Gå til innhold

Tom Rune

Medlemmer
 • Innholdsteller

  172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tom Rune

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 18. aug. 1994

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Vigeland

Nylige profilbesøk

992 profilvisninger
 1. Ja, var drøyt mye proteiner sånn sett. Ca 200 g kylling-ish per måltid 3 ganger om dagen, så har man jo egg, og proteinpulver som jeg visstnok ikke trenger gitt.
 2. Tom Rune

  Kostholden min

  Hei, blir dette for mye karbs? Trener 5 og 6 ganger i uken, full styrke og muskelvekst. Har fått beskjed om jeg har for lite fett, og for mye karbo igjen. Har dere noen formeninger hva jeg kan gjør andreledes? Akkurat nå er målet og nå 90 kg, ca 0,5kg per uke. 87 kg atm. Edit: Har forståvidt ikke lagt inn stekesmør, så fettet er nok mer enn det som har blitt lagt inn. Takk for svar
 3. 350 g kyllingfilet med kyllingkrydder, paprikakrydder og peppermix 250 gram Fullkornpasta med chillisaus
 4. Hmm, kuttet da ut treningsenteret for et år siden, og begynte smått nå hjemme, og skal hamstre inn utstyr til garasjen :-P Men før den tid jeg får stang i hus, så trengs det andre alternativer Thanks for tilbake meldinger! Har udugelig balanse, men den blir vell temmelig trent opp med et beins squat!
 5. Usikker om dette er riktig tråd, så bare flytt om det er feil
 6. Noen som har en måte å kunne trene knebøy hjemme? Hvert fall under og over lår. Har ikke stang, så har kun fått brukt bag/sekk og fylt opp med god del tunge ting. Noen som har andre idér som kan bli utført?
 7. Savner spillet ganske heftig selv, pre-ordret WOD før jeg avslo betalingen. Så ser frem til å pewpew litt med locken i neste exp.
 8. http://forum.fitnessbloggen.no/threads/amat%C3%B8r-styrketrening-muskelvekst.26114/#post-909381 Loggen så vett du hva jeg driver med etc :-)
 9. Når jeg startet var det 4x12 6 ganger i uken. Etter et år blei det 5x5 6 dager i uken og enkelte bare 3x8 Og nå er det pyramide til 3rm i militærpress, knebøy og markløft. Så kjøre 3x8 med 15 til 20% lettere vekter, ellers er det igjen 3x8. Så trenger 3-5 ganger i uken. Kommer helt an på om jeg får tid etc. Og kjører styrke dag inn dag ut, og jeg øker svært godt og energi forbruket er på topp. Kosthold: Ingenting av det samme, proteinrik og karbo fult mat = ja takk! Frokost: 120 gram havregryn + 2 bananer, 1 dl melk. Lunch: 6 doble skriver med smør, ost, kyllingfilet og arguk Middag:
 10. 19 år Vekt 85 kg 184 1. Militærpress Skråbenk Franskpress Chest press machine Shrugs 2. Knebøy Frontbøy / beinpress 3. Markløft Stående roing Bredt nedtrekk Hammercurl :-)
 11. Drev med benkpress i et og halv år, før jeg byttet over tid Militærpress -> Skråbenk. Bare prøve ut dette året og ser visst ikke så begynner jeg med benkpess igjen :-)
 12. Ja, har virkelig hengt meg oppi det der merker jeg ! Men ja, kjører bare skrå benk og chest press macine :-P
 13. He-he-he ræva kamera på tlf.
 14. svært dårlig lys etc
 15. er liksom problemet at høyre delen henger igjen når jeg flexer brystet på en måte
×
×
 • Opprett ny...