Gå til innhold

Mårten

Medlemmer
 • Innholdsteller

  133
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mårten

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 05. sep. 1991
 1. Etter litt lesing her og der klarer ikke jeg finne noe som er ulovlig her i Norge. Men ser folk prater om forskjellige etiketter på produktet, og at noen innholdsfortegnelser sier den inneholder 1,3D. Dette er et stoff som står på dopinglisten, så kan jo være greit å sjekke;) Men som sagt, har bare tatt en kjapp titt etter det jeg vet personlig vil slå ut, så ikke ta det for alt for god fisk!
 2. Lurer på det samme! Skal kjøpe denne selv for å teste, men om noen allerede har testet den, del gjerne erfaringene!
 3. Jobber i Forsvaret. 470-500 000 i året. Det jeg betaler for bo plass få jeg tilbake på skatten + litt til;) Samt koser meg med statens skattepenger(y)
 4. Flott:) Når du vet frakten kan du bare kontakte med i innboks:)
 5. Nå vet ikke jeg nøyaktig hvor stor de boksene er, men får plan plass til dem nedi en av de største brevposene(Dem er svære) så mener jeg det skal bli ned rundt 80kr. Men er du villig til å selge boksene for 300kr da?
 6. Funnet ut noe om pris? Om det er under 100kr står mitt bud på 300kr for de boksene med ZMA:)
 7. Haha, var akkurat det jeg også tenkte, men ville bare høre med noen andre!
 8. En skikkelig blå onsdag sitter jeg å leser nettavisen mens jeg spiser frokost. Jeg kom da over en artikkel om Anne Cathrine Westby som stilte i bikinifitness, så da måtte jeg bare lese den.. Litt ned i artikkelen kom jeg over dette: "Det første jeg gjorde var å oppsøke en kinesolog. Han ga meg en lang, lang liste over ting jeg måtte kutte ut for å rense kroppen. Alt fra svin og havre til sukker og masse E-stoffer var strengt forbudt." Da over til spørsmålet.. Har alltid levd i god tro på at svinekjøtt er bra kjøtt? Er dette ikke tilfelle?
 9. Bruker man en god scanner har dem en feilmargin på 4%, så såklart er den ikke helt nøyaktig, men det gir en indikasjon på hvor man ligger(y)
 10. ville kanskje tippet at du ligger et sted mellom 14-17 i fett%, utifra min egen fettprosent. Men dette kan du sjekke ved en bodyscan, som flere treningsstudio tilbyr for en liten penge. Du kan som sakt prøve å legge deg på 2800kcal en stund. og om vektnedgangen stagnerer droppe ned mot 2500. Tror ikke det vil være noe hensiktsmessig å starte lengre ned enn det. Ikke tenkt på at du skal være shredded innen en mnd, men ta det heller steg for steg, da du vil kunne bygge mer muskelmasse underveis.
 11. Spot on av Sickalicious. Ikke legg deg for lavt i starten, da risikerer du bare å miste muskelmasse. Si at du legger deg på 2800 som nevnt ovenfor, og om du går ned maksimalt rundt 0,5kg på en uke, burde det være greit. Legger du deg på 2200 om dagen vil du fort risikere å ligge 1000kcal under hva du trenger(Om ikke enda mer!) noe som vil resultere i minst 1kg minus hver uke. Forøvrig har du ett utrolig bra utgangspunkt for å bli meget godt trent med årene! Prøv deg fram med hvilket inntak som passer best for deg. Lykke til:)
 12. Vet du hvor mye frakten er på? Om den ikke er for høg byr jeg 300kr for ZMA
 13. Huffda! Synes tortillalefse er det samme som å spise luft - Da er nok ikke lompene noe for meg:oops:
 14. Er de noe mettende da? Er kanskje det aller viktigste! Ser for meg at man trenger minst en pakke samt laks eller noe godt inni for å føle snev av metthet? Er vel bare å kjøpe dem å prøve:)
×
×
 • Opprett ny...