Gå til innhold

Helmsley

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Helmsley

 1. Hei Kjetli, på oversiden. Smerten er mest lokalt i det innringet områdene. Men sprer seg generelt nedover armen når det blir verre. Smerten kan også variere fra arm til arm, fra mindre ubehag i venstre kontra høyre og omvendt.
 2. Hei folkens! Jeg har i lengre tid, nærmere sagt siden februar i år, hatt problemer med betennelseslignende plager i underarmene mine. Dette oppsto opprinnelig under en boksetrening jeg var på, hvor jeg fikk så vondt i armen at jeg nesten ikke klarte å løfte den etterpå. Tror dette kan være en overbelastning etter et langt fravær fra sporten. Jeg prøvde da å ta hensyn til venstrearmen ved å hovedsakelig benytte høyre arm, som førte til at det kom lignende plager i høyrearmen. Det er snakk om spenningssmerter med tilhørende stråling nedover armene, som om senene står i høyspenn på en m
 3. Hei folkens, jeg har den siste tiden hatt en skade som går meg på nervene. Jeg har antagelig fått en betennelse i underarmen pga overbelastning i følge naprapaten min. Dette her kommer fra slag på sekk/pads under kickboksing trening. Det jeg ikke forstår er at jeg har drevet meg Boksing/Kickboksing ganske seriøst i nærmere 7 år og aldri hatt problemer med dette før. På toppen av faenskapen så fikk jeg en strekk i samme område idag i andre armen når jeg boksa litt på sekken, til tross for at jeg varma godt opp. Verdt å nevne at jeg har hatt nærmere et år fravær fra kickboksinga pga en knee ska
 4. Jeg sliter med smerter i høyre albue(jeg er høyrehendt), dette har blitt gradvis verre over tid. Jeg kjenner smertene nå nesten til en vær tid. Ting som provoserer skaden er for eks vis jeg strekker ut armen og knyter neve. Dette har blitt verre til tross for at jeg har prøvd å ta hensyn. Noen som veit hva dette er og hva jeg kan gjøre med det? Det blir ikke bedre av seg selv iallefall, tvertimot blir det bare verre og verre.
 5. Ja da skal jeg prøve det, takk for tipset:)
 6. Ja har vurdert å prøve naprapat, tro meg har spurt det fleste. Ingen som klarer å sette fingeren på grunnen. Rimelig frusterende det her.
 7. For ca 4-5 månder siden så fikk jeg noe som jeg kan beskrive som spenningsmerter i korsryggen, jeg har gått med dette siden. Smertene er opp og ned, men er til stede nesten til en hver tid. Ting som provoserer dette er egentlig nesten alt som anstrenger korsryggen. Øvelser som knebøy og markløft kan jeg gleme å trene siden dette provoserer smertene i korsryggen noe voldsomt. Jeg har gått til en manuelterapaut en rekke ganger, han mener grunnen til smertene er fordi at, det små musklene i korsryggen ikke er sterke nok i forhold til det store, jeg fikk noe øvelser jeg skulle gjøre. Jeg har kjø
 8. Fullstendig glemt å opptarere her, men svare på prøvene viste ingen tegn til matallergi. Så da forblir det et mysterium.
 9. Har vært hos legen, venter på svar på prøvene. Så venter nok til da til jeg gjør noen dratiske endringer Takk for det
 10. Er ikke melk jeg reagere på, har prøvd å kutte ut melk i en lengere periode uten forbedring.
 11. Høres ut som du dsv har det verre en meg, siden jeg er kun oppblåst og litt ubehag innimellom. Skal holde dere oppdatert . Det tok blodprøve og avføringsprøve. Har ikke fått svarene ennå siden det måtte sendes inn.
 12. Kan ha lettere ubehag, men det er sjeldent plagsomt. Så er mest kun oppblåst mage som er problemet.
 13. Sånn ser det ut, kan vere bedre og verre en dette.
 14. Du har nok rett, men klarer ikke helt å finne ut hva det er. Får satse på at prøvene fra legen gir meg svar
 15. Kan tyde på matallergi, har vært hos lege nå. Så satser på å finne ut hva jeg reagerer på. Takk for svar
 16. Takk for det jeg har det hele tiden, men magen blir som regel større/verre etter mat. Har ikke merket noe serlig mønster at det blir verre etter noe spesiel type mat/drikke. Hehe det bilde illustrerer problemet mitt ganske bra faktisk, men dog ikke fullt så ille. Jeg trener litt forskjellig: Styrketrening med vekter og egenvekt, kickboksing, bryting og crossfit. Spiser som regel sunt. I form av kjøtt og grønnsaker, men pleier skjeldent å lage middag fra bånn av. Ellers blir det brødskiver med sunt pålegg. Jeg er 194 cm høy.
 17. Hei, Jeg har noen som kan beskrive som utstående mage, eller kulemage om du vil. Jeg trener 6-7 ganger i uka, og er i ganske god form. Men pga min utstående mage, ser det nesten ut som jeg har øl mage allikavel, eller at jeg er gravid. Til tross for at fettprosenten min er såpass lav at sixpakken er synlig. Syns ikke det er noe kult. Noe som har tips om trening eller mat som kan hjelpe på å gjøre magen flatere?
×
×
 • Opprett ny...