Gå til innhold

Julouse

Medlemmer
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Julouse

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 10. sep. 1986
 1. Hei, noen som har opplevd å vente på pakken sin siden februar? Jeg har sendt iHerb tre mail nå hvor de sier det samme og beklager ventetiden.. Den har blitt sendt for lenge siden, så regner vel med at den er helt på avveie eller at den har kommet frem til feil person. Noen som har opplevd det samme?
 2. Heisann! Er det noen som har tips til bakepro på iherb, som erstatter denne? IQ Bake Protein 800g - X-life
 3. Hva bruker du Bob's Red mill coconut flour til??
 4. Jeg synes english toffe'n smakte utroig kunstig.. tenkte derfor og prøve vanilla cream dråper, hvordan er de i forhold tror du? Hva bruker du forresten waldenfarms sjokolade dip til?
 5. Har trent ben/rumpe en stund nå og det funker egentlig helt greit. Men jeg har gått ned en del i vekt, så jeg sliter litt med "slapphet i huden" og skulle gjerne hatt øvelser som gjør rumpa tightere.. Nå kjører jeg ben/rumpe 1-2 dager i uken; (knebøy,utfall,hip thrust,markløft...) og gjort en stund, men kanskje jeg heller må trene mer eksplosivt med spensthopp og evnt. legge om programmet til oftere og "lettere"..trener relativt tungt når jeg kjører ben den ene(2) dagene. ?? (i motsetning til magen er den ripped, men .. vet ikke hvorfor rumpa ikke vil.. haha.) tips anyone?
 6. Jeg var på vei til trening når de stod på døra. Men fikk han til å komme på jobben, så han bare endret adressen.. Kanskje ikke alle som er like snille. Men de er vel vant med at ikke alle er hjemme til døgnets timer, så da leverer de bare senere tror jeg. Eller på jobb som meg!
 7. Noen som kan referere til Selolje på iherb?? Har sett gjennom masse omega3-stuff, men vanskelig å vite hva som er hva osv. Vil spesiellt få tak i selolje denne gang. Men gjerne tips til annet også, som folk vet er bra greier!
 8. Jepp, her og!! Ble totalt overrasket når UPS stod på døra etter 4 dager ca...! Nice!
 9. JAAA!!!! ååh det var disse jeg hadde sett en tråd om tidligere.. Genialt!! Har egentlig ikke vært noe plaget med sterkmerker før, hatt litt og de har gått bort.. Har gått ned mye i vekt men så har jeg begynt og øke mye på ben, så da må jeg vel regne med at de kommer. Men det er de siste to ukene jeg har kjørt beinhard på ben og fått ganske store strekkmerker på rumpa. ..Litt kjipt ettersom jeg eeeendelig har nådd målet/"sommer2012" med treningen på ben/rumpe, men DA dukker stekkmerker opp haha!! Disse pillene skal definitivt testes, TAKKKK!!!!
 10. Jeg så en gang en bra tråd her inne angående strekkmerker og tips til å fjerne de, som hadde funket!! Det var noen som tipset om en krem/naturpiller e.l, men jeg finner det ikke igjen. Noen som kan hjelpe?
 11. Har du smakt proteinpulveret med vanilje? Skal lage min første ordre nå, men har vært litt lei sjokosmak i det siste og litt gira på å prøve denne.. noen som har smakt og andbefaler? HealthSmart Foods, Inc., Chocolite Protein, French Vanilla, 14.7 oz (418 g) - iHerb.com
 12. Probemet er når man drar ut på byen, det blir dyrt og de har sjeldent sukkerfri blanding
 13. Takk for tips! Det siste halvåret har jeg hatt mange hvite helger og dermed gått ned masse i vekt! WOHO! OG det skyldes nok mye pga at jeg ikke har drukket alkohol. Problemet jeg har hatt de siste gangene, etter å ha spist masse proteiner og liten mengde karbs/fett er at blir jeg alt for fort full. (Kan jo være en fordel dette, så jeg slipper å innta så mye..) Men når sommeren kommer vet jeg det blir konsumert mer og redd for at vekten går opp litt igjen.. Jaja etter en rødvinsvinter, kjører jeg på sprit med sukkerfri blanding til helgen, siden det skulle være ganske likt i mindre mengde.
 14. Julouse

  Alkohol

  Hei dere. Vet tråden har blitt tatt opp en del tidligere, men hva er egentlig det beste man kan drikke når man er ute på byen?? Det går mye i tørr hvitvin, rødvin og evnt. noen av de "minst sukkerholdige drikkene" som gintonic o.l. Men går utrolig lei av vin på byen og lei av at en fuktig kveld har ødelagt treningsopplegget! Nå kommer sommeren også, og da vet jeg at jeg ikke alltid kan være kjip som blir hjemme pga trening dagen etter. Greien med sprit har jeg ikke helt skjønt må jeg innrømme.. noen sier det er det beste, men ettersom jeg har lært inneholder det jo rent sukker?! Men, noen tip
×
×
 • Opprett ny...