Gå til innhold

Fitnesslicious

Medlemmer
 • Innholdsteller

  240
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fitnesslicious

 1. Å nei, jeg teller ikke med stanga heller. Alle må tro jeg er en pyse
 2. Hei. "last opp filer" knappen fungerer ikke. Har prøvd andre knapper som fungerer, det skjer ingenting.
 3. Ble tante i går:) [ATTACH]146222[/ATTACH]
 4. Her var det mye forskjell. Veldig misunnelig på at du har fått frem den markerte linjen på låret. Ellers er det betydelig forskjell på magen, stumpen og ryggen ( i tillegg til låret).
 5. Nå har ikke jeg noe utdannelse eller lignende bakgrunn i trening og helse. Men jeg kan si hva som hjalp med å få bedre kontakt med rumpe og bakside lår og dermed fikk mer ut av styrke treningen? Klart hvis problemet er som Kjetil1234 sier så hjelper nok ikke noe av dette. Det som jeg gjorde som fikk en merkbar forskjell på var rett og slett å varme opp med aktiviseringsøvelser slik som glute bridge, både med begge bena i bakken og med singel fot etc. Ved å gjøre det får jeg allerede god kontakt med musklene (det brenner litt) før jeg setter igang med selve treningsoppsettet. Mine rumpe og
 6. Løper 4X4 intervall om en halvtimes tid. Noen som kan anbefale en god Spotify spilleliste?
 7. Fluff har vært min lifesaver de siste ukene Redder meg fra å spise "de farlige greiene"
 8. Hadde lyst å prøve meg på denne i kveld, men har kastet ut mikrobølgeovnen..Kjenner sjokoladesuget kommer
 9. Når jeg har gått til innkjøpt til sjokoladeprotein skal jeg prøve meg på denne
 10. Jeg har også et mål frem til 17.mai. Ønsker å se bra ut i bunaden . Spiser og trener bra, men ødelegger en del med fredags-snopet. Ønsker nå å bytte ut dette med gresk yoghurt m/honning og valnøtter for å få merkbare resultater. Andre forslag på helgekos som ikke ødlegger kaloriunderskuddet gjennom hele uken?
 11. De er så nydelige de hundene der :-)
 12. Da sparer jeg hvertfall en hel del på proteinpulver . BCAA fant jeg ikke noe særlig billigere, heller ikke fettforbrenningskapsler. Med mindre du vet om noe?
 13. Wow, nå ble jeg en lykkelig jente. Denne Sverige turen skal gjøres godt. Noen spesiell smak du kan anbefale?
 14. Beklager mas, jeg synes det er så ufattelig vanskelig å skille ut klien fra hveten. Noen som har noe erfaring med dette (ekstremt billig. Too good to be true?); [ATTACH]129210[/ATTACH]
 15. Supert! Vet du hvor/hva butikkene heter? Hvilke merker som er bra osv? Jeg har Muscle Troponin proteinpuler nå, har de det der?
 16. Har fått med meg at den svenske kronen har blitt sterkere og forsøker nå å researche litt før jeg drar slik at jeg ikke faller i den fellen at "alt er billigere i Sverige." Men har aldri vært der tidligere så er usikker på hva butikkene der heter osv. Vi skal jo til Gøreborg ikke så langt fra Ullared, men vet ikke om de selger slike ting, og isåfall til hvilken kvalitet..
 17. Men, er det andre ting slik som BCAA, proteinpulver, vitamintilskudd osv som er smart å handle inn i Sverige?
 18. Hei, Skal ta turen til Gøteborg i neste uke, og da må man vel svinge innom Ullared? Planlegger å kjøpe en del kjøtt (kylling, bigg, karbonadedeig), men nå må jeg jo se om de har eggehviter også! Hadde vært helt genialt om dem hadde det der.
 19. Morgenstund har gull i munn

 20. Hei, Hvordan fungerer det overkroppsprogrammet for deg nå når du har tatt bort markløften?
 21. Hei, Folk vil nok anbefale forskjellig utifra metoder og teknikker som de selv bruker. Hvordan ønsker du å føre oppdragelsen på din hund? Det finnes i hovedsak to alternativer.
 22. Det håper jeg virkelig ikke det er noen som gjør. Uønsket adferd må stoppes. Det er mange metoder som fungerer på oppdragelse av hund, man velger utifra egen etikk hva man velger å gjøre i slike situasjoner. Og man har et valg, det er det ingen tvil om.
×
×
 • Opprett ny...