Gå til innhold

Kristinefraoslo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kristinefraoslo

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 25. feb. 1985
 1. Var ikke meningen å være frekk altså Jeg er ganske sikker på at det gjelder antikk historie også. Veldig godt gjort at du klarer å jobbe fult, ta master og trene så mye som du gjør har lest bloggen din en stund :)
 2. Antikk historie høres veldig bra syns jeg :) men jeg trodde man måte ha mastergrad får å kunne kalle seg historiker, det gjelder innen kunsthistorie vet jeg.
 3. Dette var tråden får meg, sære matvanner har jeg nok av Jeg liker IKKE kylling. Jeg liker ingen "blandings kjøttprodukter" utenom karbonadedeig. Jeg liker ikke brød Det eneste jeg liker av pålegg er seranoskinke og parmesan. Men det har jeg kun på rugsprø. Der kommer vi til noe veldig sært, noe av det beste jeg vet er rugsprø UTEN pålegg. Nam:) Jeg har aldri likt sjokoladepålegg og nugati er noe av det jæveligste jeg har spist. Jeg liker heller ikke sjokolader som japp, snickers og topris. OG TIL DET SÆRESTE JEG HAR ALDRI LIKT IS!!!!!! Og spiser kun med stor skje
 4. at jeg som jente kunne komme til å få økt hårvekst på kroppen av proteinshake. hvorfor????Joda det var vist pga alt testosteronet i shaken????
 5. Hadde en creepy og irriterende opplevelse på Elixia på lørdag. Det var en fyr som brukte myyyye tid på å speile armene sine i speilet, der hvor skråbenkene er. Det var to benker, den ene brukte han til å ha en vannflakse og en pose på og på den andre hadde han lagt en haug av vektskiver (typ 5 stk kg skiver og noen 10 kg skiver). Og han brukte faktisk ikke en gang en av benkene. Da jeg gikk bort og spurte om å bruke en av de to skråbenkene, ble han tydelig irritert, etterhvert tok noen å den benken som han brukte som oppbevaring får vektskiver. Det hele endte opp med at han sto ca en halv met
 6. hahahaha, var dette på elixia coloseum?
 7. Er det noen som har fått behandling får dette? Tilstanden vil si at et av ledene i stortåen er helt låst. Det er mer problematisk en det høres ut. Feks utfall bakover blir helt umulig. Jeg venter enda på en endelig utredning og da antageligvis oprasjon. Når jeg googler tilstanden finner jeg kun skrekkhistorier og forfærdelige bilder. Om noen vil dele deres erfaringer med meg er jeg veldig takknemelig.
×
×
 • Opprett ny...