Gå til innhold

Son

Medlemmer
 • Innholdsteller

  157
 • Ble med

Alt skrevet av Son

 1. Jeg er enig med Terskeltrening! Synes ikke du skal gi opp venator, snakk med en psykolog og utfordre deg selv, ingenting er umulig!
 2. Er det greit å gi blikk til motsatt kjønn så lenge man er digg selv? Men ikke hvis man er stygg? Er det ikke sånn det er?
 3. Magnesium-mangel kan ikke påvises via blodprøver da kun 1% av kroppens magnesium er i blodet og kroppen alltid vil balansere seg til å ha nok magnesium tilgjengelig i blodet. Det er vanskelig å øke magnesium-nivåene hvis man først har fått mangel. Ett av symptomene på magnesium-mangel er redusert opptak av næringstoffer inkludert magnesium.. Jeg levde sliten og energiløs i flere år før jeg selv fant ut om magnesium. Det tok meg 4 måneder med heftig bruk av magnesiumolje + magnesiumpiller før jeg ble frisk. Selv om blodprøvene viste at jeg hadde normale magnesiumnivåer er det ikke noe som he
 4. Kanskje du har magnesium mangel? www.oldthinkernews.com/2011/11/05/magnesium-deficiency-the-source-of-most-modern-chronic-illness/
 5. Hvor går grensen før det er mord av barnet sitt?
 6. Tenker fort vitamin eller mineral mangel, det er vanligere enn folk tror. Ikke alltid stol på "vanlig sunt kosthold"!
 7. Domus Athletica er veldig billig så lenge du er student. http://www.sio.no/wps/portal/!ut/p/c5/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gDfwNvJ0dTP0NXAyNDA38TS3cDKADKR2LKmyDkidGNAzgS0h0Oci1-28HyuM3388jPTdUPzsvXL8gNjTDIMnEEAIua_sQ!/dl3/d3/L0lDU0lKSWdrbUEhIS9JRFJBQUlpQ2dBek15cXchLzRCRWo4bzBGbEdpdC1iWHBBRUEhLzdfR1I3MEFCMUEwR1AwNzBJNE5QMEMxRzAwRDMvYXhkcWwzNTAwMzQ!/?WCM_PORTLET=PC_7_GR70AB1A0GP070I4NP0C1G00D3000000_WCM&WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/migration/SiO/Trening/Medlemskap+og+priser/
 8. Hemmeligheten er å ikke la seg provosere av dem
 9. Det er så deilig og være godt voksen å tenke på at nå er jeg for gammel til å ha slike problemer
 10. sixpackshortcuts.com?? lololol
 11. Over en god stund nå har jeg brutt fasten min sent på kvelden og bare hatt et spisevindu på ca. 4 timer, jeg får i meg alt jeg trenger i løpet av spisevinduet som alltid er rett etter trening. Jeg får i meg BCAA både før og etter trening. Men etter å ha snakket med noen bro's på gymmen begynner jeg å tvile, de var så sterkt overbevist om at skal man bygge muskler er ikke det særlig effektivt, jeg må spise oftere. Jeg elsker å spise sånn her, får så mye energi på dagen og kan feaste skikkelig på kvelden, har alltid vært overbevist om at det er hva du får i deg i løpet av en hel dag som tell
 12. Kanskje det er melk du ikke tåler? Det blir ihvertfall jeg oppblåst av.. Ellers ville jeg prøvd meg fram, starte med få matvarer og gradvis legge til å se hvilke matvarer som gjør deg oppblåst. Men melkeintoleranse er veldig vanlig.
 13. Ansikt > Rumpe > Ben > Resten av kroppen >>>>>>>>>>>>>>>>> og langt langt unna kommer pupper som ikke er så viktig.
 14. Jeg ser at mange skriver at man ikke skal bry seg om hva man får i seg på en spisedag, men jeg mener at noen av oss må bry seg, man må nesten det. Det finnes de av oss som nesten kan spise uendelig, jeg kunne nok klart å spise 10k kalorier på en kveld hvis jeg ikke stoppet meg selv
 15. Jeg vet ikke nøyaktig hvilke matvarer jeg har godt av og ikke, men jeg vet at etter jeg prøvde paleo diett så fikk jeg sove bedre om nettene, våknet mer utvilt, huden min som var tørr og blek ble fin og brun, håret mitt som var flassete og slitent ble mer livlig og sunt, jeg har aldri vondt i magen lenger eller fordøyelseproblemer, jeg har mer energi, mer motivasjon og jeg ser bedre ut, friskere ut. Og jeg har fått bedre gains! Livet mitt er bare mye mye bedre nå! Jeg spiste jo sunt før og, sunn vanlig norsk kost. Jeg ser jo at det kan ha vært noe jeg ikke tålte, men dette med gluten o
 16. Spilt en god del WoW. Startet siden launch og klarte å bli high warlord, har også vært rank 1 i alle 3 arenastørrelser, var på ett punkt rank1 i 5on5, 3on3 og rank2 i 2on2 i battlegroupen. FOR EN JÆVLA ACHIEVEMENT. FØLER MEG SYKT STOLT AV DET I DAG AS! AT JEG BRUKTE HELE UNGDOMSTIDEN PÅ Å SITTE OG GAME. 200 days /played. 200 dager av livet mitt i wow? ...fy faen. Men det finnes vel værre ting å bruke ungdomstiden sin på, man er jo på en måte sosial selv om man ikke ser hverandre direkte. Har også en hypotese jeg har tenkt på av egen erfaring og de hardcore gamerne rundt meg.
 17. "Lukker øynene og tenker på det lykkeligste øyeblikket i mitt liv".. Jeg var i Amsterdam, spist psykodelisk sopp for første gang, jeg sto på en bro med venner og hørte på musikk, jeg så opp på skyene og de vakre bygningene, M83 sangen "Colours" hadde nettopp tatt av. Det fløy en måke forbi, alt var så utrolig vakkert og jeg var så glad i alt og alle, jeg følte en ufattelig frihet og åpenhet i livet, som om det ikke eksisterte grenser. Jeg tenkte i det øyeblikket at dette var det beste øyeblikket i mitt liv, hver eneste lille detalj ble brent inn i langtidshukommelsen min for alltid.
 18. Son

  Muskelpupper?

  Fin rompe er uansett uendelig mye viktigere enn store pupper. Jeg tror jenter bryr seg alt for mye om å ha store pupper, det er ikke så viktig altså, det kommer faktisk veldig langt nede på listen!
 19. Jeg er glad jeg er fra Oslo, sånn at jeg vet jeg er mye bedre enn alle andre fra andre steder i landet..
 20. Jeg har lurt lenge på hva er det som er så farlig med fruktose som karbohydratkilde isteden for karbohydrater fra potet, ris osv? Hvis man tar i betraktning at man spiser mye kjøtt, fisk og grønnsaker. Jeg har hørt at kroppen bare kan ta opp ca. 50g fruktose og lagre det som glykogen? men ca. 400g "vanlige" karbohydrater? Kanskje noen kan forklare det simpelt..
 21. Jeg slet også mye med oppblåsthet helt til jeg begynte på paleo diett, men tror det var melken som gjorde det. Kanskje prøve å kutte ut melk helt i en periode?
 22. Ingen mat er farlig å spise, det er kun psykisk og det er din mening Lena? wow..
×
×
 • Opprett ny...