Gå til innhold

sirica

Medlemmer
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. for helt nybegynner..hmm...jeg startet med en ti kg vektstang for å skjekke ut teknikken..og klarte ikke gå på to dager nesten, så start med 10-15kg...så øker du ettersom det blir lettere og lettere. Husk at rumpa skal presses så høyt opp du kan:) lykke til!
 2. bulgarsk utfall er også en knallgo en:)
 3. jeg elsker hipthrust...øker hyppig med kilo og det svir godt i stumpen;)
 4. Har du dårlig lukkemuskel er det ikke stort å gjøre, det er jo ingenting som holder magesyren igjen i magen. Jeg bruker også somac og har ikke hatt halsbrann siden. Synd å si det med uansett om du spiser så riktig du bare kan så vil halsbrann dukke opp fra tid til annen, og du vil da garantert på spiserørsbetennenlse om det ikke behandles i lengden. Operasjon er et alternativ, det ligger kortene for meg i samme situasjon som deg, bare MED spiserørsbetennelse.
 5. Nå har jo ikke jeg spess peiling, men innbiller meg at jo mindre du trener bryst, jo mer orginalpupper blir igjen.... Jeg trente endel bryst for noen år tilbake ( amatørmessig da seff) og da halverte puppene mine seg, så jeg ble redd for de og sluttet. Nå er de tilbake:)
 6. Ja det kan ligne på min situasjon, er desperat etter å finne ut hva som er greia. En dag tåler jeg noe, neste dag ikke... Spiste en boks med vaniljekesam for litt siden, dritdigg, men lå rett ut i 24 timer med den værste mageknipen jeg har hatt noen gang...hahAh. Tør ikke det mer. Ønsker deg lykke til og skal poste resultatet på bioresonansbehandlingen her, er det Great success så burde du og prøve det ut:)
 7. Er nok det ja, men selv på glutenfri kost ble jeg ikke helt bra:/ Jaja, finner forhåpentligvis ut av det en gang. Takk for svar, Vegard:)
 8. Ikke- cøliakisk...altså ikke glutenallergi, bare en sensitivitet for på en måte?
 9. Joa, jeg ser den. Men noe er galt med meg og legene finner det ikke ut. Det er gluten, men det er også noe mer..så da må jeg jo bare prøve andre alternativer. Er så lei dette styret..
 10. Legene finner ingen allergier, men har vært på bioresonans og den legen sa at jeg skulle ikke ha bl.a ris, havre, gluten, hvetemel, div kjøtt, kumelk, laktose m.m. Nå er jo dette litt alternativt kanskje men de har gode resultater på behandling av intoleranser. Av proteinpulver bruker jeg sunwarrior Raw vegan ris-protein. Men dette pulveret har jeg brukt en stund så jeg vet at det ikke er dette som gir utslag, har ikke hatt slike symptomer før av dette. Selv om det er ris... Havre, selv glutenfri får jeg vondt i magen av og blir kvalm..
 11. Har vært laktoseintollerant hele livet men fikk det bekreftet for en stund siden. Jeg er enig med deg at det kunne ha vært sykisk men symptomene er altfor sterke. Løs mage, ekstremt oppblåst og luft i magen. Jeg forventet faktisk at soya skulle være superbra så har kjøpt inn mye til bruk sammen med proteinshake.
 12. Det som skjedde var at jeg fikk akutte problemer dagen etter første inntak av soyamelk, så kutter det ut noen dager for å se om det går over. Laktosefri melk tåler jeg bare bittelitt av, i te f.eks men ikke et glass. Kan jo hende det er noe annet men er veldig obs på hva jeg spiser da jeg tåler veldig lite. Tåler ikke havre eller ris heller, så da kan jeg bare drite i å prøve de melkene:/ hahA. Tragisk
 13. Jeg skulle være supersmart og begynne å drikke soyamelk istedenfor vanlig melk/laktosefri melk da jeg ikke tåler disse, men tror dere jaggu ikke jeg er intolerant for soya og?!?!?!?! Værre enn melk! Oppblås, magevondt og mer til... Fyttirakkern. Noen som har opplevd det samme med soyamelk?
 14. Folk som smatter når de eter og har generelt dårlig folkeskikk!! Grrrrr
 15. Var på helsekkst i går, det hadde de ihvertfall laktosefrie og glutenfrie adventskaldendere, mulig de også var sukkerfrie. Kostet 60-70kr.
×
×
 • Opprett ny...