Gå til innhold

Anuket

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Anuket

 1. TMHL: Takk for svar! Jeg prøver å følge sultfølelsen og spise noe lunde på samme tidspunkter hver dag, men det avhenger veldig av periodene også! Eksamenstid er eks en tid på året når jeg spiser når jeg kan, eller når jeg husker det. Hvor lenge etter trening spiser du? Jeg pleier å hive i meg et eple eller noe lite før jeg sykler hjem etter trening.
 2. Anuket

  Hvordan spiser du?

  Jeg så vidt i gang med årets trening og trenger innspill til kosthold. Det jeg lurer på er hvordan dere med allergier spiser? Hvor mye? Og hvor mange måltider per dag? Jeg har cøliaki og laktoseintoleranse, så det er noe mer begrenset av hva jeg kan spise av "ferdig"varer, så jeg spiser mye som jeg lager fra bunnen av. Jeg er ikke ute etter at dere skal sette opp et kosthold for meg, men jeg trenger bare mer innspill til hvordan dere spiser når dere trener flere ganger i uken
 3. Det kan godt være at det er lignende forhold mellom gluten og laktose. Men jeg tåler ikke melkeprodukter ennå og jeg har holdt meg laktosefri i et par år nå. Gluten er ikke et alternativ for meg med cøliaki, jeg får som regel ettervirkninger i et par uker hvis jeg har vært uheldig og blitt "forurenset".
 4. Ja jeg har prøvd banan inni mellom, jeg unngår å spise det for ofte siden jeg reagerer litt merkelig på det (jeg blir svimmel og veldig kvalm). Jeg er litt usikker på hva det er, men av en annen så fikk jeg høre at siden jeg har hatt underskudd av kalsium (fått bekreftet det av lege) så kan det være jeg får litt "sjokk" når jeg spiser banan.. Aner ikke om det ligger noe i det, men skal spørre legen min neste gang jeg er der Har for det meste spist eple etter trening, men er litt smålei nå.
 5. Jeg lurer litt på hva dere med cøliaki og laktoseintoleranse spiser før og etter trening? Jeg har fått tips om sjokolademelk, men jeg har til nå ikke fått tak i soyasjokolademelk eller en laktosefri versjon her jeg bor. Jeg er ganske fersk med treningsopplegget nå, og trener på egenhånd, men trenger litt råd om kosthold (Det kan godt være det finnes en tråd om det før, i så fall beklager jeg )
×
×
 • Opprett ny...