Jump to content

Fatmehnm

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Fatmehnm

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/10/1992
 1. Jeg gjør begge deler. Trener mage 2 ganger i uken og kjører veldig tungt på baseøvelsene, har normal fettprosent, men har ikke gener for å få packen. Har sykt hard mage, noen linjer, ganske flat og smal midje, men ikke som jeg skulle ønsket. Så gitt det litt opp og aksepterer at jeg ikke klarer å nå packen. Kan få det til, men da må jeg ned til kanskje <15 %> kroppsfett, det syns jeg blir for tynt så dropper den tanken.
 2. Fatmehnm

  Hva studerer du?

  Studerer Interiørarkitektur og møbeldesign ved Khio. Vanvittig kult med all tilgang vi har til de forskjellige verkstedene, treverksted, metallverksted, gipsverksted, plastverksted, strikk og tekstilverksted osv.
 3. Det er en grunn til hvorfor vedkommende startet tråden! "HVA SYNS DERE OM GUTTETIGHTS", og jeg ga min mening. Det er no way folk ikke tenker på hva de tar på seg når de går på trening, jeg sier ikke at matching is the shit, men man bryr seg til en viss grad om hvordan man kler seg på gymmet. For eksempel er jeg personlig SYYYKT opptatt av å ikke ha en gjennomsiktig tights, rett og slett fordi folk skal slippe å å se trusene mine når jeg bøyer meg. Og jeg går heller ikke i sykt liten singlet og viser titts for å slippe blikk og gi oppfattning av at jeg "viser meg på gymmet". Likevel bruker jeg det som er komfortabelt, og passende.
 4. For MEG føles det som det rette. Jeg har lest om og fordypet meg en del i de andre religionene, vært med på religiøse "møter" hørt hva de har å si, og ser på islam som den rette av de tre monoteistiske religionene, og dette er religioner som tror på hverandres historie. Budhismen og hinduismen blir noe helt annet, men det er fine ting å ta med seg videre derfra også Vaskelig å ha noe med å gjøre, overtroisk, mindre smart, voldelig, radikal, for religiøs, andre standpunkt og absurde meninger, fordomsfull og lite åpen for andres meninger og forståelse for ting, tvunget til å gå med hijab, blir snart tvangsgiftet og ikke minst vet de ikke hvor de har meg (en klassekamerat spør, kan jeg ta på deg, klemme deg, berøre din kropp? OSV OSV OSV.......... helt til de får snakket med meg, får sett mer av meg, lytter til mine meninger og hva jeg står for. Slik endrer de deres syn og blir mer åpen og mindre fordomsfulle når de møter andre jenter som meg. Hvorfor har flere nordmenn konvertert til islam? Jeg kjenner personlig ei norsk kvinne som etter å ha vært sammen med en mindre religiøs muslim og slått opp med han, etter flere år med undersøkelse og analyse av islam, konverterer hun til islam. Dette er ei jente med kristen bakgrunn. Hun konverterte ikke fordi hun ville tilbake til han, det var hun som slo opp pga. mindre interesse for hverandre. Men etter å ha vært sammen med han, skjønt hun at denne religionen har noe ved seg, så hun undersøkte dypt, snakket med folk, hadde en "teste" periode, også konverterte for godt og vært en muslim nå i 5-6 år, og i tillegg bærer en hijab på hode. Ja jeg ble født i en muslimsk familie, ble jeg hjernevasket, ikke mye mer enn deg og alle andre, jeg lærte hva som var rett og hva som var galt, spørsmålet om gud kom i etterkant, da jeg ble eldre. JEG begynte å stille kritiske spørsmål, i flere år sa jeg "jeg kan ikke tro på noe jeg ikke ser", men jeg var åpen for å lære. Da jeg ble 18 år, begynte å utforske andres religioner, og havnet tilbake til min egen. Jeg er 21 år og har mye mer å finne ut, og ikke minst finne meg selv. Jeg befinner det veldig ubehagelig å være den personen i denne tråden som er "alle-andre-muslimers-ansikt", for det er jeg ikke. Jeg valgte å kommentere denne tråden og satte meg selv i "fella" rett og slett fordi jeg vil at dere skal vite en veldig viktig ting - Ikke alle er like - og ikke gå rundt med fordommer, vær heller åpen for inntak av informasjon og ha forståelse for at alle mennesker ser på ting annerledes enn deg. Det du ser behøver ikke å være sannheten. En farge som virker grå for deg kan være sort for meg, det spørs hvor mans er fargen og ikke minst når.
 5. SE SVAR OVER. SVAR ER FLETTET INN I INNLEGGET DITT. FEILA LITT MED Å SETTE OPP RIKTIG, MEN DETTE ER MITT SVAR
 6. Det finnes folk som snakker og det finnes folk som tar action. Vi har hatt flere norske på moskeen som kommer for å forstå og for å ta en titte inn i andres verden og forståelse for verden. Hvis du mener at jeg tar feil i min tro ser du på meg som en mindre intelektuell person, med andre ord er jeg dum for deg. Tilbake til mitt andre innlegg, hvis religion er min definisjon på lykke så la vær å ha mininger om det. Men forstår så absolutt at du blir irritert når noen tvinger deres religion og tro og definisjon på lykke inn på deg. Da skal du reagere! Og det er fint at du respekterer meg som person selvom du ikke har møtt meg, så heller ikke si at jeg tar feil i min tro. Jeg har et helt annet bilde på realiteten enn deg.
 7. Denne videoen er IKKE representativt for alle muslimer. Jeg er muslim og sier meg IKKE enig. Heller ikke glem det at det finnes flere "krets" innen islam (shia, sunni osv.) Og det med steining, utroskap og homofili, det skjer ikke lenger. Slik straff foregikk i gamledager, på lik måte som da man fikk hånden sin kuttet av ved stjeling i andre deler av verden (jo så holdt muslimene på litt lenger), men sånt skjer ikke mer. Jeg blir selv direkte prosovert over slike videoer og konferanser, og dette er ungdom som kanskje har lest seg gjennom koranen en eller to ganger, og ikke har analysert den overhode. OG da det kom en periode med mye i mediane om å innføre Sharialoven i Norge, gjett om jeg lo høyt. NO WAY IN HELL! dette vil ikke skje, og skal ikke skje. Take a chill pill folkens! Folk: norske, utenslanske, muslimer, kristne, jøder, ikke-troende, alle vi går rundt med egene tanker og tro eller ikke tro. Hvorfor gidder vi å bry oss, kan ikke folk definere sin egen lykke og kjøre den veien, hvis dette for noen er religion eller ikke religion, trening eller ikke trening, hvorfor orker dere å legge så mye energi og bry i det. Får direkte vondt noen ganger, folk tror så mye feil om muslimer, og mediene er SYKT flinke til å sette oss i dårlig lys. Noen ganger når jeg sitter i offentlig trangsport tenker jeg at folk ser stygt på meg fordi jeg bærer hijab/ skaut på hodet og slik blir jeg sett på som en deltager i denne videoen. Jeg definerer min egen religion utifra hva jeg har lest, og hva jeg har analysert, jeg elsker alle raser, alle religioner og syns homofile er cute as fuck.
 8. Fikk den i posten for 2-3 uker siden, har ikke turt å begynne med den helt enda. Når jeg sammenligner den med min mat og treningsplan nå, så er konklusjonen at jeg må spise mer og trene mindre, derfor har jeg ikke turt å begynne enda. Jeg trener mer enn hva hun ønsker at man skal gjøre, og spise mer. Dette kan gå begge veier, enten forbrenner jeg fett i de 3 mnd, eller legger på meg fordi det blir mer mat og mindre trening...
 9. Midjen er den samme (+/-), men fra det hele startet var fettforbrenning alltid målet. Kroppsfasongen har endret seg drastisk (mot det positive), men kunne gjerne kvittet meg med noen kg fett. For dypt inne bryr jeg meg lite om hvor mye vekta viser, jeg måler alltid fremgang med målebånd og ser i speilet. Men litt frustrerende når jeg vet jeg gjør alt/nesten alt riktig, og likevel vil ikke fettet vekk.
 10. Dessverre er det slikt som han som gjør at jeg frykter å skrive noe som helst på noens spørsmål fordi det alltid er noen som syns det er feil. Er jente sjæl og har akkurat samme problem som deg. Sykt fornøyd med styrken og maten, men forsatt går jeg bare opp i vekt (gikk fra 62-68 kg og er 167 høy) på 1,5 år. Ganske forvirret jeg også.
 11. Frekk behøver du ikke å være, prøver så godt jeg kan å hjelpe til, slik som tidligere innlegg sa jeg jo "rett gjerne på meg hvis jeg tar feil"... Noe svar er bedre enn ingenting.
 12. Styrkemessig ser det ut som om du ligger godt ann, du får til det som er ønsket (å bygge muskler, gå opp i vekt BARE muskler og ikke fett). Grunnen til at vekten øker (tror jeg) er fordi du har samme fettprosent, og at du går opp i muskelmasse. Så kanskje er fettforbrenning noe for deg her...
 13. Hemmeligheten ligger nesten alltid i kostholdet innen fettforbrenning. For min del ser det ut som om du spiser lite. Tell kcal en dag og se ann hvor du ligger. Men håper ikke du overspiser på fredagen og lørdagen bare fordi du har holdt en bra uke. Hvis du har en ganske clean uke, så kan fortsatt fredagen og lørdagen ødelege fremgangen dersom du stapper i deg 5000 ekstra kcal... Og prøv 4x4 kort intervaller etter hver styrkeøkt, og at du mixer sammen to øvelser for å få pulsen ordentlig opp, det er slike økter man forbrenner mest fett. ( Rett gjerne på meg hvis jeg tar feil).
 14. Legg ut matplan for en gjennomsnittelig dag og treningsplan, så har man noe å gå ut fra;)
×
×
 • Create New...