Jump to content

lullte

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Okei, men det var godt å vite Tror jeg føler meg litt for uvitende til å sette igang heelt på egenhånd, så prøver å få tak i en PT. Men flott med tips om å bare bruke kroppsvekt Takk for hjelpen!
  2. Takk for det Er veldig koselig Det jeg er redd for selvfølgelig, som er et litt annet utgangspunkt enn deg, er at jeg jo ikke trener noenting fra før. Så det vil jo nødvendigvis ikke bli "lett trening" for meg uansett, siden jeg nødvendigvis må trene meg opp uansett hvordan jeg vrir og vender på det. Prøver å gå turer da, har heldigvis hund så kommer meg ut flere ganger om dagen Men selv den er ikke så lysten i denne kulden!
  3. Nå var alt lagt til rette etter 2 års treningstørke, opplegg etter Børge Fagerlis nybegynnerprogram var valgt, førbilder var tatt, målene ut året var satt. Klar! Men så finner jeg ut, at jeg er gravid. Ja vi er veldig glade Men jeg er også litt bekymret. Sliter veldig med svakhet i armene og håndleddene, da niesen min var 5 kg ble jeg sliten av å ha henne på armen, og selv om jeg går daglige turer vil jeg ha mer muskler i bena for å kunne bære det som kommer. Bortsett fra at man skal være ekstremt forsiktig de første 12 ukene, er det lite jeg vet og er redd for å gjøre feil. Så jeg ønsker meg en PT som kan lage et opplegg for meg, som har bakgrunn med kunnskap innenfor svangerskap. Vil ikke ta noen sjanser, så vil ha meritter å se til. Er det noen som vet om noen? Helst i Østfold / Oslo / Akershus - området slik at det er mulig å møtes en gang for å få satt opp opplegg..
×
×
  • Create New...