Gå til innhold

Rs007

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Like
  Rs007 ga poeng til AxMataz i Er det lov å bli lei seg?   
  En smarting sa en gang, hvis aldri noen er uenig med deg, betyr det bare at du ikke har noe du står for. På samme måte, hvis du ikke tiltrekker deg noen oppmerksomhet i sosial setting er det antakeligvis fordi du er kjedelig.

  Hva en og annen jente tror hun mener om deg er fullstendig uviktig, hva DU mener om deg er det eneste du trenger å bry deg om. De aller færreste av oss er komplett tilfredse med oss selv, og alle kan bli såret av kommentarer, men for å si det sånn, hvis du genuint ikke har noen issues med størrelsen din, så begynner du å merke at sånne kommentarer bare er nysgjerrighet og oppmerksomhet. Hvis hun ikke var nysgjerrig på deg, hvorfor skulle hun bruke energi på å kontakte deg?

  Vi lever i en mongo tid, hvor paradise hotel er et program mange faktisk følger med på og engasjerer seg i. Folk tror at status er en reell verdi og hvor kul du er har noe med virkeligheten å gjøre.
  Det som alltid vil trumfe uansett, er genuin tilstedeværelse og kontakt. Hvis en jente kaller deg boler, bare legg merke til situasjonen, du trenger ikke å føle noe annet enn tilstedeværelse og glede. Ord er bare lyder og jo mer du observerer og jo mindre du "dømmer" og setter merkelapper på ting som skjer, jo mer vil verden korrigere seg selv.

  Eksempelvis, står du sammen med kompiser og prater og en jente kommer ut av intet og kaller deg boler, så bare smiler du, fordi DU er glad. Ganske raskt vil hun merke at du ikke er den personen hun fryktet du var, og hun vil ønske å gjøre det godt igjen.


  Ble kanskje i overkant "spirituelt" dette, men fra hva jeg kjenner deg Rock tror jeg du fatter essensen her bedre enn kanskje folk flest.
×
×
 • Opprett ny...