Jump to content

Mårten

Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mårten

 1. Etter litt lesing her og der klarer ikke jeg finne noe som er ulovlig her i Norge. Men ser folk prater om forskjellige etiketter på produktet, og at noen innholdsfortegnelser sier den inneholder 1,3D. Dette er et stoff som står på dopinglisten, så kan jo være greit å sjekke;) Men som sagt, har bare tatt en kjapp titt etter det jeg vet personlig vil slå ut, så ikke ta det for alt for god fisk!
 2. Lurer på det samme! Skal kjøpe denne selv for å teste, men om noen allerede har testet den, del gjerne erfaringene!
 3. Jobber i Forsvaret. 470-500 000 i året. Det jeg betaler for bo plass få jeg tilbake på skatten + litt til;) Samt koser meg med statens skattepenger(y)
 4. Flott:) Når du vet frakten kan du bare kontakte med i innboks:)
 5. Nå vet ikke jeg nøyaktig hvor stor de boksene er, men får plan plass til dem nedi en av de største brevposene(Dem er svære) så mener jeg det skal bli ned rundt 80kr. Men er du villig til å selge boksene for 300kr da?
 6. Funnet ut noe om pris? Om det er under 100kr står mitt bud på 300kr for de boksene med ZMA:)
 7. Haha, var akkurat det jeg også tenkte, men ville bare høre med noen andre!
 8. En skikkelig blå onsdag sitter jeg å leser nettavisen mens jeg spiser frokost. Jeg kom da over en artikkel om Anne Cathrine Westby som stilte i bikinifitness, så da måtte jeg bare lese den.. Litt ned i artikkelen kom jeg over dette: "Det første jeg gjorde var å oppsøke en kinesolog. Han ga meg en lang, lang liste over ting jeg måtte kutte ut for å rense kroppen. Alt fra svin og havre til sukker og masse E-stoffer var strengt forbudt." Da over til spørsmålet.. Har alltid levd i god tro på at svinekjøtt er bra kjøtt? Er dette ikke tilfelle?
 9. Bruker man en god scanner har dem en feilmargin på 4%, så såklart er den ikke helt nøyaktig, men det gir en indikasjon på hvor man ligger(y)
 10. ville kanskje tippet at du ligger et sted mellom 14-17 i fett%, utifra min egen fettprosent. Men dette kan du sjekke ved en bodyscan, som flere treningsstudio tilbyr for en liten penge. Du kan som sakt prøve å legge deg på 2800kcal en stund. og om vektnedgangen stagnerer droppe ned mot 2500. Tror ikke det vil være noe hensiktsmessig å starte lengre ned enn det. Ikke tenkt på at du skal være shredded innen en mnd, men ta det heller steg for steg, da du vil kunne bygge mer muskelmasse underveis.
 11. Spot on av Sickalicious. Ikke legg deg for lavt i starten, da risikerer du bare å miste muskelmasse. Si at du legger deg på 2800 som nevnt ovenfor, og om du går ned maksimalt rundt 0,5kg på en uke, burde det være greit. Legger du deg på 2200 om dagen vil du fort risikere å ligge 1000kcal under hva du trenger(Om ikke enda mer!) noe som vil resultere i minst 1kg minus hver uke. Forøvrig har du ett utrolig bra utgangspunkt for å bli meget godt trent med årene! Prøv deg fram med hvilket inntak som passer best for deg. Lykke til:)
 12. Vet du hvor mye frakten er på? Om den ikke er for høg byr jeg 300kr for ZMA
 13. Huffda! Synes tortillalefse er det samme som å spise luft - Da er nok ikke lompene noe for meg:oops:
 14. Er de noe mettende da? Er kanskje det aller viktigste! Ser for meg at man trenger minst en pakke samt laks eller noe godt inni for å føle snev av metthet? Er vel bare å kjøpe dem å prøve:)
 15. Har sett så mye prat om disse speltlompene, men aldri funnet dem i butikk selv. Skal sies at jeg ikke har leitet alt for mye, men må kanskje prøve det ut! Men er disse virkelig SÅ mye sunnere(Evt mindre usunn) enn vanlige lomper?
 16. Sier bare en ting; TØRRFISK!:happy:
 17. Tydeligvis meget vanskelig å svare mannen på det han lurer på - Kontra fortelle han om mat og søvn, som han sikkert allerede vet er viktig. Personlig har ikke PWO mye effekt på meg da jeg ikke reagerer særlig mye på koffein lengre, men det beste jeg har prøvd må være Craze. Men vær obs på at du vil teste positivt på dette produktet. Derav måtte jeg kaste min boks:banghead:
 18. Kjøpte dette for 2 år siden og er grisefornøyd! Var superbillig, men absolutt like bra som de dyrere jeg har prøvd. http://www.siggy1.no/index.php/shop-category/treningsutstyr/product/17-styrkelofterbelte]http://www.siggy1.no/index.php/shop-category/treningsutstyr/product/17-styrkelofterbelte
 19. Har et kort og greit spørsmål; Hvordan tilskudd tar dere for å få i dere det sunne fettet? Klarer ikke trykke nedpå med rein selolje, så jeg foretrekker omega 3 kapsler, samt laksemiddag 2 dager i uken, men noe sir meg at dette ikke er nok. Om noen vet om kapsler som ikke koster flesk, hadde det vært supert!
 20. Sa det var hans mening, ikke hva jeg trodde;) Ser det som en selvfølge at "toppene" i disse idrettene tar litt ekstra mellom konkurransene.
 21. Vet ikke om det er postet før, men han har selv bekreftet at det var Craze han tok. #mce_temp_url#
 22. Når jeg fyller 22 år og Liverpool enda ikke har vunnet Premier League:cry:
 23. Konge, skal kaste en ned i fryseren nå!
 24. Blir ikke Mager Kesam steinhard når den blir frossen?
×
×
 • Create New...