Gå til innhold

R-gear

Medlemmer
 • Innholdsteller

  230
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Noen som vet om et treningssenter i umiddelbar nærhet av dette hotellet ? http://www.parkinnhotell.no/hotell-haugesund Greetings R-gear
 2. Noen som har en liste over antall/tid for AF på Loaded i år?
 3. Det hørtes veldig bra ut, 1500,- er jo ikke så ille! Tror ikke jeg har så mye har PÅ rumpa faktisk... Er det drop in? Snill du er Frk Larsen
 4. R-gear

  Dagens Glade

  Reiser hjem fra Valhall (offshore) og har fri noen dager =)
 5. Hva er ca. totalpris på ben, lår, bryst og armer... er det noe jeg har glemt?? Tror ikke jeg har noe hår på ryggen.. Er det venteliste eller er det bare å komme innom?
 6. Da skal du få ta en BraZilian på meg Frk Larsen!! hahahaha.. Hva bruker du for å "skrubbe" huden med? Hvor får jeg kjøpt det??
 7. De FLESTE som blogger (gutter og jenter) er personer som har behov for å eksponere seg selv (absolutt ikke noe galt i det!!!) For mange mennesker så trigger det å "bli sett" en haug med endorfiner..... Noe som er en fin ting! Så HannePanne, hvis du hadde fått tillbud om bra priser eller sponsing av produkter du allerede har et forbruk av + det gir deg noe å skrive om i bloggen din for yteligere eksponering.... hadde du sagt nei da?? Det hadde ikke jeg!! Aner ikke om de bruker noen form for rangstige som du snakker om, men det håper jeg... Alt annet hadde vært dumt!!
 8. Hmmm.. du har rett!! skal høre litt med de til uka.. Egentlig så liker jeg å gjøre ting selv, men siden det er første gang + at det er ikke akkurat så lett å male seg selv..hehe.. så MÅ jeg jo ha litt hjelp!!
 9. Takk for tips!! Vet ikke om jeg får serlig hjelp fra klubben.. den er ikke helt på beina om dagen! må kanskje ordne alt selv!
×
×
 • Opprett ny...