Gå til innhold

chippen78

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om chippen78

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 06. juni 1978
 1. Har akkurat sett gjennom Kingdom på Tv2sumo og ble hekta på den. Foreløpig bare lagd en sesong, men den kan anbefales!
 2. Jeg har begynt å få et problem med kramper i konkurranser. I år har jeg løpt Sentrumsløpet, Birkenløpe og sykle Birkenrittet i går. Jeg forberedte meg godt, spiste hvert 20 minutt i begynnelsen og så hvert 30 minutt. Jeg har sykle lengre distanser enn Birken i år, uten å få krampe. Jeg føler jeg har mye mer å gi energimessig og har hatt rolig puls. Neste utfordring er Oslo Maraton, første gang jeg skal løpe den distansen. Hva kan jeg gjøre annerledes for å unngå kramper?
 3. Da kjører jeg på med mine "gamle" staver. De er 5cm lavere enn de jeg bruker nå!
 4. Takker for alle svar. Jeg trener nå en del kondisjon og skal gå mye på ski når vinteren kommer, men det kan være greit å ha litt grunnstyrke. De første langturene mine i fjor sleit jeg en del nederst i ryggen og det gikk utover balansen, som igjen gikk utover teknikken... En annen ting, er det dumt å ta elghufs med "vanlig" vinter staver? Blir de fort ødelagt av grusunderlag?
 5. Er det noen som har tips på øvelser jeg bør trene nå som det nærmer seg skisesongen? Da tenker jeg på styrkeøvelser og ikke elghufs og rulleski...
 6. Er det forskjell på de "frie" stengene og de "faste". Jeg tar knebøy på en stang i et stativ da jeg har problemer med korsryggen og føler at det er tryggere.
×
×
 • Opprett ny...