Gå til innhold

Tilla

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Førsteganssøker her ja! Så spent på å komme i gang:)
 2. Jeg kom også inn i Oslo! Og er veldig med på en kaffe om det er plass til fler Hyggelig å bli litt kjent før man begynner også!
 3. Reiser på ferie snart og dårlig med treningsstudioer dit jeg skal. Fantasien har forlatt meg og jeg trenger litt inspirasjon til øvelser (gjerne hele økter), uten vekter! Vanligvis ville jeg sikkert løpt en del, men grunnet skade er det ikke lurt, trenger derfor ulike øvelser som kan gjennomføres på taktterrassen før solen står opp (hvor digg høres ikke det ut!!) Kan gjøre alt mulig, så veldig åpen for tips.
 4. Ut og fly, også har jeg laget meg en herlig mix med cottage cheese og bær. Så kom jeg plutselig på, får jeg lov til å ta med dette inn på flyplassen? Forbi sikkerhetskontrollen? Er så digg å ha noe å spise på som jeg har laget selv, sparer penger og sunt og godt!
 5. Mine favoritter!! Comodynes kjøper du på Vita, ofte tilbud! Diors olje er superbra. Tørker ikke ut huden og får en veldig naturlig og fin farge:)
 6. Ble kyllingfilet delt i to med litt philadelphia ost med hvitløk og urter og en skive strandaskinke. Masse grønnsaker i form og mager kesam blandet med litt søt chilisaus:) naam!
 7. Fant denne Health Club Jordaan - Home sånn hvis noen andre skal en gang, de har turistmedlemsskap!
 8. Reiser på langhelg til Amsterdam og kunne tenke meg å få trent mens jeg er der. Er det noen som er kjent der og vet om et studio man kan få drop-in på? Gjerne sentralt
 9. Spise speltlomper med sjokolade philadelphia. Mager vaniljekesam med bær. Fun light gele (gelatin + fun light) Søtpotet/gulrot med litt olje på i tynne skiver i ovnen, blir som potetgull. Epleskiver med kanel på i stekepannen eller i ovnen med vaniljekesam til. Proteinbar. Utrolig mange forskjellige oppskrifter på sunnere snacks der ute lag f.eks bakverk og bruk sukrin. Følg oppskrifter på blogger som fitnessnora, dedication og kriweb. Lag is av kesam og bær. Når det gjelder drikke, kan du jo putte sitron eller agurk i vannet for ny smak. Hvis ikke er jo funlight som alle de andre
 10. Jeg brukte det, og følte meg mer oppblåst, magen stod ut på en måte og følte at armene ble mer pløsete. Drøyer det til etter sommeren!
 11. Jeg tenkte jeg skulle lage kyllingfilet til middag i dag, men så lei av å lage det på samme vis hver gang. Noen forslag til god og sunn kyllingrett? Tilbehør, spennende versjoner?
 12. Mine favoritter er Asics til gruppetimer og løping. Jobber som treningsinstruktør og har alltid vært fornøyd med Asics skoene mine. Mine favoritter fra Asics! Til styrke bruker jeg ofte Nike Free, eller barbeint.
 13. I dag ble det eggerøre av 1 egg og 3 eggehviter. 3 skiver roastbiff, 3 skiver go'mager salami, 3 skiver spekeskinke og en liten fiskekake + en rugsprø! Naaam:)
×
×
 • Opprett ny...