Jump to content

Hiraeth

Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hiraeth last won the day on March 2 2015

Hiraeth had the most liked content!

About Hiraeth

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hiraeth

  Dagens Glade

  I dag har jeg tatt fram epilatoren min for første gang på et par år tror jeg. Jeg hadde glemt hvorfor jeg pakka den bort!! Men nå er jeg dritlei av å barbere leggene mine så jeg skal klare å lide litt iblant:p
 2. Hiraeth

  Dagens Glade

  Kan ikke du lage en sånn til meg og? :D
 3. 2 knekkebrød med egg og kaviar, et med cottage cheese og syltetøy!
 4. Oi, jeg så faktisk ikke at den allerede var posta! Sletta
 5. Jeg har et (styrke)treningsprogram jeg følger, og jeg har i grunn lyst til å gjennomføre denne treningen ca annenhver dag som var planen min. Men samtidig er jeg gira på å trene kondisjon(intervaller i motbakke), vil det bremse fremgangen min om jeg bytter på disse og da trener hver dag? Med et par fordelte hviledager i uka selvfølgelig! Bakketreningen tar en del på beina så de får jo kjørt seg ganske mye hver dag. Jeg føler det blir for lenge mellom hver styrkeøkt dersom jeg skal trene kondis og styrke annenhver gang og samtidig ha en hviledag mellom hver økt. Det er ikke det at jeg tror jeg blir å få raskere resultater ved å trene nesten hele uka altså. Det handler om at treningen hjelper meg med å få ut en del f*enskap og å få ro i sjela rett og slett(en adhd-ting tror jeg ,høhø).
 6. Hiraeth

  Dagens Glade

  Haha.. Jeg har også datet litt i det siste! Alt for lenge siden sist kan man si.
 7. Hiraeth

  Creepy på trening

  Nei, som sagt, ikke creepy.
 8. Hiraeth

  Creepy på trening

  Sant nok! Jeg trener styrke ja så det går greit! Du minna meg på noe, du.. Jeg dreiv med MMA for noen få år siden og der var det ei jente som ofte lukta.. reke rett og slett. Det var så vanvittig ekkelt å grapple med henne og omtrent kjenne smaken av reker.
×
×
 • Create New...