Gå til innhold

NinaB

Medlemmer
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om NinaB

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 15. april 1991

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har trent litt styrke med samboeren, og fått program av en annen vi trener med. Men ramlet litt av lasset og mistet litt motivasjon/interessen. Så tror jeg trenger noe litt mer variert trening. Gjerne styrke 2 ganger i uken, men jeg trenger noe annet også.
 2. Ah, den siden var jo helt gull! Hurra! Takk for råd! Det hjelper litt mer når man får ting "spesifikt" forklart. Er så mange steder alt står med så fancy ord, at jeg ramler helt av.
 3. Derfor jeg spør her hva jeg KAN spise. og da gjerne spesifikt. For det å lete etter hva jeg kan spise (altså lese bak på alt av ting) gjør at jeg mister helt motet.
 4. Jeg er 164høy og veien nå 70kg. Jeg trener ikke noe spesielt og spiser samme type mat som min samboer som trener styrke og prøver å holde seg på 95-100kg. Så utgangspunktet er nok feil! Men slik ser et typisk dag ut for meg: Jeg jobber i barnehage som vikar. Står opp alt mellom kl 6 og 8, avhengig av vakt på jobb. Første måltid: Ca kl 7.30: Spiser enten 2-3 brødskiver med egg, makrell eller salami / evt en skål med havregrøt i stedet. Etter mat her, er vi som regel ute, og dytter på fart på huskene, hjelper opp og ned sklier og går rundt for å følge med på ungene. Andre måltid:
 5. Centa er så vanlig. Vil ha et navn som ikke allerede 100vis av andre hunder heter
 6. Cardio og Custus liker jeg kjempe godt, men synes de blir litt vel hannhund-aktige.. Men hadde jo vært supermorsomt å kalt henne cardio. Har vurdert disse til nå; Cirka, Comma, Chili, Carisma, Cera, Calika, Contra, Cava, C-U og noen til.. Men pr nå står det mellom Cava og Contra.. Heldigvis har jeg noen mnd før jeg må ha bestemt meg..
 7. Det het hunden til svigers, så det blir litt feil.
 8. Jeg har bestilt meg fra Grimner i Sverige. Kennel Grimner - Malinois Kommer et mallekull her på Røros også til høsten som jeg vurderer (etter redningshunder). Men har nå en gang bestilt valpen fra sverige, og liker garantien, så da blir det derifra!
 9. Ja, Cava var kult Cyan blir litt mot hannhund igjen føler jeg..
 10. Både ja og nei, vil ha uvanlige navn, men som på en måte ikke er navn. men mer ord/ting
 11. Har søkt førskolelærer på Høgskolen i Hedmark, samlingsbasert.
 12. I know. Men vil gjerne ha et på C, hvis ikke er det jo et hav å velge mellom Har tenkt på Cirka, Comma og Custus selv til nå.. Men Custus ble så "mannlig" Tenkte også på Carisma, pga betydningen, men ble litt kronglete å stå å rope "carisma" ute..
 13. Trenger litt hjelp av noen kreative sjeler, og tenker som så at her må det da være noen av dere! Jeg får ny valp til høsten (HURRA!), ei Malinois tispe, for dere som er hundeinteresserte. Og trenger noen navneforslag. Det blir altså ei tispe, jente, og navnet må starte på C! Cita og sånne vanlige navn er ikke så interessant. Så er noen av dere kreative? (bildet er lånt fra iStock)
 14. Ah Takk! Greit med noe spesifikt
×
×
 • Opprett ny...