Gå til innhold

jusst

Medlemmer
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jusst

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ha fokus på svømming etter at kondisjonen er i boks. Det er på svømminga folk ryker.
 2. Det er helt korrekt! Samtidig med at de analytiske evnene testes også andre steder(intervju osv.). Gjenstår å se om noen dager. Gjør ikle noe om man må søke en gang til.
 3. Har ikke vært til legen. Men har begynt på kur nr2 med betennelsesdempende medisiner. Så den sitter godt inne. Kjenner uansett at jeg er på bedringens vei! Blir dårlig med trening nå som arma og skuldra er ute av funksjon. Holder kondisen oppe i alle fall må bare satse på at betennelsen er borte før belastningen kan påbegynne.
 4. Helt sant det. Møtte selv opp på opptaket med betennelse i arma/skuldra, noe jeg enda har. Skal ikke ha det at jeg ikke prøvde i alle fall. Uansett kan en ikke gjøre annet enn å vente. Tror uansett at alle som har vært på opptak, bestått eller ei, ga alt for drømmen som de virkelig brenner for.
 5. Haha er nok normalt oppegående ja. Men det er ikke alle som får til slike tester like bra, sånn er det bare! Helt sant. Kan uansett ikke gjøre noe annet enn å vente. Uansett kommer jeg til å klage dersom lav score skal være grunnen til at jeg eventuelt kommer inn. PHS sier jo selv at lav score ikke betyr uegnet, da må de jo ta alt i betraktning. Vi venter, vi venter..
 6. Det gikk ganske dårlig ja. På den ene logikktesten fikk jeg langt vanskeligere enn andre, og ganske langsom/unøyaktig. Den andre logikktesten var like enkel for meg, med ganske langsom/unøyKtig. Verbal resonnering vanskeligere enn andre, ganske langsom men ganske nøyaktig. Språkferdighetet vanskeligere med samme kommentarer. Men var like enkelt for meg det første underpunktet. Synes ikke noe av dette stemmer hvordan jeg er i en arbeidssituasjon i det hele tatt. Har gode papirer fra Forsvaret og andre steder, noe som ikke samsvarer med disse resultatene. Men det er jo ingen s
 7. Har fått e-posten ja. Vet om mange som har fått den. Jeg fikk langt dårligere enn forventet! Testene gikk rett og slett til helvette. Sendte e-post til kontaktperson for disse testene. Forklarte at jeg var oppegående selv om testene ikke ga et riktig bilde av meg som person. Fikk dette som svar: "Det er ingen tvil om at du er oppegående, når du først har kommet så langt som å møte opptaksnemnda! Det er utrolig mange som faller ut underveis. Når det gjelder dine testresultater er det slikt at vurderingen av din personlige egnethet blir gjort som en helhetsvurdering av gruppeøvelse
 8. Flere som møtte opp med passet sitt, og lurte på hvordan i huleste man skulle få bildet fra passet sitt over på papir osv. Derav ordet "passbilde". Så du har definitivt bedre løsning enn dette : )
 9. Det er en del av testen å ikke buse ut med alt mulig. Hele intervjuet er bygd på dine holdninger. Man svarer det som best føles der og da. Ingen kan pugge seg til intervjuet. Jeg fikk ikke spørsmålene på forhånd, alle skal møte opp med samme forutsetning. Selvfølgelig tenker jeg at jeg kunne ha svart annerledes i ettertid, men det er jo for sent nå. Lykke til
 10. Den er ikke til å kimse av nei! Testingen før opptaket klarte jeg ikke testen, på opptaket fikk jeg akkurat en runde bedre
 11. Hvor skal du i ilden? Har et inntrykk av at rekkefølgen alle andre plasser enn i Tromsø er dykk, svømming, bom, benk og løping Rekkefølgen var ganske hard da. Bakside lår klikket helt etter svømming, fjoff!
 12. Jeg hadde rekkefølgen: Benk, bom, løping, dykk og svømming
 13. Skjønte du noe av de? Det gjorde ikke jeg, haha ;p
 14. Selvfølgelig. Det inngår i den helhetlige vurderingen til slutt sikkert. Men som PHS skriver på sine nettsider blir INGEN funnet personlig egnet bare på bakgrunn av høy eller lav score på testene. Som du sier. Vipper man mellom ja og nei, eller bare nei, så vil de nok vektlegge disse tyngre.
×
×
 • Opprett ny...