Gå til innhold

wombat

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 505
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wombat

 1. Ble oppriktig deprimert når jeg så at noen her hadde bedre enn meg. Dette kan bli en lang natt!!!!!!

  Nåværende rekord er 67.212

 2. Nå snakket jeg for MIN kropp og MIN følelse rundt dette da, så hvorfor i alle verdens dager plages du pga den kommentaren? Det gjaldt kun for mitt eget syn på meg, og min kropp, ikke alles generelt :) Jeg syns det kommer klart frem :)

  Jeg er en grov jente, med mye på lår og bakpart, og når jeg har to skinnfiller så jevner ikke det ut min symmetri i det hele tatt. Det var ikke ment som at jenter med små pupper er ufemi at all! :)

  Som jeg skrev: "Skjønner at du mener at DU gjør det". Men dette er jo en kommentar man hører fra de aller, aller fleste. Det var derfor jeg skrev "sånne kommentarer som". Jeg klarer meg fint med mine små, jeg liker de jo, men det er jo ikke sånn "yeeeey" når folk sier det. Men min kommentar var mer på generell basis. Var selvfølgelig ikke så smart å sitere deg, men. :p

 3. Må ikke ha noen spesiell mat. De fleste årene (utenom de jeg var avholds) drikker jeg på 16. mai, så det blir liksom litt etter formen. Hot dog har jo pleid å være et must, men i år ville jeg heller henrettes på åpen gate enn å spise hot dog. Har aldri spist is på 17. mai. Idag ble det rett og slett grandiosa til kvelds etter å ha tømt alle innvoller i dass jevnt utover dagen. Beste dagen å få tidenes hangover på, azz.

 4. Tja, det er vel der vi alle er forskjellige da? Noen trives med å ikke ha pupper, ha små pupper, stramme, løse, store osv.. Men for min del er pupper noe av det som gjør meg både symmetrisk OG feminin, så jeg syns ikke mine pupper var lekre, tvert imot! De manglet, og det var ikke kult :)

  Til syvende og sist er det jo dèt som er viktig; hva vi selv syns og ønsker rundt egen kropp. :)

  Det eneste som plager med meg å ha små pupper er sånne kommentarer som: "for min del er pupper noe av det som gjør meg både symmetrisk OG feminin". Skjønner at du mener at DU gjør det, men det svir jo litt hvis man ikke kan være feminin uten store pupper liksom.

 5. Spørs om tanna skal fjernes fra overmunnen. Da er det en viss fare for at det åpner seg mellom bihule og sår etter tann da må du sy dugelig og ikke nyse eller snute deg på 14 dager. Skjedde meg:( første snytet etterpå bar himmelsk. Alle dere som skal fjerne visdomstenner: ha minst 2 is-poser klar etterpå, nruk i flere timer, så slipper dere å se ut som om en hest har sparka dere i fleisen.

  Hvis du snakker til meg opererte jeg ut to stk fra underkjeven og det er gjort for over en mnd siden. :p

 6. Jeg har fått svar på mail med en gang jeg har sendt. Selvom det var sent søndags natt... Og jeg betalte først og fikk buksen med en gang etter betaling. Det kan jo være dere ikke har fått de pga dere ikke har betalt først? Eller? Hvis dere ikke har det?

 7. Er meget handy. Gjør alt selv. Skifter dekk, maler, pusser opp, legger gulv, legger fliser, sparkler, vasker bilen, reparerer ting, henger opp lamper, bytter olje og sjekker lufttrykk, monterer alt det skulle være av møbler samme hva de veier eller hvor mange personer heftet påstår at trengs, snekrer og ordner. Tror jeg klarer det meste :p

  Og VELDIG stolt over at jeg er så handy også, havner seff bilder på facebook hver gang jeg foretar meg noe handy. Lol. Helt krise.

 8. - Hårspray i fjeset før byen (sminken holder bedre)

  - Sitron i håret for å få striper (tror det bare funker hvis du har ufarget hår)

  - Øyenbrynsskjærer for å lage fin sidelugg (skjær nedover såklart)

  - Potetskreller som skrutrekker på sånne sykt små skruer (for gameboyen døde ALLTID når vi var på ferie)

  - Neglelakkfjerner for å fjerne gammel maling som sitter dønn

 9. Så bra han fikk ondet opp i det, lite som er så vondt og kjipt (og går utover hverdagen) som det å ikke sove gjør.

  Ja jeg hqr vært til utredning både hos vanlig lege og på søvnsenter + prøvd ut det meste av naturmedisin til det tyngste, redeptbelagte sovemedisinen på markedet. Ingenting fungerer dessverre. Gikk med ala elektronisk søvnmonitorering i en hel mnd hvor de fant it at min gjennomsnittlige døgndose av søvn er under "kritisk grense", og klassifiseres dermed som så lav at det går u over kognitive funksjoner på både kort og lang sikt... :/

  Auu da :/ Hørtes skikkelig kjipt ut!

  Jeg var sånn i maaaaange år da, men har fått mer normal døgnrytme nå endelig. Kanskje det er håp for deg også? God bedring iallefall! Jævlig å slite med søvn :/

 10. Jo jeg trener inni mellom når jeg er i form til det. Stemmer det at jeg har amputert. Det går nå forsåvidt greit det. Sliter litt med smerter og tilpassing av protese og slikt, men det er nå slikt som etterhvert vil bli bedre.

  Verste med treningen er at etter jeg gikk gjennom cellegift og stråling så bruker kroppen laaang tid på å komme seg, så er ofte i for dårlig form til å trene. Men var å snakket med en trening- og helse ekspert på Haukeland sykehus i dag da, så har fått en del tips og triks som jeg bør benytte meg av. Så for min del er det stort sett bare tid det står på før jeg nærmer meg 100% igang igjen.

  Sprekt av deg at du trener likevel da! Trist å høre at du er i dårlig form ofte, men godt at du har fått noen tips og sånn da. Ønsker deg lykke til med protesen og håper at du blir helt bra! Du virker beintøff da :)

 11. Høres jo ikke så veldig lett ut dette dessverre! Men bra du blir sjekket og får utredet hva det kan være da. Sykdom generelt er noe faenskap! Viktig å bare holde motet opp og håpe på en bra løsning. Å det kommer jo etterhvert når de finner ut av hva det er :)

  Satser på at du blir bra og får deg en logg etterhvert da.

  Ja, håper jo på det.

  Hva med deg da? Fant din logg.. Så ut som du hadde amputert? :o Hvordan går det?

 12. Lov å spørre hva som feiler magen? Hva mat er du klarer å spise da?

  Vet ikke. Venter på utredning enda (dvs. skal endelig ta en undersøkelse på mandag så får jeg se om jeg blir noe klokere av det). Mamma har ulcerøs kolitt, så det er det jeg sjekkes for i første omgang. Skal også sjekkes for lidelser i øvre del av magen da jeg stadig vekk får magesår og sliter med å beholde mat.

  Jeg spiser mest lettfordøyelig mat som er lett å spy nå for tiden (herlig...). :p

 13. Det var det jeg mente. Bare så du hadde så mange poster, så da var jeg nøtt å se på treningen din da.

  Er du igang igjen med trening nå da?

  Jepp. Begynte forrige uke eller uken før. Er syk i magen, så maten begrenser en del for meg pga jeg ikke får spist greit, så regner ikke med å bli topptrent i nærmeste fremtid. Hehe.

 14. Du

  wombat

  når jeg forsøker å finne en treninglogg på deg, så finner jeg ikke det. Logger du ikke her?

  Meg du mener?

  Tror jeg slettet den da jeg fikk prolaps fordi jeg ikke trente (ordentlig/styrke) på mange måneder.

  Sånn som det er nå er det ikke særlig mye å logge om. Haha.

 15. En god rullegarding løser de fleste problemer har jeg hørt :D

  Tell sauer, mayhaps?

  Problemet er sidene på rullegardinen - det kommer liksom lys inn på sidene? Har du en god løsning på det også? :D Et annet problem er at det er så siiiiinnsykt varmt i leiligheten vår og må sove med vinduet åpent så blåser gardinen frem og tilbake så det kommer mer lys inn (og alle naboene kan se meg sikle naken, tjohei)...

 16. Høres vondt ut!

  Vel vel, vi får vel nyte natta så lenge den varer!

  Sånsett ønsker jeg at jeg var i Nordnorge nå. Ikke lenge til solskinn hele døgnet :D

  Skjønner ikke hvordan de får sove jeg!

  Når det blir lysere og lysere her omkring sover jeg mindre og mindre om natten og mer og mer om dagen (utslitt). :p

 17. Jeg er alltid våken om nettene, men ikke med vilje! Får bqre ikke sove.. Sovner vanligvis rundt 3-4, opp 7-8. Hver forbannede, bidige dag. Vondt!

  Jeg var sånn før. Har du sjekket deg for forsinket søvnfasesyndrom? I noen tilfeller kan det løses relativt enkelt.

  Min samboer brukte en periode naturlig sovemedisin (de har på helsekosten, tror de har på apoteket også), valerina natt (?) tror jeg det het. Han brukte det bare en periode til han var på rett kjøl, men det hjalp han veldig. Kanskje verdt et forsøk? Jeg brukte de da jeg gikk på barneskolen og slet med å sove pga jeg var mye syk, hjalp meg også. :)

×
×
 • Opprett ny...