Gå til innhold

LilleSanne

Medlemmer
 • Innholdsteller

  124
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av LilleSanne

 1. Xmin hadde vel det man kan kalle stor, det blei nesten for vondt inni mellom. Og ikke alltid spesielt godt. Typen min har mindre, men det er såååå mye bedre . Tror det har noe med hvordan man gjør jobben også. Jeg er ikke spesielt trang, men ikke jævig vid heller. Men har født et barn så det setter sine spor inni der det også med utviding
 2. Jeg hadde nettopp tørket håret etter en dusj med håndkle. Så derfor ser jeg ut som et troll Ser jo ut som jeg er en sånn 3 mnd på vei Når man nettopp begynner å få en liten kul.
 3. Jeg vil få strammet inn magen litt før sommeren. Jeg har ødelagt skuldra mi, så begrenset hva jeg får gjort. Men jeg kan fint ta planken, så har jeg et treningsstrikk jeg trener skuldra med, som sikkert fint til å bruke for andre ting også . Noe ala et sånt . Jeg er ellers forløbig støttemedle på EVO på 2 uken, men tenkte meg ned ditt i morgen. Hva kan jeg gjøre der, jeg tenkte sykle er fint, og evnt elipsemaskin ? Jeg kan ikke løfte så mye med armene mine. Men det trenger jeg vel ikke for å få inn magen ? Jeg spiser greit, spiser som regel kun kylling og fisk, noe pasta og ris. grønnsak
 4. Vet ikke om jeg har fryser. Sett på en leilighet like ved x'n . Så da kan jeg evnt låne fryseren hans. Vi er jo fortsatt gode venner
 5. Har også en sønn på 9 år, så er ikke helt alene.
 6. Jeg har aldri måtte tenke pris når jeg har handlet. Men nå blir jeg alene, og må tenke billigere, og kan ikke bare kjøpe det jeg vil. Så hva handler mann som er billig og sunt ? Hva er smart å gjøre. Hilsen ei som aldri har bodd alene heller
 7. Jeg prøvde lavkarbo en tid, og det funket greit en periode, til slutt sa kroppen STOPP , og jeg blei veldig dårlig. Jeg fik også oppfølging avrikshospitalet fordi legen var positiv til det der, men det funket ikke i lengden. Men faktisk ikke hørt at kroppen produserer carbs selv, for tilsetter man ikke kroppen det, så går man jo i ketose tilstand. Men det stemmer sikkert at kroppen produserer litt.
 8. Tenkte jeg også, men det er de som sliter så mye med seg selv at de ikke tørr å vise seg for samboren/mannen sin heller. Jeg bryr meg ikke. Jeg er ikke redd for å vise meg til han, og kan godt ligge å kave på gulvet her mens han ser på tv evnt
 9. Jeg er så stiv i anklene så jeg må stå på tærna med helene oppå noe for å ta kne bøy. Vrir jeg på anklene komme er mange rare lyder. Jeg får det til å lage knirke lyder overalt, i går lå jeg og knakk noen ledd i låret/hofta ved å ta benet opp og ned, gubben trodde lyden kom fra senga. Jeg har begynt å trene anklene mine litt nå.
 10. Huff ja. Nei venninna mi hun endret vanene sine helt. Blei opptatt av trening og kosthold.
 11. Ei jeg kjenner har tatt slankeoprasjon. Jeg blei kjent med henne når jeg var 15 og hun 14 år. Hun har alltid hvert stor, mat vanene var vel aldri bra. Men nå i fjor blir det vel fikk hun dekket slankeoprasjon. Og det ha henne en gleden av å ville trene leve sunt, det forandret livet hennes veldig da. Hun har hvert kjempe flink og kjenner henne nesten ikke igjen. Så jeg forstår at noen gjør det selvsagt.
 12. Aldri hørt at kroppen prduserer karbohydrater selv. Jeg løper ikke, jeg går minst 5 km hver dag fordi jeg sånn sett må. Jeg trener styrke ca anenn hver dag, mistet nå ca 1 kg på litt over ei uke. Jeg fikk beskjed om at jeg spiste for lite, så nå spiser jeg mere. Jeg ser ikke så mye på vekta, så lenge jeg får strammet opp her og der og får bedre muskelatur.
 13. Min sønn hadde både melkeprotein allergi og soya allergi. Du har havremelk evnt rismelk i steden for.
 14. Det gjør det hos meg også, hender jeg må knekke opp ryggen litt når jeg holder på. Det er som regel ikke noe farig, og betyr som regel at det er noe som skjer i leddene, kanskje er dem ikke vant til å få bevegelse som nå ? Fikk beskjed av naprapaten at knekking uten smerter er ikke noe farlig.
 15. Smaker det godt ? Mager kesam naturell ? Jeg hadde nok hivd oppi syltetøy:p
 16. Oki. Venter på ny telefon så da kan jeg laste det ned da
 17. I følge den gratis online dagbok for mat har jeg fått i meg 373 kcal i dag . 12.9 g fett og 18.66 g proteiner . Jeg burde absolutt spise MERE
 18. som nå har jeg ikke spist siden kl 9. Jeg drakk en slik sjokolade YT, sånn i 11 tiden, etter jeg var nede på treningen å gikk gjennom styrkeøvelsene og fikk litt andre og mere øvelser. Jeg er jo ikke spesielt sulten eller nå . Så vanskelig å spise når man ikke er sulten, burde jo spise noe før middag ca kl 5.
 19. Jeg føler jeg har overskudd, men det kan sikkert bli bedre. Jeg har tatt av ca 1kg på 1,5 uke . Hva burde jeg evnt øke med å få i meg . kcl eller proteiner, fett , karbohydrater. Hva kan jeg evnt putte i meg uten om dette her.
 20. Jeg skal ha flere etter hvert. Gubben er ikke så glad i slik blekk på kroppen. Men det shiiiiter jeg i.
 21. Frokost består gjerne av en yoghurt som skyr vanilje, eller et halv beger med vaniljekesam med ca en banan oppi, et glass vann . Lunsj : Er gjerne enten salat med kylling og et egg + noen nøtter. Evnt to stekte egg og en neve nøtter Middag : Det er varier, men blir en del kylling i alle varianter, gjerne med spelt tortillalefser, spelt pita brød, ris evnt. Eller vanlig kjøttkake middag, Spiser ikke så mye, mest grønnsaker og kjøtt. Trener jeg på ettermiddag/ kvelden hender det jeg tar en proteinshake når jeg kommer hjem. Kveld: gjerne samme som frokost, evnt middagsrester.
 22. Er en tråd om tattooveringer her allerede Tatoveringer | Side 38 | Fitnessbloggen Forum
×
×
 • Opprett ny...