Jump to content

kamilligram

Members
 • Content Count

  1085
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Posts posted by kamilligram


 1. Da jeg røyk en sene så var det så vondt at jeg kastet opp, og vurderte ikke et sekund å gjøre noe annet enn å komme meg til sykehuset. Men man har jo selvfølgelig forskjellig smerteterskel og ting ryker på forskjellige måter, så det er ikke så lett å gi noen råd. Jeg tenker dog, er du bekymret så ringe faslege/legevakt og høre med de som sitter på telefon der, de fleste der har god kompetanse på slikt og kan nok anslå om du trenger behandling eller tid.


 2. Jeg har prøvd å holde meg unna denne tråden, og heller vinkle alt negativt i ei positiv retning, men nå går det ikke mer, for nå har det rett og slett gått for langt! Jeg har akkurat lappet ferdig bakdekket på sykkelen min. Tett som pokker, tok vanntesten flere ganger uten en eneste lekkasje. Skrudde derfor på både dekk, bremser, gir og skjerm igjen. Men nå, nå er det faen meg flatt igjen. TSK!


 3. København gjør meg glad, det er en helt amazing by! Har så vidt skrapet på overflaten ... men jeg har shoppet, klatret, spist tidenes beste burger, kjøpt tegneserier, vært på café og spilt masse koselig spill. Nå drikker jeg vin og gleder meg til mer klatring i morgen og selvfølgelig ... TIVOLI PÅ HALLOWEEN!¨

  Også er jeg superduperglad for snille naboer. Det viste seg ganske fort at leiligheta jeg har leid ikke hadde wifi (wtf). Måtte gå gjennom noen stadier av sorg, men så ble jeg løsningsorientert i stedet. Hang en lapp i gangen i blokka her og hørte om noen ville forbarme seg over en jomfru i wifi-nød. Fikk to svar, så her sitter jeg på internett :D


 4. Dette er litt sånn glad-negativt. Jeg har siste dagen i Malaga i dag, og jeg har virkelig ikke lyst til å dra herfra. Har hatt det helt utrolig fint og kunne godt tenkt meg en uke til her. Heldigvis skal jeg rett til Købehavn nå, så får litt overgang gjennom 10 grader før jeg treffer 4-5 tilbake i Trondheim.

  Skal definitivt tilbake hit!


 5. Dagens/månedens glade:

  - Hatt mitt første ekte-glad-øyeblikk på flere uker: danset til en kul sang iført fargerike tights

  - Fysio sier jeg får gå små fjellturer igjen! Hurra ! 

  Små gleder<3

  Gratulerer så mye! Hurra for farger, dansing og fjell.


 6. Jeg trodde det var det de skulle gjøre på søndag, men kjente ikke igjen noe av det som Step Inside. Kanskje det var der likevel, de bare fokuserte på støyet, for det var der defintivt. Hjernen min gikk over i flytende tilstand litt uti SKRIIIITSH SKÆÆÆÆÆCH WIIIIMPR, men jeg har jo vært på konsert med dem før, jeg var forberedet :)


 7. Skippa de Step Inside på mandagskonserten også? Er på ingen mået misfornøyd med konserten altså, men stussa litt på at de valgte den bort med tanke på alt annet de hadde med ... Deathprod-bonanza :p


 8. Jeg er litt kvalmende happy nå, men det får dere faen meg bare leve med her midt i gladtråden :)

  Dagen i dag har vært episk bra! Jeg våknet med mye mindre bakrus enn forventet (faktisk null og niks). Har strukturert og styrt på og fått linet opp alt jeg skal ha med på ferie … og fant ut at jeg trengte ny koffert. Litt kjedelig, fordi god koffert er dyrt, MEN! Da jeg skulle kjøpe så var det 60% på kofferter, så jeg fikk en stor og fin Samsonite til 800 kroner. Haha <3

  Og før det så klarte jeg å vinne 2×50 kroner på et flakslodd jeg fant i lomma.

  Også har jeg til og med vært å levert en jobbsøknad og snakket med hun som er ansvarlig for ansettelser der jeg søker. De hadde ikke noe ledig nå, men hun kjenner til meg fra før og sa at hvis det åpnet seg noe så kom hun til å ta kontakt med meg uansett, så det er jo kjempekult!

  Også har jeg jo trent også, hadde ei kjempefin økt som jeg skal logge når jeg har landet litt mer :)

  Og i morgen, folkes! I morgen så reiser jeg avsted, til SYDEN, for sånn har jeg blitt! Først til Malaga for solig, kunst, bading og avslapping og så til København for tivoli, Halloween, klatring, vin og kos! Og Faraos Sigarer <3

  Hurra! HURRA!


 9. Mandag 9.november er det forresten vinmesse på Royal Garden i Trondheim :D Der kan du smake så mye du vil fra 50 importører, over 1000 viner å smake på. Billett kjøpes her: https://vinpuls.hoopla.no/sales/vinpulsmesse-hoest/

  Jøss! Det høres jo absolutt ut som noe for meg. Jeg prøver jo å lære meg å like rødvin også nå, så da er det jo en god plass å starte. Det er også dagen etter jeg kommer hjem fra Oslo, så det kan ikke se noen grunn til å ikke dra. Takk!


 10. Kanskje det er i denne tråden jeg skal spørre om hvitvinstips da, selv om jeg kanskje beveger meg bort fra gourmet når jeg nå søker mindre dyre viner. Prøver uansett :)

  Liker veldig tørre viner med mye friskhet, og favoritten min er chablis. Jeg har en premier cru til 300 for spesielle anledninger, men jeg leter egentlig etter noe tilsvarende i smak som kanskje koster rundt mellom 100 og 150 også. Har en del alterantiver i 200-kronersklassen, men greit å ha noen billigere alternativer også.

  Tips mottas med stor takk :)


 11. Well ok then, dette er virkelig dagens premiere, og jeg burde sikkert ikke innrømme det fordi hallo!

  Jeg innså akkurat nå at i uttrykket "when the shit hits the fan" så er "the fan" en vifte og ikke en fanboy/fangirl. Så når driten treffer vifta vil det jo bli drit overalt, og det vil man jo selvfølgelig slippe. Har alltid tolket det som at av og til så treffer negative ting folk som egentlig er på din side. Haha, jeeeebus!


 12. Ah! For en dag! Fikk gjort unna jobb tidligere i dag, og etter det hadde jeg ei bra treningsøkt ... ingen rekorder, men formen og humøret føltes bra for første gang på ei stund. Rekordene kommer jo, når jeg etterhvert får tilbake rutinen min. Fikk til og med gjort unna handlerunde for diverse ting jeg manglet her hjemme. Og nå har jeg akkurat momsa i meg wok, og har derfor lent meg tilbake i godstolen med et glass vin og TV. Vel fortjent!

  Også er det under en uke til jeg reiser på aleneferie til Malaga! Zen!


 13. Jeg er jo child of the 80s og vokste opp på nittitallet, så 8bit skulle bare mangle! Hadde jo vært litt kult å  bli utstilt kunster selvfølgelig, men at bandet selv vil ha bildet er en ganske solid trøst :)

×
×
 • Create New...