Gå til innhold

Magnarsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  120
 • Ble med

Om Magnarsen

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 14. mai 1995

Nylige profilbesøk

967 profilvisninger
 1. Ble kylling, ris og brokkoli :cool:.. Snart blir det jordbær og fløte:oops: NOMNOM
 2. Magnarsen

  .

  Om du enda ikke har fått tak i en pt så har jeg en som jeg anbefaler på det sterkeste Han koster ikke så alt så mye heller for kosthold og treningsporgram er utrolig billig + du får opp til 3-5 ukers oppfølging .. Kontakt Sickalicious for en hyggelig samtale :-) ++ jeg begynte på hans program i januar - og har gått ned i 10 kg.. Men har bygd veldig mye muskler også
 3. Har du gidd opp på den eller vente du enda i spenning?
 4. Magnarsen

  Dagens usikre!

  Sleng med bilde i loggen din idag da
 5. Magnarsen

  Dagens usikre!

  ah, velltrent mannerumpe
 6. E har no ikke sagt at mannfolk ikke e ekte mannfolk om de ikke har skjegg?
 7. Om du ikke har hår på kassa så er ikke det noe problem akkurat.. Har du ikke mulighet for å få hår der så får det jo bare være - ikke noe du kan bestemme selv )))))))
 8. Personlig så mener jeg at gutter/mannfolk SKAL ha hår på brøsta og da mener jeg ikke så det ser ut som en skog men så det ser høvelig greit ut. også må jeg bare si at har du skjegg, SPAR DET... Ingenting så er mer kjekkere en en gutt/mann så har skjegg, ink og muskler:love:.. Tror det er flere så faller for den biten faktisk:)
 9. Ja det funker i alle fall for meg :-).. Det hjelper
 10. Trår du faktisk må vente til litt senere i mai for å søke.. Prøvde tidlig jeg også å søke i fjor og fikk samme beskjeden med søkte på nytt litt senere, prøv i slutten av mai du
 11. For jeg har så og si trent sammen med en PT hver gang jeg har kjørt markløft da teknikk er veldig viktig for meg. Og smerter i korsryggen er noe jeg har hatt i lengre tid pga en trafillulykke som var ikke så veldig pen. Etter ulykken har jeg trent så godt jeg kan samtidig gått til fysioterapeut for å få ryggen/korsryggen bedre og da jeg skulle begynne med markløft så var teknikk og kjernemusklatur noe av det jeg tenkte mest på og ikke minst det at jeg fikk rettet opp om jeg hadde feil teknikk, samtidig ser i speilet når jeg blir rettet på!
 12. Kjernemusklaturen er noe jeg bruker i alle øvelser da jeg må bruke den pga en viss tilstand til helsen.
×
×
 • Opprett ny...