Gå til innhold

rosielle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. som posten min sier - jeg trener PHAT programmet. Og dette er snakk om Dag 1 som inneholder dips som jeg ikke klarer å ta per i dag. Dag1 inneholder allerede benk - som jeg selvfølgelig tar Da får jeg se om det blir push up/smale push up eller dips på benk. Takk for svar alle
 2. men - bruker man ikke også en del bryst på dips, kontra dips-på benk?
 3. Jeg kjører PHAT-programmet, og på dag 1 har man øvelsen dips. Når jeg trener på det ene senteret pleier jeg å kjøre denne øvelsen med strikk, da jeg ikke er sterk nok til å klare den uten enda, men av og til er jeg på et anna senter, og da er stativet bygget på en sånn måte at det lar seg ikke gjøre. Hvilken øvelse bør jeg erstatte denne med, som kan bygge meg opp til å klare denne øvelsen? Jeg har fått inntrykk av at dips med benk ikke nødvendigvis er riktig, men mulig jeg tar feil? Takk for svar!
 4. kan man få krøller av proteinpulver/økt proteininntak? jeg har den siste mnd gått fra lett fall, til KRØLLER! har aldri hatt slike krøller før bortsett fra når jeg tok permanent. tar m-factor erteprotein..
 5. det står på sidene at det koster 199kr for en intro time så hu trodde det kosta 199. først når hu henter programmet så får hu beskjed om at vedkommende har lagt ekstra arbeid i det og derav skal ha såpass mye betalt... (uten at hun ba om det...)
 6. Ikke merka noen reaksjon... Myrevolution.no Heter m-factor. Bestill evt en vareprøve
 7. Heh. Hu sier at vedkommende sa hu hadde lagt ekstra arbeid i programmet (uten at hu, kunden ba om det) og derfor skulle ha ekstra. Har bedt henne klage - for er villeste jeg har hørt på lenge..
 8. Myrevolution har erteproteinpulver! Det er helt kurrant (Genialt for meg som verken tåler melk, egg eller soya )
 9. Ja, prøver å spørre henne. Hu snakka med dama 30 min totalt i løpet av to dager. Kjeden er 'bare trening'.
 10. Ei jeg kjenner litt har nettopp begynt å trene. Hun trener et sted hu betaler 199kr i mnd. Så ville hu få satt opp et treningsprogram - og måtte da betale 1500kr for å få det. (Noe som også var litt misforståelse - hu trodde først det kosta 199kr..) Og DET var alt hu fikk!! ET PROGRAM? Øvelsene ble ikke gjennomgått engang - skulle pt gjøre det skulle hun ha 550kr til! PLUSS dette programmet som ble satt opp - til en nybegynner som begynte å trene for 14 dager siden - er et 4 SPLITS program!!! Er det bare meg eller er dette ran på høylys dag?? Har aldri opplevd eller hørt om m
 11. midt i sentrum? det er jo ikke så langt til stokkavannet da kjempekjekt turområdet Ellers, lave jern og d-vitamin nivåer kan gjøre at alt er tiltak. Får du i deg nok mat og? Har man ikke nok å gå på, er alt mer tiltak og man blir lettere deprimert. Så angst. Angst må man bare jobbe med. Beste måten å komme seg over angst er å bare hoppe i det. For hver gang du hopper blir det bedre. Jeg har hoppet halve livet og hopper fremdeles. De værste høydene ble jeg kvitt når jeg var alene med ungene en periode. Livet ER en dans på roser. Roser har torner. Mange torner. det du har kommet
 12. jøss, det er for meg ukjent. Jeg vet man ikke skal trappe for kjapt opp på den. men jeg har aldri orket å ta mer enn en, for jeg hater så intenst å ta vitaminer (hater å svelge ned tabletter) så er glad jeg får i meg det jeg får i meg.. men 1 har hjulpet meg mer enn ingenting liksom.. Hvis den er så vanvittig vektreduserende burde den jo vært kvalifisert til årets slankemiddel men hør evt med lege for å være sikker.
×
×
 • Opprett ny...