Gå til innhold

wombat

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 505
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av wombat

 1. wombat

  2048

  Ble oppriktig deprimert når jeg så at noen her hadde bedre enn meg. Dette kan bli en lang natt!!!!!! Nåværende rekord er 67.212
 2. Som jeg skrev: "Skjønner at du mener at DU gjør det". Men dette er jo en kommentar man hører fra de aller, aller fleste. Det var derfor jeg skrev "sånne kommentarer som". Jeg klarer meg fint med mine små, jeg liker de jo, men det er jo ikke sånn "yeeeey" når folk sier det. Men min kommentar var mer på generell basis. Var selvfølgelig ikke så smart å sitere deg, men.
 3. Må ikke ha noen spesiell mat. De fleste årene (utenom de jeg var avholds) drikker jeg på 16. mai, så det blir liksom litt etter formen. Hot dog har jo pleid å være et must, men i år ville jeg heller henrettes på åpen gate enn å spise hot dog. Har aldri spist is på 17. mai. Idag ble det rett og slett grandiosa til kvelds etter å ha tømt alle innvoller i dass jevnt utover dagen. Beste dagen å få tidenes hangover på, azz.
 4. Du kan få de for 50 kr + porto (regner med den ikke blir så dyr.. )
 5. Det eneste som plager med meg å ha små pupper er sånne kommentarer som: "for min del er pupper noe av det som gjør meg både symmetrisk OG feminin". Skjønner at du mener at DU gjør det, men det svir jo litt hvis man ikke kan være feminin uten store pupper liksom.
 6. Hvis du snakker til meg opererte jeg ut to stk fra underkjeven og det er gjort for over en mnd siden.
 7. Jeg har tatt kortisonsprøyte + bruker medisiner ved siden av, men merker jo fortsatt at jeg må være mer forsiktig og at alt går tregere og jeg blir mer andpusten og sliten. Det får jeg bare bære over med til sesongen er over.
 8. Ååh, da misforsto jeg. Når jeg bestilte fikk jeg bare et kontonr på mail og overførte dit så sendte de. De har visst forandret på det da
 9. Jeg har fått svar på mail med en gang jeg har sendt. Selvom det var sent søndags natt... Og jeg betalte først og fikk buksen med en gang etter betaling. Det kan jo være dere ikke har fått de pga dere ikke har betalt først? Eller? Hvis dere ikke har det?
 10. Fikk de etter 2-3 dager begge gangene. Vil ikke anbefale de da, de blir stygg etter 1 vask og rakner gjerne etter 5 vask
 11. Når jeg tok 85 kg i bøy tok jeg.... eh 25 kg i legcurl? Og 40 kg i legextensions tror jeg. Makset ut beinpressapparatet da, men ellers er jeg helt evneveik på beinapparater. Tror jeg tar 5 kg i ja/nei maskinen.
 12. wombat

  Er du handy?

  Er meget handy. Gjør alt selv. Skifter dekk, maler, pusser opp, legger gulv, legger fliser, sparkler, vasker bilen, reparerer ting, henger opp lamper, bytter olje og sjekker lufttrykk, monterer alt det skulle være av møbler samme hva de veier eller hvor mange personer heftet påstår at trengs, snekrer og ordner. Tror jeg klarer det meste Og VELDIG stolt over at jeg er så handy også, havner seff bilder på facebook hver gang jeg foretar meg noe handy. Lol. Helt krise.
 13. wombat

  Kjerringråd

  - Hårspray i fjeset før byen (sminken holder bedre) - Sitron i håret for å få striper (tror det bare funker hvis du har ufarget hår) - Øyenbrynsskjærer for å lage fin sidelugg (skjær nedover såklart) - Potetskreller som skrutrekker på sånne sykt små skruer (for gameboyen døde ALLTID når vi var på ferie) - Neglelakkfjerner for å fjerne gammel maling som sitter dønn
 14. wombat

  Natt-Tråden

  Auu da :/ Hørtes skikkelig kjipt ut! Jeg var sånn i maaaaange år da, men har fått mer normal døgnrytme nå endelig. Kanskje det er håp for deg også? God bedring iallefall! Jævlig å slite med søvn :/
 15. wombat

  Natt-Tråden

  Sprekt av deg at du trener likevel da! Trist å høre at du er i dårlig form ofte, men godt at du har fått noen tips og sånn da. Ønsker deg lykke til med protesen og håper at du blir helt bra! Du virker beintøff da
 16. wombat

  Natt-Tråden

  Ja, håper jo på det. Hva med deg da? Fant din logg.. Så ut som du hadde amputert? Hvordan går det?
 17. wombat

  Natt-Tråden

  Vet ikke. Venter på utredning enda (dvs. skal endelig ta en undersøkelse på mandag så får jeg se om jeg blir noe klokere av det). Mamma har ulcerøs kolitt, så det er det jeg sjekkes for i første omgang. Skal også sjekkes for lidelser i øvre del av magen da jeg stadig vekk får magesår og sliter med å beholde mat. Jeg spiser mest lettfordøyelig mat som er lett å spy nå for tiden (herlig...).
 18. wombat

  Natt-Tråden

  Jepp. Begynte forrige uke eller uken før. Er syk i magen, så maten begrenser en del for meg pga jeg ikke får spist greit, så regner ikke med å bli topptrent i nærmeste fremtid. Hehe.
 19. wombat

  Natt-Tråden

  Meg du mener? Tror jeg slettet den da jeg fikk prolaps fordi jeg ikke trente (ordentlig/styrke) på mange måneder. Sånn som det er nå er det ikke særlig mye å logge om. Haha.
 20. wombat

  Natt-Tråden

  Problemet er sidene på rullegardinen - det kommer liksom lys inn på sidene? Har du en god løsning på det også? Et annet problem er at det er så siiiiinnsykt varmt i leiligheten vår og må sove med vinduet åpent så blåser gardinen frem og tilbake så det kommer mer lys inn (og alle naboene kan se meg sikle naken, tjohei)...
 21. wombat

  Natt-Tråden

  Skjønner ikke hvordan de får sove jeg! Når det blir lysere og lysere her omkring sover jeg mindre og mindre om natten og mer og mer om dagen (utslitt).
 22. wombat

  Natt-Tråden

  Jeg var sånn før. Har du sjekket deg for forsinket søvnfasesyndrom? I noen tilfeller kan det løses relativt enkelt. Min samboer brukte en periode naturlig sovemedisin (de har på helsekosten, tror de har på apoteket også), valerina natt (?) tror jeg det het. Han brukte det bare en periode til han var på rett kjøl, men det hjalp han veldig. Kanskje verdt et forsøk? Jeg brukte de da jeg gikk på barneskolen og slet med å sove pga jeg var mye syk, hjalp meg også.
×
×
 • Opprett ny...