Jump to content

David

Members
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

About David

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/07/1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvor høy er du? :)

 2. JKK

  Sjekk den kroppen, kule tatoveringer også! :)

  Linker deg til bra musikk:

  (siden du virker typen til å like sånn musikk)
 3. Alltid lurt på hvorfor mange jenter er så opptatt av magetrening. http://www.forskning.no/artikler/2012/mars/316642
 4. Tror nok ikke det påvirket muskelprotein- eller fettmengden i kroppen i noen større skala, men hvis det det store vanninntaket førte til at du spiste mindre mat pga. mindre sultfølelse så kan det vel kanskje forklare det? Takk. 80 og 84 kg er dog stor forskjell når det er snakk om en kropp uten altfor mye fett. Litt muskeltap tror jeg nok man alltid må regne med når man prøver å presse seg ned i så lav fettprosent, men så har jeg ikke kjennskap til noen mer moderne metoder enn styrketrening og kaloriunderskudd.
 5. Det skall vel ikke ekstremt mye vann til heller før det kan slå negativt ut. Nyrene klarer vel bare å utskille i underkant av en liter i timen. Jeg mener høyde i cm - 100 for "konkurranseform" (altså ca 5% kroppsfett for menn) er mer realistisk for de fleste. Nå vet jeg ikke om du har vært nede i den fettprosenten, men min oppfatning er at de aller fleste nok har et litt for optimistisk syn på hvor mye fett de har på kroppen og hvor mye man faktisk må ned i vekt for å komme i konkurranseform. Av egen erfaring kan jeg fortelle at når jeg konkurrerte for noen år siden så trodde jeg når jeg begynte dietten at jeg skulle veie et sted mellom 82-85 kg på scenen, men når dagen var inne veide jeg ikke mer enn ca 78 kg (vel og merke uten særlig med væske i kroppen).
 6. 94 kg og 5% kroppsfett på 180 cm er vilt mye mener jeg. Hva er denne "rene maten", og hvor kan jeg få tilgang på den? Bilden på Andreaz her ovenfor ble vel tatt ikke veldig lenge før eller etter det at han vant -70kg klassen på Nordiske i 2009, og da veide han med andre ord under 70 kg, på 169 cm.
 7. David

  Rasebevisst?

  Bare en liten innskytelse: At noen folkegrupper (som østasiater og askenasijøder) scorer høyere i IQ-tester trenger ikke å ha en genetisk forklaring, men kanskje en kulturell. Dette er folkeslag som har premiert iherdighet og studier over lang tid.
 8. Her -> http://www.fitnessequipmentcanada.net/kane-sumabat-toronto-fitness-studio-bat-cave/
 9. Se flere bilder her -> http://www.pernillafotograf.se/gladiatorerna-3/
 10. Jeg har ingen tro på den hypotesen. Selv om nå proteinsyntesen skulle bli større hvis man lar nedbrytningen pågå lengre så vil det jo være på bekostning av tidligere nedbrutte aminosyrer, så nettoeffekten blir nok ikke større. I tillegg vil det uansett ta en stund før aminosyrene fra inntaket har kommet seg ut i blodet og er tilgjengelige i proteinsyntesen.
 11. Protein og karbo sammen etter trening har nok en synergieffekt som du sier, men det er vel snarere 20+1, enn 1+1. Men så er det snarere motsatt så vidt jeg vet, i hvert fall hvis man med oppbygging mener muskelproteinsyntese. Karbo har vel egentlig ikke noe å si for proteinsyntesen hvis man bare får i seg protein i tilstrekkelige mengder. Karboinntak motvirker nedbrytning gjennom insulinutskillelsen det fører til, men protein (særlig whey) vil jo føre til mer enn nok insulin i omløp uansett. Jeg ville imidlertid ikke brydd meg så mye om (muskelprotein)nedbrytning etter trening. Større nedbrytning fører jo bare til mer intracellulære aminosyrer tilgjengelige og dermed større mulig proteinsyntese.
 12. Det er vel fordi de aller fleste "i den alderen" ikke trener
 13. ... oi. Nesten 40! :whistling: Siden jeg selv er "nesten 40" (36) så ser jeg ikke hvorfor det var noe som måtte poengteres. Det er jo ikke akkurat slik at kroppen begynner å falle sammen bare fordi man har passert tredve (hvis man nå ikke lar den gjøre det selvsagt...). Edit: Greg Plitt her ovenfor er vel ca i min alder, og "Timbahwolf" i innlegget som Ida siterer er noen og førti (og Ronnie Coleman i Friskus innlegg er vel ikke langt i fra 50..).

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...