Gå til innhold

Sjef

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sjef

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Heldig som ikje har snappa opp kneene med den teknikken. Kneene går innover på nesten alle løftene, spesielt frontbøy. Mark løfter han med tåballen. Sterke løft tho!
 2. Sjef

  300 workout

  Latterlig bra fremgang i pull samt box jump. Digg økt som får opp pulsen:)
 3. Sjef

  300 workout

  Me pleie å kjøre 300 i avd. Etter noen mnd kommer tiden fort under 20minutt:) herlig økt!
 4. Ditch trening når du ikke er i slaget. Ikke smart å nedbryte kroppen mer når den allerede har en kamp å kjempe mot bakterier.
 5. Sjef

  Tannbleking

  Kjøpte noe i statene. WhiteStrips tror eg det heta. Funka som søren. Nada bivirkninger for min del. Kosta 2-300 kroner:)
 6. Jeg er ingen pro enda, men har hatt stor hjelp fra ekspertene på youtube. For meg har det vært key å trene på eksplosive pullups, hvor brystet treffer ringene/stanga. Samt dype dips. Når det kommer til teknikken kan slynger hvor du assisterer med bena i bakken være lurt dersom du ikke har lyst til å utsette skuldrene for mye. Jeg bruker også å trene endel teknikk i ringene hvor jeg kipper meg opp.
 7. Negative chins er god trening!
 8. Det stemmer. Men det er ikke vits i å kjøpe en som har slitt/ødelagt hoftebelte. Har selv gjennomført opptak, hoftebeltet blir din bestevenn etterhvert:) tro meg
 9. Ikke kjøp en dårlig sekk. Det er det dummeste jeg har hørt. Går du med en sekk hvor hoftebelte er ødelagt blir du skadet. 70% av vekten skal være på hofta, bærer du uten hoftebeltet blir skuldrene pudding. Gå med sekk hver dag. Gå inn m77. Gå med en god storsekk. Lær deg å tenk positivt.
 10. Syns beredskapstroppen Delta høres kjekt ut. Noen som har noen erfaringer eller peiling på den stillingen?
×
×
 • Opprett ny...