Gå til innhold

tulling

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. For meg er det for mange bugs/glitches, og dårlige scripts. Håper og tror corecraft blir bedre. Blir det ikke det, kommer jeg ikke til å spille der heller
 2. Det der er jo ikke i nærheten av "blizzlike". Hurtig levelling, mulighet for å kjøpe gear, bugged quests osv. Nei takk! Prøvde det litt, og det falt ikke i smak. Venter på corecraft jeg!
 3. De satser på iløpet av året. Går rykter om en liten beta i april, men ingenting er fastsatt. Det eneste som er sikkert er at alle heroics er blitt testet, og at de er i gang med game/class mechanics. Går ann å følge utviklingen på www.twitter.com/breadnb
 4. For min del ble det slutt med WoW i Cata. Rett og slett fordi det har mistet mye av det jeg likte med spillet. Nå har jeg funnet www.worldofcorecraft.com og venter i spenning på lansering. Om det blir nok folk som spiller blir en slik "blizzlike" TBC server fantastisk!
 5. Hvordan bør en legge opp de siste treningsdagene opp mot en slik konkurranse for å få ut mest mulig på konkurransedagen? Noen forslag til hva en bør spise? Konkurranseøvelsene er benkpress,skråbenk, knebøy, beinpress, markløft, stående roing, og nedtrekk.

Artikler fra forsiden

×
×
 • Opprett ny...