Gå til innhold

skb

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hvordan er det med treningen etter endt psmf. Kan man gå ganske raskt tilbake til hard trening igjen eller bør man ta det rolig og øke gradvis?
 2. Har gått i ti dager. Hadde et måltid m litt karbs etter fem dager. spiser bare kylling og brokkoli. Ca. 180g prot, rundt 10g karbs og 2 ss tran daglig Jeg veier nå 81.6 og trener fullkropp 3 ganger i uka, har vel en fettprosent rundt 15 ...
 3. Ok, smart. Hvis jeg skal fortsette bør jeg kjøre full oppkarbing idag da? Eller ett måltid med en god del karbs?
 4. Jeg har det ganske motsatt av deg merker jeg. Jeg har god matlyst, men er ikke like sulten som før, bare litt søtsug her og der, men det har jeg alltid. Matvrak av natur. Kylling er jo også noe av det bedre jeg vet, er jo bare å pøse på med krydder!Jeg har ikke hatt vondt i hodet en gang, har god konsentrasjon og er mye mindre trøtt en før, men til tider ganske rastløs. Det viktigste er bare å ha noe å gjøre, eller så tenker jeg bare på mat. Jeg har nå vært på diett i 10 dager, gått fra 87.5 til 81.6 og er vel ganske fornøyd med det. Men målet er ikke helt nådd så jeg har litt lyst til å f
 5. Den er god, tusen takk for svar! Får se hvordan det går. Hva foretrekker du på et slik oppkarbingsmåltid, raske eller trege carbs?
 6. Du sier hvis jeg skal holde på i 10 dager så dropp oppkarbing, tenker du uansett fettprosent da? Jeg begynner å ligne no ala det som er avbildet på avatarbildet ditt, dog ikke helt der enda ..
 7. Da tenkte jeg på foreksempel oppkarbing idag altså etter 5 dager i forhold til en 10 dagers diett.
 8. Takk for svar! Hva tenker dere om oppkarbing? kan jeg gå ti dager uten dette? eller vil effekten av dietten bli bedre med en oppkarbing foreks. halvveis med hht. leptin og det greiene der ...
 9. Har vært på psmf siden søndag og det går litt for bra føler jeg. Jeg er ikke så sulten lenger, føler meg relativt opplagt og fokusert og merker at fettet forsvinner! Føler nesten at jeg gjør noe feil, men jeg "håper" litt på at smellen kommer snart .. Er det slik at det går greit de første dagene og så blir det værre etterhvert? Og bør jeg ha refeed før etter 10 dager for å få bedre resultater eller skal jeg bare kjøre på? Jeg vet det er litt forskjellig synspunkter på dette i forhold til hvor god form man er i og fett% osv. men jeg vet liksom ikke hva jeg skal tro. for øyeblikket føler jeg st
 10. Her kommer jeg til å følge med ja! Tror jeg deler mye av den samme forkjærligheten for burgere som deg. Forrige uke gikk jeg inn for å lage burger hver dag. Det endte i 17 burgere totalt fordelt på 3.4kg kjøtt/kylling/fisk. Det var en fin uke det .. Ser frem til å få noen nye ideer her!
 11. Den ved colloseum er vel lagt ned desverre..
 12. Hun vil jo slite med å nå de resultatene hun ønsker, men hun vil jo uansett komme lenger ved å trene enn ved å ikke gjøre det..
 13. Du trener 6 ganger i uken og et jevnt over ganske godt kaloriunderskudd, så den lørdagskosen, så lenge du holder deg til den posen med smågodt ødelegger nok lite. Men du merker det jo som sagt selv om du når målene dine over tid. Hvis det absolutt er smågodt som er greia, noe jeg forstår veldig godt, så kan det jo være lurt å holde seg til en blanding uten sjokolade. Da holder du deg i hovedsak til sukker og så unngår du alt fettet som følger med i sjokoladen... Men sjokolade er digg da.
 14. Du har jo ganske sparsomt med karbohydrater i kostholdet ditt og med et såpass jevnt over stort kaloriunderskudd og mye trening så kan det godt hende kroppen har havnet i et sparemodus som du nevner. Du bør kanskje vurdere å legge inn en oppkarbingsdag med jevne mellomrom? Regner kanskje ikke at det er dette du snakker om når du sier du spiser litt mer i helgene?
 15. Jeg bruker eventuelt speltlomper til taco og fajitas veldig ofte og synes det fungerer utmerket som alternativ til de vanlige tacolefsene. En pakke speltlefser er ca. 72g karbs så det er jo ikke så ille. De er jo veldig små men da er det jo bare å spise flere!
×
×
 • Opprett ny...