Gå til innhold

Melek

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det er bare å søke den opp på facebook -lukket gruppe som heter Muscle Up 2013. Hvis du ikke finner den så er det bare å ta kontakt med Silje, så kan hun legge deg til.
 2. Jeg har kjøpt Fat Attack og noen andre programmer fra Silje Mariela, og jeg er veldig fornøyd med alle programmene. På Fat Attack så skal du holde deg til 1300-1700 kcal -avhengig av hva du veier og om det er treningsfri dag eller ikke. På Muscle Up så skal du spise opp til 3000 kcal -ikke noe i underskudd med andre ord. Det er veldig bra at du får tilgang til medlemsnett og støttegruppe på Facebook der man deler tips og erfaringer med andre jenter som følger samme program -veldig motiverende.
 3. Han er jo egentlig i fra Troms -han har tydeligvis byttet dialekt. Plyo du burde heller snakke ordentlig -da blir du enda barskere.
 4. Cava likte jeg også. Cosmo, Carma, Carmen, Candy, Cevita, Charma, Cherry, Cherie, Cissie, Cizi.
 5. Heidi Vonka Koi har hatt veldig god erfaring med Ripped Hardcore ut fra det hun har skrevet i dette innlegget på bloggen sin. "Ripped Hardcore" ga meg energien tilbake!! (Heidi Vonka Koi - Figure/bodyfitness athlete)
 6. Jeg har kjøpt Fat Attack og er kjempefornøyd med programmet! Jeg er helt nybegynner når det kommer til styrketrening, så har fått meg en PT til å hjelpe meg med programmet, så jeg slipper skader og slikt. Tviler sterkt på at jeg hadde klart det på egenhånd siden det ikke akkurat er noe nybegynnerprogram... Har trent i 8 uker nå, og ser stor forskjell på kroppen min etter såpass kort tid. Blitt mye sterkere og fått lavere fettprosent. Veldig positivt at man har tilgang til gruppe på facebook der man kan søke råd og støtte fra andre som trener samme program, og ikke minst det at vi kan st
 7. Hva betyr det egentlig hvis man kjenner små perler/klumper?
 8. Jeg har gått ned 3,7 kg etter 14 dager på PSMF. Skal fortsette i hvertfall to uker til.
×
×
 • Opprett ny...