Jump to content

Herkules

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Herkules


 1. 1. Personligheten er viktig for at forholdet skal vare. uten det går alt i dass. men utseende har alt å si når du skal finne deg en jente. eks. du går på byen å er på utkikk etter en jente du vil jo alltid se etter en jente som tiltrekker deg. å dette da med utseende. For du kan jo ikke se på henne om hu har en god personlighet får du har tatt kontakt med henne.

  2. ja jenter som prøver å se bra ut er hot. men ikke hot med diet planen hele tia.

  3. sterke jenter er kult. så lenge de fortsatt holder seg feminine. ja jenter kom gjerne inn på styrkerommet. er bare bra med jenter i treningstøy man kan se på:cool:


 2. Må bare spørre dere wow folk: NOen som har tips til en god server, med mest pve folk da. Evt norske guilds som har 2-3 raids per uke og er noe lunde ok og seriøse?

  Spiller mest pve, men koser meg i bgs av og til :)

  Tror sillvermoon er en av de største PVE serverne i EU. men veit ikke no om Norske der


 3. Har ikke spilt WOW på år og dag nå. Kanskje til det beste for meg selv :giggle: Ble litt ekstremt med 11-18 timer WOW hver dag.... Ga meg på topp med spons av steel series og flere gladiator rank 1 titler :dry:

  Resto shaman ftw

  Ja kan si meg enig om at 18 timer om dagen er i overkant mye:p


 4. startet med rogue, og en av grunnene er denne xD

  så bytta jeg til warlock fult t2 og seduce - pyroball (elr hva det hett xD) one shot kill ;)

  savne vanilla <3

  siste mainsa mine var warrior og mage. aldri noe pro gamer men artig hva det :p

  spilte hovedsaklig på azjol-nerub (ally) og frostmane (horde)

  har ikke spilt siden tidlig cath. men har vurdert lenge på å prøve en mnd:p men må bli en stund til enda, alt for dårlig pc xD

  Good times husker den filmen der:D gir meg god stemning


 5. Ja noen som har det.. er i LFR med palaen atm.. forrige uke 1 loot av alle bossene.. hittil 1 loot.. og har bare terrasse igjen... -_- og forrige uke brukte jeg 6coins også...EDIT: Tier chest på empress! woho!-_-

  Noen ganger vill det bare ikke drope no:( har ikke brukt så mange coins (liker ikke daylis) men har hatt flakt fått noe alle gangene jeg har brukt de:D


 6. Ser den, må jo prøve alle:) Har en del som er lowlevel, både på horde og alliance, fordi typen ville jeg skulle prøve. Og så syns jeg det var gøy, og så kunne jeg plutselig være panda, såå da var jeg solgt XD

  Hehe pandas(y) liker high litsa de har i håret. enenste grunden til at jeg starta en panda.

  ja er enig i det asså man må jo prøve de fleste men det som er kjedelig er jo at du kommer opp til lvl 90 så blir man bare banka i alt om man ikke har tid til å farme opp gear:p


 7. Har egnentlig bare hatt 1 character som jeg har brukt de 5 åra jeg spelte, en Orc Warrior. Vanilla var jeg semi hardcore PVE, tok et bosser i Naxx, Mangla C'thun i AQ40, ellers tok vi alt. Så kom BC, var veldig hardcore PvP i s1 og s2, ranka som en av de beste 3v3 laga i vår battlegroup. Dette var dog mens Windfury + Macspecc til Warriors var OP. Så blei jeg casual, raida for moroskyld. Det gikk greit det siden alle de første raidgruppene var såpass lette. Gikk tilbake til PvP i de senere sesongene så raida aldri Sunwell eller Black Temple. Wotlk var tidenes mest elendige expansion, alt var for lett, alt PVE blei slått tidlig, heroics var ikke i nærheten av å være vanskelige en gang. I perioder tanka jeg heroics som fury pve specca, null stress. Tok en lang pause + førstegangstjeneste i denne perioden også, så spelte ikke mye da.

  Cataclysm var et helvette, etter mange år med lett raiding var ikke folk vandt med innsats for å få epics. Vanskelig å finne en god semi hardcore guild så jeg slutta.

  Jeg skal innrømme jeg ofte leker med tanken om å re aktivere kontoen min for å herje i Arenaene en stund. Var veldig nære før jul da jeg fant videoen fra da jeg eide en av Europas beste Rogues 3 kamper på rad, ahhhh good times, men skal sies at man er dittlei av å bli nerfa etter 5 år som warrior.

  Nice arena.

  Ja Cataclysm var en vanskelig tid for alle. hadde 1 år som jeg ikke spillte da jeg å. var noe med det veldig mange som slutta da.


 8. Jepp stemmer nok dette! Blir KUN pve tanking og KUN holy pvp evt! Hvis ikke overfører jeg nok/lvler en ny char. Typ mage,lock,warrior evt :) Men tanken er ihvertfall å bli en uber tank! Atm er jeg human paladin.. Men vurderer sterkt å migrate til twisting neither og blir BEEF PALADIN TANK!

  Nice. go bigg and strong:p


 9. Ja har spillt wow i siden late vanila. spiller for det meste på min holy palla (hord, stormscail), men har også en 90 warrier på shadowsong (ally) der har jeg en shamy druid 86 88.

  spiller for det meste pvp. men ikke no hardcore.

  Om noen kunne tenke seg å spille sammen er det bare og legge meg til " Elcazzar#2875

  Nitram tror det beste for deg er å ha en 2 du spiller på. palladin er jo kjempe bra som healer hvertfall i pvp men Dps mage og lock bra nå da:cool: men ingenting er viktigere en at du må like å spille den du skal spille. velg noen fordi det bare er bra(y)

×
×
 • Create New...