Gå til innhold

mex

Medlemmer
 • Innholdsteller

  144
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg tror det mange gjør litt feil når det kommer til chins og pull-ups er at de løfter med armene og ikke ryggen. Hvis man slipper seg heeelt ned og løfter den første delen ved å "knipe" ryggen, får man en del mer trykk i løftet. Så kan man la biceps ta over på toppen av løftet;) Når jeg ble bevisst på akuratt det, så løsnet det litt for meg i hvertfall;)
 2. Sist jeg var der bygde de ny trapp som egen inngang til butikken;) Jeeej!
 3. Hva kan du om trening og helse? Ikke noe særlig. Enten interesserer du deg ikke særlig for kosthold og trening, eller så bør du friske opp kunnskapen din rundt dette. Ditt resultat: 2/10. Hahahaha! Dummeste testen ever
 4. Vondt i korsryggen kan også komme av stram hofteleddsbøyer:) Vet det fort blir trøbbel der hvis man feks sykler mye. Tøying kan ihvertfall hjelpe mye da;)
 5. Jeg hadde nemlig samme problemet tildigere, etter mange år med dårlig holdning og alt for mye benkpresstrening fremfor ryggtrening Prøv å tøye brystet mer kanskje? Feks ved å legge henda på bakhodet, og at en står bak deg og drar albuene dine bakøver Hjelper også å trene mer ryggøvelser enn brystøvelser;)
 6. Du er ikke bare alt for stram på forsiden da? Er musklene i brystet for stramme eller bare rett og slett mye sterkere enn de på baksiden, vil man kunne kjennes stram ut i ryggen fordi musklene bak hele tiden prøver å rette opp for det stramme på forsiden. Hvis du skjønte det?
 7. Men hvis man er i god form og har lav makspuls da? Har man da større mengde blod som pumper pr slag? Altså større hjerte?
 8. Har syklet mye, og for meg så stemmer den makspulsen jeg har målt ganske bra i forhold til hvordan kroppen kjennes i de ulike pulssonene, og jeg kommer ikke opp i mer enn 95% i superharde intervaller. Det kan godt være at jeg har høyere makspuls når jeg løper, men løping passer meg dårlig av flere grunner Jeg er ikke ute etter å "endre" makspulsen min. Jeg er bare generelt nyskjerrig på hva det er som gjør at noen (feks jeg) har mye lavere eller høyere makspuls enn det som formelen tilsier. Hvilke forhold er det som har noe å si? Jeg har alltid tenkt at "man er født sånn", men
 9. Jeg er 24 år, og burde etter standardformelen ha en makspuls på 220 - 24 = 196. Min makspulstest på sykkel viste imidlertid en makspuls på 183, som jo er ganske lavt for en i 20-åra. Jeg har jo ingen plager med dette eller sånn, så jeg spør derfor bare av ren nyskjerrighet: Kan man påvirke makspulsen? Jeg har trent svømming i mange år, og noen har fortalt meg at dette kan ha innvirkning på makspulsen. Hva med andre ting man ikke kan påvirke selv. Feks hvordan man er bygd i kroppen? Høyde? Treningsmengde fra man er ung? Påvirker det makspulsen? Noen som vet?
 10. Tok en kroppsanalyse på treningssenteret i høst for morro skyld, og da viste den 15,8%. Er det noen som vet hvor nøyaktige de apparatene er?
 11. Mitt råd er å ihvertfall ikke la det gå utover teknikken! Du har forhåpentligvis mange år med styrketrening forran deg, og det å begynne å slurve allerede nå, er nok ikke noe sjakktrekk Etterhvert som du klarer tyngre vekter, blir teknikken desto viktigere for å ikke skade deg. Og skader du de, er veien tilbake kjip. Jeg ville fått hjelp med teknikken først og fremst:) Kanskje det til og med er det som gjør at du har stagnert;)
 12. I følge mastergradsvitnemålet mitt, så kan jeg det i hvertfall;) 8-)
 13. Innimellom de som aldri rydder, de som ikke har vaska treningstøyet denne uka heller, og de som spiser hvitløk før HVER spinningtime, er det de som midt i "rushen" tar over hele verden som er mest irriterende! Da mener jeg typisk de som bruker benkpressen, knebøystativet, dipsstativet og et par sett manualer på en gang! Og gudene forby at man skulle bruke noen av dem innimellom.. Greit nok at man har sitt treningsopplegg, og kjører sin greie. Det er vel og bra det. Men man kan ikke ta over halvparten av vektsalen kl 6, en mandag i januar! (og så selvfølgelig ikke rydde opp etter seg etterpå)
 14. Denne typen negativitet til trening er desverre alt for vanlig Jeg har bare lært meg til å snakke om andre ting enn trening når jeg er sammen med majoriteten av vennene mine. Det er som oftest det letteste;) Det jeg synes er kanskje mest frustrerende er de venner og familie som nærmest "gosser" seg over at jeg har klart å skade meg ved styrketrening nå. -"Sånn går det når man trener vettu!" Da er det i hvertfall bare å tenke på at, som det sies over her, bunner som regel ut i sjalusi. Mange er skulle nok ønske de selv hadde disiplin til å holde på sånn som mange av oss på forumet her gjør
×
×
 • Opprett ny...