Gå til innhold

kakao

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det gikk greit. Kom meg under 2 timer, noe som var målet.
 2. Takk for tips! Jeg skal følge rådene fra Ingrid Kristiansen, så får jeg bare se hva som skjer. Treningsgrunnlaget skal være på plass. Har vært frisk noen dager og har fått kjørt en god økt.
 3. Hei, takk for svar. Jeg tror heller ikke jeg mister mye av formen på såpass kort tid, men jeg vil helst ikke gjøre noe feil når jeg starter opp igjen.
 4. Nå har jeg trent mer eller mindre systematisk i ett år før nevnte løp. Pga sykdom har jeg ikke trent på seks dager. Heldigvis vil jeg sannsynligvis bli frisk igjen til i morgen (11.09.14) eller senest fredag. Så, det jeg lurer på er; hva skal jeg gjøre de resterende dagene før løpet, hvor mange økter, varighet, intensitet osv. Noen som har noen gode forslag?
 5. 1. Overhead squat 2. Løping 3. Clean&jerk
 6. Mange gode innspill, men jeg tenkte å supplere med noen småtips. Roing er et godt kardioalternativ, crazy allout intervaller på sykkelen kan hjelpe deg til å bedre insulinsensiviteten. 20-30 sekunder med full innsats på tunge gir tre ganger per dag 2-3 ganger i uken. Dette er en veldokumentert effekt. Jeg kjenner ikke ditt hjertet ditt, så du bør trolig konsultere legen din før du setter igang med et såpass vilt opplegg. Kombinasjonen tung styrketrening og rolige gåturer er også en hyggelig måte å bedre helsen på. Men altså, hvis du får go fra legen din ville jeg prøvd det sykkelopplegget. Det
 7. Jeg skjønner ikke hvorfor man på død og liv skal finne på et treningsopplegg selv. Det jeg vil si til det over her er at det virker for tilfeldig. Hvorfor to sett med 6-8 reps? Hvorfor ikke velge et bestemt antall reps og stick with it, slik at du kan sammenligne fra gang til gang? Hele onsfagen ser ut som et random valg av suboptimale øvelser. Stronglifts, starting strenght eller 5/3/1, check it out.
 8. Positiv påstand gir bevisbyrde. Det er dine venner som påstår at man får slanke muskler av en type trening, og en annen type muskler av en annen type trening. Be dem komme med dokumentasjon.
 9. Spør man så får man svar. Er man fornøyd selv betyr det ikke noe hva andre mener. Men at det er så vanskelig å forstå at noen liker kvinner med runde former, det hadde jeg ikke trodd. At man uoppfordret sier noe slikt til ukjente blir en annen sak.
 10. Svaret er todelt. Veltrente damer med markerte muskler; ja takk. Hypertrente jenter som mister sin feminine form; not so much. Men jeg tar av meg hatten for resultatene de har oppnådd. Det handler ikke om mindreverdighetskompleks eller misunnelse, men en genetisk disposisjon for å foretrekke femininitet.
 11. Hvordan er det relevant at tredjepersom mentalt "tar skade" av andres misbruk? Hvis mødres bekymring skulle styrtlovgivningen hadde ikke noe med et snev av risiko vært lovlig.
 12. Det er begrenset hvor mye du kan øke kapasiteten på tre uker, men det er tiltak som kan gjøres for å toppe formen til løpsdagen. Det jeg ville gjort er å trene hardt de neste to ukene. Første uka kan du kjøre 3-4 langøkter med økende distanse og avslutte med en økt i rolig, så rolig at det blir å anse som en fridag. Uke to bruker du til intervaller. En bakkedrag av en viss varighet(4-5 minutter), gjerne på mølla hvis du ikke har passende bakker i nærheten. En økt med varierende varighet 2-4-6-4-2 minutter. Jeg liker også å legge inn en økt med mange 400-metere med høy hastighet. Prøv deg frem,
 13. Spørsmål til deigoppskriften...10 gram salt? Hvor mange t-skjeer er det? Det hørtes litt mye ut.
 14. Takk for svaret og linken:) får prøve med 2900 kalorier en periode da, og se hva som skjer.
×
×
 • Opprett ny...