Gå til innhold

B.o.b

Medlemmer
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om B.o.b

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 05. des. 1986
 1. Mulig jeg er på jordet, men min mening er at det er fjollete å starte en ny tråd om en gammel nyhet der det blir linket opp mot en unnskyldning fra fyren det handler om.. Man oppnår jo ingen saklig diskusjon rundt saken generellt, man oppnår jo bare at bloggen og fyren direkte blir sverta i en blogg der han kun har bidratt til det positive for andre.
 2. Ordla meg kanskje litt feil. Poenget er at saken er ingen nyhet lenger selv om den fortsatt pågår og er størst i Europa. Eneste trådstarter oppnår med dette er jo å sverte bloggen, noe de andre som jobber med den har måttet gå igjennom siden det faktisk var en nyhet. Saken har jo ingenting med bloggen å gjøre. "jeg har mistet respekten for fyren og for bloggen..." Hvorfor det spør jeg ?
 3. Det er mulig, men da burde de spole tilbake å lese en del av hans artikler, SÅ kan de gjøre seg opp en mening. Hvis de fortsatt ikke tror på at kylling er sunt fordi han skrev det så er det lissom ikke så mye håp for vedkommende likevel..
 4. Snakk om å rippe opp i gammelt surr.. Vis meg èn artikkel eller oppfordring til noe som har med doping å gjøre her inne SÅ skal jeg miste respekten for fyren og kanskje for bloggen.. Ikke før. Trangsynt er det fullt lov å være, men det er så inni gamperæva teit og slitsomt å lese.
 5. Det er faktisk såå ille. Smith går under apparater og apparater trener ikke støttemuskulatur i den grad frivekter gjør. I en artikkel jeg leste mente de faktisk at apparater var farlig på sikt, hvis man trente ofte og over lengre tid. Les mer om det her: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=1602
 6. Du skal ikke behøve å velge en dårligere livsstil for å tilfredsstille en eventuell kjæreste. Tror nok uansett sjansen er større for at han er med på det, når han ser hva det gjør med deg Blir han skremt av å leve sunt har du ikke funnet deg mye til kar dessverre..
 7. Når man kjører MYO reps i misjonærstillinga, eller ikke engang kjøper ferdig selolje, men lager den fra bunnen av..
 8. 120 g havregryn med en klatt lettsyltetøy (helst eple) litt kanel og 2 min i microen.. 4 egg ved siden av..
 9. Misforstå meg rett, han er sikkert en god foreleser og hvis han i tillegg er lege vet han sikkert hva han prater om, men kanskje ikke akkurat når det gjelder temaet Kreatin i forbindelse med trening.. Det var ikke meninga å få deg til å være skeptisk til alt du hører på skolen asså.. Så at det kanskje var vinklet litt sånn, my bad
 10. Dessverre er det sånn at forelesere ofte ikke interesserer seg for det de skal lære bort, nok til at de gidder å oppdatere seg selv innenfor temaet. Ei heller er de pliktig til å gjøre det, med mindre myndighetene finner ut at de skal sende lærerstaben på kurs.. Sier ikke at alt du lærer på skolen er tull, men man lærer jo faktisk enda at frokost er det aller viktigste måltidet i løpet av dagen.. Hør med foreleseren din hvor ofte han er innom sider som feks Pubmed.. Jeg gjetter på at han aldri har hørt om siden engang.. Man løfter mer fordi man veier mer..... Hva med øvelser der man IKKE lø
 11. Horse Poweren som jeg nevnte var en Pre-Workout, ikke en Kreatin som jeg fikk opplyst den gangen.. Det stoffet som gjorde at den ikke var lov i Norge var visst N-Acetyl, men hva som direkte førte til prikkingen er jeg fortsatt usikker på.. Jeg har alltid hatt best effekt av monohydrat og hatt en følelse av at det meste annet bare er tull.. Så leste jeg denne artikkelen for noen måneder siden: http://fitnessbloggen.no/kreatin-monohydrate-best/ å der fikk jeg det egentlig bekreftet..
 12. Jeg gikk også på en små luguber "kreatin" type fra Sverige, som sikkert de fleste har vært borti.. "Horse Power" ! Drakk den på vei til trening og i garderoben føltes det ut som jeg fikk en heftig akupunktur behandling i ansiktet og på armene.. MEN, i shit you not, jeg måtte øke med 8 kg i skråbenk med manualer for at det skulle bli tungt nok, og dips følte jeg at jeg kunne ta så mange jeg ville av.. Når økta var ferdig var jeg superfornøyd, men boksen gikk i søpla.. Stoler ikke på ting som gjør meg sterkere enn det kyllingen klarer..
 13. Det er ikke så dumt! Jeg ville hvertfall latt de få vite på gymmet der du trener, at det sikkert finnes et annet apparat de kan sende tilbake, å gjøre plass til chins
 14. Bøyer meg i støvet.. Jeg løfter ikke 140 kg i mark enda.. Sånne tall gjør meg faktisk nervøs også, for jeg ser en haug med gutter på gymmet som ikke er i nærheten av tallene du kommer med.. Stå på, det der var rått !!
 15. Var bare rart å se så mange tilbakemeldinger, og omtrent null Chins. Men så er det vel ikke den øvelsen man har kjappest styrkeøkning i heller..
×
×
 • Opprett ny...