Jump to content

Son

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

About Son

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/17/1987
 1. Jeg er enig med Terskeltrening! Synes ikke du skal gi opp venator, snakk med en psykolog og utfordre deg selv, ingenting er umulig!
 2. Er det greit å gi blikk til motsatt kjønn så lenge man er digg selv? Men ikke hvis man er stygg? Er det ikke sånn det er?
 3. Magnesium-mangel kan ikke påvises via blodprøver da kun 1% av kroppens magnesium er i blodet og kroppen alltid vil balansere seg til å ha nok magnesium tilgjengelig i blodet. Det er vanskelig å øke magnesium-nivåene hvis man først har fått mangel. Ett av symptomene på magnesium-mangel er redusert opptak av næringstoffer inkludert magnesium.. Jeg levde sliten og energiløs i flere år før jeg selv fant ut om magnesium. Det tok meg 4 måneder med heftig bruk av magnesiumolje + magnesiumpiller før jeg ble frisk. Selv om blodprøvene viste at jeg hadde normale magnesiumnivåer er det ikke noe som helst tvil om at jeg hadde heftige mangler, livet mitt har gått fra et helvete til himmelen. Jeg er gjenfødt.. faen nå ble jeg engasjert og begynner å rable.. Uansett! Poenget er at jeg tror svært mange lider av magnesiumangel uten å være klar over det i større eller mindre grad. Evolusjonen har gitt kroppen egenskapene til å lagre kalsium men ikke magnesium, for i paleotiden hadde vi konstant tilgang på magnesium via drikkevannet fra bekker og elver(samt at magnesiumnivåene var høyere i grønnsaker fra naturens side enn de er nå), men nå filtreres alt vannet for magnesium som vi drikker og det er faktisk ikke SÅ mange matvarer med mye magnesium i, det nevnes poteter og bananer men du må spise heftige store mengder for å få i deg nok fra det. Andre gode kilder er fisk, advocado og nøtter, men her må du også spise store mengder for å få i deg nok HVER dag.. Jeg ville bare gjøre deg oppmerksom på at å bygge opp magnesiumnivåene i cellene kan ta kjempelang tid oralt(over 1 år i noen tilfeller) fordi det er begrenset hvor mye magnesium kroppen kan ta opp oralt, og mange har i tillegg problemer med å ta opp alle næringstoffer. PS! Hvis du tar magnesiumpiller så pass på i hvilken form du tar de i. Magnesiumoksid blant annet har blitt vist i et studie at bare hatt 4% biotilgjengelighet.. noe som gjør at det tas opp svært dårlig av kroppen! http://drsircus.com/medicine/magnesium/combining-oral-with-transdermal Wow.. for et rotete innlegg. Whatever. Dette er ikke min greie..
 4. Kanskje du har magnesium mangel? www.oldthinkernews.com/2011/11/05/magnesium-deficiency-the-source-of-most-modern-chronic-illness/
 5. Hvor går grensen før det er mord av barnet sitt?
 6. Tenker fort vitamin eller mineral mangel, det er vanligere enn folk tror. Ikke alltid stol på "vanlig sunt kosthold"!
 7. Domus Athletica er veldig billig så lenge du er student. http://www.sio.no/wps/portal/!ut/p/c5/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gDfwNvJ0dTP0NXAyNDA38TS3cDKADKR2LKmyDkidGNAzgS0h0Oci1-28HyuM3388jPTdUPzsvXL8gNjTDIMnEEAIua_sQ!/dl3/d3/L0lDU0lKSWdrbUEhIS9JRFJBQUlpQ2dBek15cXchLzRCRWo4bzBGbEdpdC1iWHBBRUEhLzdfR1I3MEFCMUEwR1AwNzBJNE5QMEMxRzAwRDMvYXhkcWwzNTAwMzQ!/?WCM_PORTLET=PC_7_GR70AB1A0GP070I4NP0C1G00D3000000_WCM&WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/migration/SiO/Trening/Medlemskap+og+priser/
 8. Hemmeligheten er å ikke la seg provosere av dem
 9. Det er så deilig og være godt voksen å tenke på at nå er jeg for gammel til å ha slike problemer
 10. sixpackshortcuts.com?? lololol
 11. Over en god stund nå har jeg brutt fasten min sent på kvelden og bare hatt et spisevindu på ca. 4 timer, jeg får i meg alt jeg trenger i løpet av spisevinduet som alltid er rett etter trening. Jeg får i meg BCAA både før og etter trening. Men etter å ha snakket med noen bro's på gymmen begynner jeg å tvile, de var så sterkt overbevist om at skal man bygge muskler er ikke det særlig effektivt, jeg må spise oftere. Jeg elsker å spise sånn her, får så mye energi på dagen og kan feaste skikkelig på kvelden, har alltid vært overbevist om at det er hva du får i deg i løpet av en hel dag som teller, men kanskje jeg drar fasten for langt? IF berkhan-style er jo nærmere 16/8.. Er det noen andre som spiser som meg? Eller har noe bra lesning som jeg kan lese..
 12. Kanskje det er melk du ikke tåler? Det blir ihvertfall jeg oppblåst av.. Ellers ville jeg prøvd meg fram, starte med få matvarer og gradvis legge til å se hvilke matvarer som gjør deg oppblåst. Men melkeintoleranse er veldig vanlig.
 13. Ansikt > Rumpe > Ben > Resten av kroppen >>>>>>>>>>>>>>>>> og langt langt unna kommer pupper som ikke er så viktig.
×
×
 • Create New...