten mener det er stramt bindevev i magen som gjør at det føles stivt i brystryggen. 2 ganger hos han har ikke gjort det bedre. Vurderer å prøve active release techniques. Noen som har erfaringer med det?
 7. SportyD: Har ikke hatt noen problemer med muskler i ryggen tidligere, men er ganske sikker på at det var hockeytreninga som gjorde utslaget. Føles ut som det sitter dypt i muskulaturen.
 8. Spilte hockey i desember og dagen etter merka jeg smerter i brystrygg. Tror jeg vridde meg litt mye og overbelasta musklene i øvre del av rygg. Kjenner det ennå når jeg puster dypt og/eller strekker armene utover. Var forresten hos legen og fikk vite at jeg har en liten scoliose (skjev ryggrad) som kanskje kan ha en sammenheng med at musklene spenner seg og ikke gir slipp? Har fått tips om å gjøre dynamiske øvelser og tøye, men det har ikke hjulpet noe på meg. Kjennes verre ut etter tøying. Naprapaten nevnte at jeg hadde en unaturlig kul/bøy i øvre del av ryggrad som jeg ikke har tenkt
 9. Har slitt med stive muskler i midtre og øvre del av rygg siden desember. Vært hos kiropraktor, naprapat og nå fysioterapeut. Selv har jeg massert med golfball, tennisball og skumrulle. Det har blitt bedre, men musklene vil fortsatt ikke slappe av. Det føles bedre ut etter en time med akupunktur hos fysio, selv om det stivner til igjen merkelig nok. Jeg bruker skumrulle, men føler ikke den går dypt nok. Vil denne her kunne gå dypere? Også tenkte jeg på denne her. Noen som har noen tips til stiv muskulatur som ikke vil gi slipp?
 10. Noen som har peiling på skjevheter i ryggsøylen? Var hos legen i dag og ble henvist til rønken. På bildene så jeg at ryggsøylen var skjev (sett bakfra). Ble litt beskymra med tanke på den skaden jeg har pådratt meg i øvre del av rygg. Faren min hadde også skjevheter i ryggsøylen da han var yngre og fikk spesialsåler. Kan det ha sammenheng med at stivheten ikke gir slipp? Trenger jeg behandling?
 11. Nå har jeg vært hos naprapat 2 ganger og jobbet mye med mobilisering av brystrygg og egenmassasje. Det har blitt bedre, men spenningene gir ikke helt slipp. Naprapaten mente jeg hadde noe som han kalte sportsrygg(?) og låsningene har ført til spenninger i intercostalmusklaturen og musklene i øvre del av rygg. Kjenner god bedring etter massasje og manipulasjon, men stivheten kommer snikende tilbake igjen. Særlig på morgenen og etter en økt fotball. Det er ikke så vondt lenger, men det plager meg at jeg ikke får pustet dypt. Hvor lang tid kan det ta før stivheten avtar?
 12. Takker for gode råd! Nå har jeg teipet to tennisballer (brukte tidligere en) og rullet mye på dem. Det har faktisk redusert stivheten en del. Punktet på høyre side (er ganske nærme ryggraden) er fortsatt ømt, men gjør ikke vondt lenger. Kjøpte meg også en liten ball med pigger på som fungerer veldig bra til massasje på ryggen. Er egentlig en hundeleke som fåes kjøpt på biltema til 15 kr. Anbefales! Har også tøyet brystmuskulaturen mye. Nedre trapezius skal definitivt trenes opp. Behandlingene hos kiropraktor har ikke gjort det så mye bedre. Litt har det nok hjulpet, men det har også g
 13. Har fått knekt opp ryggen hos kiro 5 ganger og det har blitt bedre, men det er fortsatt rimelig ømt og stivt. Begynner å lure på om jeg skal prøve en naprapat nå, selv om de kanskje gjør mye av det samme. Kjenner det ganske godt liggende på gulvet med golfball på triggerpunktet. Stivheten avtar litt, men kommer tilbake igjen etter en stund. Særlig når jeg står opp om morgenen kjennes det godt. Missliker det sterkt
 14. Jeg kan trene hockey uten noen særlige problemer. Det er bare hvis jeg krommer ryggen for mye at jeg merker det, eller hvis jeg puster dypt inn. Trener litt facepulls og ro-øvelse med strikk. I tillegg til å massere det ømme området med tennisball/golfball. Er 21 år forresten. Sitter litt for mye foran pcn til tider, men prøver å holde meg i aktivitet så mye som mulig. Jogging, hockey, fotball..
 15. AIDS - Last opp bildene dine her! - Vis stort bilde
×
×
 • Opprett ny...