Jump to content

Aurisacra

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Noen som vet om det finnes et treningssenter med trapbar/hexbar i Oslo sentrum/omegn?
 2. Fikk et bra tips på trening i dag som faktisk fungerte ganske bra, så deler til eventuelt andre med samme problem: Overhead cable curl, unngår både å bruke forside skulder, og det blir ikke en vekstang på skulderen, må imdlertid bruke endel lavere vekt. http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/overhead-cable-curl
 3. Dessverre ikke noe som vil bli noe særlig bedre, så fysio er ikke så aktuelt. Får fortsette jakten på smertefrie øvelser... Monsterlår og fyrstikkarmer blir bra ;-P
 4. Takker, men den danner også en vektarm på skulderen som stresser leddbåndet... Kanskje det ikke finnes noen øvelse som klarer å aktivere biceps uten skulderbelastning. Unntatt pullups, de går fremdeles, men føler de tar litt lite på biceps.
 5. Trener en del styrke, tosplitt for tiden, samt trener relativt mye løping og noe kampsport. Synes det er en stor utfordring å legge opp et treningsprogram som har som mål å bedre både styrke og oksygenopptak. Trener nå ca. 4 styrkeøkter, 2-3 intervalløkter, en langkjøringsøkt, og 1-2 kampsportøkter i uken. Noe som har sett noen gode treningsprogram som kan fungere, eventuelt har noen kanskje et selv?
 6. Har en skade i en skulder (leddvånd) som gjør at ordinær bicepscurl gir smerter i skulderen, da den aktiveres under øvelsen, noen som har gode forslag til øvelser som isolerer øvelsen til kun biceps, eller på annen måte fristiller skulderen?
 7. Noen som vet om noen butikker i Bergens-området som fører Schiek 2006 i medium svart?
×
×
 • Create New...