Jump to content

didi

Members
 • Content Count

  1777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

didi last won the day on June 14 2015

didi had the most liked content!

2 Followers

About didi

 • Rank
  Fitness blogger
 • Birthday 11/04/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. didi

  STRONGMAN/WOMAN

  Siden du er den eneste i hele verden jeg vet om å spørre.... Hvilke resultater er bra for ei jente? Hvor mange kg i de mest typiske øvelsene? På forhånd takk!
 2. didi

  STRONGMAN/WOMAN

  Tusen hjertelig takk! Og takk til deg, Therese, for å koble inn dette supermennesket!
 3. didi

  STRONGMAN/WOMAN

  Takk for innspill, det er min tanke også. Men skulle så gjerne hatt hjelp av noen som har vært gjennom det selv for å få snekra et halvfornuftig program. I og med at det er tre uker til, så må jeg liksom ikke gå på en kjempesmell heller. Fokus blir nok mye på mark og press + kjerne. Bør vel finne meg et dekk og ta meg noen runder med farmers walk også....
 4. didi

  STRONGMAN/WOMAN

  Det trekkes på konkurransedagen
 5. Okai, så.... Jeg vil være med på strongwoman om tre uker. TOTALT ukjent med øvelsene. Hva bør jeg trene? Trenger seriøs krisehjelp. (ps. blir med fordi det er gøy å utfordre seg selv, tre uker er mer enn nok tid til oppkjøring om målet er å ha det gøy!)
 6. didi

  Dagens Glade

  Fikk A på vitenskapsteorieksamen Og vant konkurranse som gir meg billett til wox telemark (obstacle race i Skien) Straks lønn og helg, og bare to uker til Tallinn-jentetur. Wehoooooo!
 7. Mail sendt, men du kan nok klare å finne folk som er mer konsistente treningsmessig enn meg selv. Jeg er derimot supermorsom, og det bør jo helt klart være et kriterie!
 8. Noen som har flere tips her? Er mer interessert i opplysning enn å se personer med ekstrem fedme og hvordan de (ikke?) takler hverdagen.
 9. didi

  Dagens Glade

  Ble gudmor til ei vakker lita terte i dag og gikk med bunad for første gang(lånt av bestis). Materialpakke til bunad bestilles asap!
 10. Tja.. Siden solen har vært litt kjip denne sommeren, så kan du jo ta litt sol og kjøpe en superfresh bikini som du føler deg vel i. Det er, selv for trege shoppere som meg selv, fint oppnåelig innen 8 uker. Hvis du er helt vill, så kan du jo gå inn for å lære deg noen fete triks som du kan vise til andre på ferie (evt instagram osv). Men du trenger egentlig ikke øve. Det er ganske sjarmerende med folk som ikke får ting helt til også. Rent personlig har jeg dilla på "knyte knute på morellstilken med tunga"-trikset. Det er også oppnåelig å lære seg innen 8 uker. Du klarer 10 kg om du vil spinke og spare på alt som er gøy og digg her i livet, men det høres ut som en traust oppladning til ferie. Tren, kos deg, spis sunnere og nærm deg den gode livsstilen du hadde. Supert tips. Du ser flott ut - jobb med hodet. Hele fitnessbloggen er enige. Hurra. Og ikke minst: ha en nyyyyyyyyydelig tur når den tid kommer :cool:
 11. Ikke nok med at sommeren har gjort meg feit, men denne testen sier fader at jeg er svak i tillegg. Legger opp fitnesslivet ass. Heretter blir det boller, brus og brettspill for alle penga:playful:
 12. didi

  Dagens Glade

  Impulstur til Hardangervidda de siste tre dagene (bilder kommer sikkert på et eller annet tidspunkt). I morgen tidlig reiser jeg og bff til Kragerø for å lunsje, nyte sommeren og slække hjemme i barndomshjemmet mitt. Dagen skal rundes av med babyen jeg skal bli fadder til. Ja, og så det viktigste: Sommerferie, lykke, utendørsliv. Og et pittelite glass rødt til sex og singelliv:cool:
 13. didi

  Dagens Glade

  Vet ikke og vet ikke!
 14. didi

  Dagens Glade

  1. Hellas er gøy 2. Fikk A på eksamen 3. Skal trolig til nordnorge i ferien
 15. didi

  Dagens Glade

  Tinder i Hellas. Matcher jo med samtlige greske gudegaver Norge kommer til å bli nedtur etter dette..
×
×
 • Create New...