Gå til innhold

Decoy123

Medlemmer
 • Innholdsteller

  129
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sikkert flott det, men hvorfor kjører du ikke benkpress? Manualbenkpress og weighted dips er nydelige alternativer ihvertfall
 2. Stiff legged deadlifts er bra, men en relativt tung øvelse som gjerne blir dumt å kjøre i et 3DAW 5x5 program. Nordic kan du kjøre i en ribbevegg og, eller en spotter kan holde bena dine på en matte.
 3. Mange 5x5-utgaver du finner på internnett er mer eller mindre templates med små marginer for modifisering. Støtteøvelser i form av ting som nordic hamstring, rygghev, weighted crunches, hanging leg raises osv er som regel "lov" å gjøre ved siden av, bare man bruker det med omhu (behandler det som det det faktisk er; støtteøvelser).
 4. Enig. Tror ærlig talt solid økning i benkpress, militærpress og chins vil bygge bra med muskler på folk flest
 5. I min erfaring er hypertrofivekst nesten uunngåelig hvis baseløftene øker en del.
 6. Tror du i det minste kan være inne på noe der. Tror også det er andre faktorer som spiller inn på hvem som faktisk overfører kunnskapen til sitt eget liv framfor å feks bare lese, forstå og ikke ta grep.
 7. Trodde jeg snart var ferdig, helt til jeg fikk vite at han i slutten av boken ber deg lese alt om igjen
 8. Så forbanna sant Må vel bare prøve seg fram og trene innenfor smertegrensen.
 9. Greit å kunne trene alternativt, så man i det minste vedlikeholder Har selv en overbelastning i begge underarmene etter håndbaktrening, og da er det lett benkpress med 12-15 reps som gjelder. Venstre fikset seg etter halvannen uke med det, men så fucka jeg høyre rett etterpå, haha. Unner meg vel halvannen uke til med lett benk hvis 5x5settene gjør vondt i morgen
 10. Hvor lenge måtte du holde deg unna stangøvelsene med pressing?
 11. Ja. Men det du sier er "gamle konsepter" mener jeg ofte bare er sunn fornuft. Dvs, "nytt og fancy" blir unødvendig og overfladisk. Hvis noe virker innlysende for deg, er det jo antakeligvis det man bør forholde seg til. Med mindre du har en annen grunn til å stille skepsis ved det.
 12. Hindsight bias tenker du på. Og ja, det er jo mulig jeg overvurderer hvor innlysende visse ting er for meg etter jeg har lest dem, i den forstand. Samtidig er det veldig lett å gjøre helt åpenbare konsepter mer omfattende bare ved å feks bruke teknikker som avanserte fagbegrep, eller å analysere ting inn på dypere nivåer uten at det egentlig gjør ting mer praktisk eller effektivt irl. Feks vil ikke nødvendigvis omfattende kunnskap om anatomi og fysiologi (som en fysioterapaut eller advanced PT har) gjøre utøveren bedre i knebøy og markløft hvis utøveren allerede har fått innlært teknikken bare
 13. Jeg tror nok at mye av de voldsomme utfordringene forsvaret kan by på herder mange i rekordfart. Det kan bli litt sink or swim effekt, og da vil man ofte sette alle gir inn på å tilpasse seg. Dette har jeg sett både på meg selv og andre jeg var inne med.
×
×
 • Opprett ny...