Gå til innhold

Ida90

Medlemmer
 • Innholdsteller

  78
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Ida90 vant dagen sist 10. september 2013

Ida90 hadde mest likt innhold!

Om Ida90

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 22. okt. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hatt lang pause fra mark, men kjørte et toppsett sist på 3x110kg. Godt fornøyd
 2. Gå til legen, sjekk at det ikke er noe medisinsk. Om det, mot formodning, er noe galt fysisk, er det kjedelig å peise på med kcal på bmr da det ikke gjør saken bedre i det hele tatt. Evt kjører dere på med en real deload-uke. Spise hva han vil, ikke trene, slappe av. Hvile kroppen. 8 uker med konstant kaloriunderkudd uten at kroppen slipper på vekten kan jo tyde på at den ser på situasjonen som kritisk (og at den dermed ikke vil slippe på fettet).
 3. Les første spm/svar + delen på slutten Martin Berkhan - Q&A
 4. Dette gjelder vel forsåvidt alle spiseforstyrrelser, selv om de fysiske aspektene ofte er mer fremtredende ved andre underarter?
 5. Kan du ikke bare hive opp et par skiver på hver side av benken sånn at den til slutt veier mer enn deg?
 6. 22 år, 68 kg, 171 høy. Har pers i tre av basics'a hvertfall, men ikke 1RM. Benk: 5x50 kg Bøy: 4x80 kg Mark: 3x95kg Ønsker meg 1,5xKV i bøy og mark i første omgang, men har ikke like høye forhåpninger mtp bryst. I første omgang ønsker jeg meg stødigere kontakt med musklene, da jeg sliter med dette. Bryst er heller labert på denne fronten.
 7. Syns st. tropez gir farge som ikke er for gul. Den har grønne toner i seg (nei, du blir ikke shrek i trynet ) som gjør at fargen fremstår dypere og ikke fullt så orange. De har både instant tan, self tan og gradual tan, i tillegg til ansiktskremer.
 8. Det er sant! trykker ned en i skrivende stund
 9. Skyr? Spiser sikker 1-2 i løpet av en dag (not gonna lie, noen ganger 3 ), og jeg syns ikke det ser så verst ut mtp næringsinnholdet. Men jeg har også blitt fortalt at skyr inneholder masse e-stoffer og annet syntetisk drit. .
 10. Psmf ftw! omnom!

 11. Ida90

  Dagens Glade

  Gårsdagens positive: ble stoppet av en tilfeldig fyr igår som bare ville si at han syntes jeg var pen og ville ha en klem. Har aldri skjedd før, men var utrolig hyggelig! Made my day, så håper karmakongen er på hans side nå
 12. Tror nok jeg hadde hatt vanskelig for å falle for en fyr med null int. for trening og kosthold.. Er en ganske stor del av livet mitt og det er greit å kunne gjøre noe av det sammen.
 13. Av en eller annen grunn så dør jeg litt inni meg når jeg ser menn med litt stramme, hvite gensere. Ikke sånn..hoodies eller strikk, men typ vanlig H&M bomull. Er så fint!
×
×
 • Opprett ny...