Gå til innhold

Borchgrevink

Medlemmer
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Borchgrevink

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 12. mars 1975
 1. Hehe, nei ikke astma eller lignende gitt. Får vel trene mer da :-)
 2. Enkelt.... Orker ikke mer pga. pust. Blir ikke stiv i bena.
 3. Sykler endel mtb/landevei, med noe løping innimellom. Sykler mye bakkedrag, tempo. Da er det ALLTID pusten/pulsen som sier stopp, ikke melkesyre i bena. Da tenker jeg det er noe jeg kan trene bedre/mer på. Forslag?
 4. Noen forslag til hva som kan være galt? Rodde 45 min. i dag. Maskinen (første gang jeg tok den i bruk) påstod jeg ikke kom mer enn 1800 meter. Hastighet på 500 meter kom aldri lenger ned enn 8 minutter. Kan UMULIG være riktig, selv om jeg aldri har rodd før. Jeg er i grei form, så tviler på at det er der feilen er. Snakk om en Casall R600. Eller er det kanskje teknikk/armstyrke det er noe i veien med? Hehe. Lå på ca 30 STM, motstandsnivå 2-3 av 16 mulige. Forslag?
 5. Skjønner det, men dette har altså romaskinen kontroll på? Har forresten en Casall R600.
 6. Jeg er helt fersk i ro-gamet, men når dere snakker om tid på f.eks. 2000 m, er ikke dette avhengig av motstand?
 7. Har fra før et Polar Bluetooth pulsbelte jeg bruker til en Android mobil. Har nå fått en Casall r600 romaskin som skal støtte Polar belter. Men, usikker på beltet jeg har skal kunne fungere med denne romaskinen. Noen ideer? Slik jeg har forstått det er bluetooth-belter ikke kompatible med treningsapparater som ellers støtter Polar. Korrekt? Noen tips til hva jeg bør kjøpe til romaskinen? Noen belter som støtter flere teknologier?
 8. Takk for tips. Så interessant ut den. Hvis lite utvalg i 2 liter med hoftebelte, kanskje det betyr at hoftebelte ikke er så nødvendig i den størrelsen? Tenkte at den ville "hoppe" endel rundt uten belte, eller?
 9. Nja, usikker. Tar imot tips. Under 1000 i alle fall.
 10. Takk. Snek seg inn en skrivefeil. Mente drikkeSEKK.
 11. Tips til god drikkesett med hoftebelte opp til 2 liter? Helst så liten som mulig. Trenger ikke plass til annet enn drikke og evt. et par energy bars.
 12. Jepp, røntgen og lege. Har de ikke bare vanlige såler på Intersport?
 13. Har en slitasjeskade i stortå og vil prøve noen stive såler. Hvor kjøper man slikt?
 14. Fint, takk. Da kjører jeg på foreløpig :-)
 15. Takk for svar. Pausene er også på 3 minutter, først gange, deretter lett jogg. 5km maks tempo kjører jeg kanskje 1 gang annenhver uke, muligens noe oftere. Ellers satser jeg på en rolig langtur på sykkel eller løp en gang i uken, og to økter med mer smell i, gjerne en intervalløkt på sykkel eller løp og en intervall eller 5-7 km med trøkk. Byttes noen ganger ut med en 10 km med litt trøkk for å variere litt.
×
×
 • Opprett ny...