Gå til innhold

Cog Life

Medlemmer
 • Innholdsteller

  100
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Cog Life

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 24. juli 1977

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Oslo

Converted

Nylige profilbesøk

1 283 profilvisninger
 1. Cog Life

  Dagens negative

  Godteriet jeg kjøpte i Danmark viste seg å være voksenlakris :-(
 2. Cog Life

  Dagens Glade

  Jeg skal gjennom sikkerhetskontrollen på Kastrup og har allerede sendt sekk, datamaskin og toalettsaker inn i scanneren. Så får jeg spørsmålet: "Har du noe i lommene?" "Nei!", "Jo, forresten...", så fisker jeg et papirlommetørkle opp fra lomma. "Best at du legger det her slik at hun får se hva det er." Dermed fikk tørkleet reise gjennom scanneren i sin helt egen kasse.
 3. Cog Life

  Dagens usikre!

  La meg kaste en brannfakkel inn i debatten ved å si at det er primtall som er de beste tallene. For meg var det traumatisk å gå fra spennende 37 til kjedelige 38. 39 er så delelig på tre at det gjør vondt, og hvem har noensinne hatt lyst til å være 40? Jeg har noen triste tall foran meg :-( Det jeg derimot virkelig ser frem til er å bli 51! Det laveste tallet som føles som et primtall uten å være det.
 4. Cog Life

  Dagens usikre!

  Glem kalenderårene. Ditt første leveår startet da du ble null og ble avsluttet da du ble ett. Ditt 27. leveår startet da du ble 26 og sluttet da du ble 27. Da du ble 27 var det fordi du hadde levd 27 hele år. Altså var du ferdig med ditt 27. år.
 5. Cog Life

  Dagens negative

  Tydeligvis litt for tidlig med en ny markløftøkt, ref dagens glade på fredag. Fingrene hadde ikke lyst til å løfte noe som helst og jeg skrapet opp leggen slik at jeg begynte å blø.
 6. Cog Life

  Dagens Glade

  Klarte endelig å gjennomføre 10x10xKV i markløft! Det tok 40 minutter
 7. Ny plate fra Four Get Me a Nots. Engelsken er dårligere enn noensinne, men det er jo bare sjarmerende.
 8. I fjor, da jeg syklet Romerike rundt, fant jeg en lommebok i veikanten ved Aurskog. Jeg var i så fint driv at jeg fortsatte uten å se noe nærmere på den, men kom fort på bedre tanker og stoppet i Bjørkelangen. Heldigvis viste det seg at eieren bodde i Bjørkelangen, men jeg klarte ikke å finne telefonnummeret hennes. Derimot hadde hun en liste med kontaktpersoner på en lapp. Prøvde først å ringe de med samme etternavn, sannsynligvis barna hennes. Ingen svar. Så prøvde jeg han med et annet etternavn. Han tok telefonen og jeg fikk inntrykk av at dette var samboeren. Vi avtalte å møtes på Shell. H
×
×
 • Opprett ny...