Jump to content

ØrjanN

Members
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

About ØrjanN

 • Rank
  Member
 • Birthday 07/21/1995
 1. Sliter fortsatt like mye om ikke mer. Nå har jeg fått time hos ''mirakelmannen'', Magne Brakstad (muskelterapeut og spesialist i idrettsskader) som holder til i Knarvik utenfor Bergen. Har lest over alt på internettet om han, og det er visst ingen ting denne manne ikke greier å fikse.. Folk som har vært flere ganger hos fysio, akupunktur, kiropraktor, lege osv som ikke har hatt nytte av det, som deretter har gått til Magne og blitt fin igjen etter 1-2 behandlinger på 10-15 min hver.. Timene hans skal visst være noe av det mest smertefulle som finnes. En fyr sa Magne fant spente muskler i kjeven hans, og løste de opp ved å slå/trykke på et punkt i siden på magen.. Han er faktisk mitt eneste håp igjen nå, så jeg håper på det beste. Time neste mandag, så får vi se hvordan det går fremover! Har troen og er motivert hvertfall, selvom jeg ikke vil ha de største forventninger til det.. Gleden blir mye større hvis det da blir bedre Oppdateringer kommer!
 2. Hei! Nei, har ikke strålinger så langt nedover armen... Det er vel heller vonde punkter på senene i albuen som stråler ut i albuen.. De vondeste er utvendig på armen (tennisalbue i think), også er det et punkt bak som forbinder triceps..
 3. Jeg skjønner. Hva skal jeg da be akupunktøren/fysioterapeuten gjøre på siste timen nå neste uke? Hva anbefaler du å gjøre frem til jeg har råd til å gå på regelmessige behandlinger? Jeg prøver å få gått å trent hvertfall 2 ganger per uke, og da kjører jeg noen minutter på ellipsemaskin, prøver å massere/varme opp albuer og ta veldig lette manualer for insiden, og eksentrisk for baksiden. Deretter kjører jeg litt lette øvelser for rygg/nakke. I tillegg prøver jeg å trene lysken.. først varme og massere godt først, og så begynne å løfte foten og gjøre litt øvelser for lysken.. Grommiz: Jeg tar omega3 multivitamin samt. D-vitamin tilskudd hver dag. For meg var det pressøvelsene med manualer som var værst, da jeg fikk størst smerter da jeg skulle få manualene opp i stilling.
 4. Ja, ut i fra det jeg prøvde å google er det i adduktorene. Det er nå jeg presser knærne sammen, løfter låret opp, når jeg kommer ned i bøy og skal presse meg opp igjen.. etc. Må manuelt løfte foten med armen for å komme meg ut av driftebilen, hehe Takk for siden. Skal se litt mer på den! Her er litt hjemmemekket foto av stedene i albuen jeg får utstråling/vondt i når jeg presser. Bildet hvor jeg presser bak på triceps er den som gir størst utstråling, men samtidig de 3 andre.. uffa meg. Håper disse bildene er til hjelp! [ATTACH]89507[/ATTACH] Det er forøvrig høyrearmen som er værst, og det tror jeg man kan se tydelig på dette bildet. Sliter med å strekke høyrearmen helt ut. Ok, det er veldig godt å høre. Frykten er allerede vekke. Ja, det har jeg. Og jeg lurer på om de har blitt kroniske? er lyskestrekken f. eks blitt en kronisk lyskestrekk, og det samme med betennelsen? Eller hva kjennetegner kronisk? Ja, forstår veldig godt at det er vanskelig over nett, og får vel bare gjøre det beste utav det. Uansett så begynner jeg i lære i høst og vil da ha råd til 1-2 behandlinger i mnd. Fikk beskjed av min gymlærer i dag om å bruke hårføner for å varme opp lysken og albuene. Er dette noe som er aktuelt? Akupunktøren (som jeg faktisk fant ut i går også er fysioterapeut), varmet opp nålene han stakk i nakken på meg.
 5. Tusen takk for varme ord Natalie!! :happy: Det setter jeg pris på! Godt å være tilbake, men synd at treningen skulle gå denne veien :/ Fordi han sa strekken var noe som måtte bygges opp. Går på skole, men jobber som dekkmontør annen hver helg, og når det trengs. Dette er det en del løfting/pressing og bevegelse på. Jeg fikk vondt i albue før jeg begynte å jobbe, og nakken er helt andre årsaker.. Det gjorde jeg. Fikk beskjed av han om å ta fothevninger med strikk rundt foten, under smertenivået. Saken er jo den også at nå har jeg brukt masse penger på dette, og jeg har faktisk ikke råd til flere timer. Får 1 til time av mamma nå neste uke, etter det må jeg vente til høst/vinter for å få råd til timer igjen, da jeg driver med en ekstremt dyr hobby.. Hvis du skjønner er det et veldig dilemma.. hehe Men jeg vil vite konkret hvem som hjelper å gå til og hva jeg kan gjøre selv for å gjøre dette bedre, evt. hva jeg ikke bør gjøre. Vi har en ganske streng gymlærer som kun vurderer etter ferdigheter i div. øvelser, så derfor føler jeg egentlig at jeg må delta på det meste.. Og mest av alt lurer jeg på; vil jeg noengang bli kvitt dette?
 6. Takk takk! Godt å være tilbake, og håper etterhvert det kan være i form av logging av gode økter.. men er nok et stykke til enda Ok, kuren er ferdig så den går jeg ikke noe mer på. Jeg gikk først og fremst til kiropraktor for noen uker siden pga voldsomme nakkesmerter. Den andre gangen hos kiropraktoren (som forøvrig også er utdannet fysioterapeut), nevnte jeg lyske og albuer. Da diagnotiserte han albuene med betennelse, og gjorde en øvelse på lysken, der jeg lå på rygg, holdt foten med strekk opp og vridde foten litt til høyre. Da tok han å presset ned på strekken, samtidig som han holdt motstand i foten som jeg skulle presse helt ned. Helt ubeskrivelig vondt. Men etter han gjorde denne gjorde det ikke vondt når han presset på foten min igjen. Men dette var jo bare kortvarig. Så sendte han meg videre til akupunktur. Han stakk nåler og det gjorde vondt.. Men jeg vet ikke helt om jeg ble bedre i albuer. Jeg har liksom fortsatt samme smertene, og sliter med å strekke høyre armen helt ut. Venstrearmen er forøvrig bedre enn høyrearmen. Når jeg tar armhevinger mot vegg så er det helt fint i venstre, men jeg kjenner det i forbindelsen mellom albue og triceps på høyreside. Akupunktøren satt forøvrig kun nåler i forbindelse med lysken én gang, og dette var ikke i selve lysken, men i slike triggerpunkter som han kalte det. Det som er tingen er at det skal SÅ lite til før smerten blir aktivert, derfor er dette vanskelig.. Vi ble forøvrig enig om at lysken må trenes opp og at vi skulle bruke tiden på albuer og nakke. Nakken er helt sinnsyk, men denne har ikke så mye med treningen å gjøre.
 7. For tiden skadet.. Lyskestrekk og albuebetennelse.

 8. Hei! Lenge siden jeg har vært innpå her nå. Som kanskje noen av dere vet fulgte og trente jeg fyrstikkprogrammet av Kjetil. Helt knall program, og trente hardt og godt. Men en av de første gangene jeg skulle ta knebøy, til og med før jeg begynte på fyrstikkprogrammet, tror jeg at jeg greide å strekke lysken. Jeg kjente ikke så mye til det da og tenkte ikke så mye over det, men etter hvert ble det værre og jeg gikk til legen. Han sa strekken satt så dypt at han ikke kunne gjøre noe, men jeg trodde han ikke. Uansett ventet jeg noen mnd, og sammen med gym på skolen så har det fungert ekstremt dårlig. Nå er det så gale at det skal ikke mer til enn at jeg løfter foten mens jeg sitter på en stol før det gjør vondt. Bare jeg spiller volleyball får jeg faktisk vondt (når jeg skal gripe etter ball). Jeg har hatt denne strekken i minst over 1 år nå, og er fryktelig lei. Ikke nok med det, når jeg trente fyrstikkprogrammet så begynte jeg etter noen mnd å kjenne smerter i albuer under pressøvelser. Jeg har aldri presset meg med disse smertene, men gått ned i vekt på stangen for å ikke gjøre det værre. Uansett, har dette bare blitt værrre og værre. Dette var vel i mai en gang i fjor, og har hatt det siden. Legen sa til meg at dette var voksesmerter. Men ikke f***. Har gått til kiropraktor og akupunktur i det siste, og har egentlig betennelse i hele albuen, men i hovedsak i triceps forbindelsen. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Har gått på en ibuprofen kur nå i 1-2 uker uten noe særlig hell. Det eneste jeg kan gjøre på treningene er å gå rundt å ta litt lat-pulls, armhevinger mot vegg eller ribbevegg, prøve å varme opp albuene. Det samme gjør jeg med lysken, prøver å massere å varme skikkelig opp, og deretter løfte foten opp i serier. Prøver med strikk, men når det gjør vondt å bare løfte foten alene opp så vil jeg ikke gjøre det. Ord kan ikke beskrive hvor fryktelig lei jeg er dette!! Har ikke kunne trent skikkelig siden før sommeren i fjor!! Skylder ikke på programmet, dette er min egen feil.. Dumt å måtte lære på denne måten.. Derfor trenger jeg hjelp. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å bli bedre, og frykter faktisk på dette tidspunkt at jeg aldri kommer til å bli bra igjen, selvom jeg er sikkert bare for lite optimistisk. Noen som kan hjelpe?
 9. Skal ha coopertest i gymmen i morgen.. Vi skal altså løpe rundt en bane i over 20 grader, for å se hvor langt vi klarer på 12 minutter. Karakteren 6 er 3000 meter på 12 minutter. Noen som har noe tips for at jeg skal klare meg lengst mulig - når skal jeg begynne å gi på og når bør jeg ta det rolig? Hva og hvordan bør jeg spise når før løpetesten for å ikke slite med sting osv?
 10. Bro. I'm honoured

  1. ØrjanN

   ØrjanN

   It's a pleasure, Bro

 11. Personlig syntes jeg det ikker ser noe særlig ''pent'' ut. Det er fortsatt ekstremt bra jobbet (selvom noen av de tar steroider kreves det fortsatt hardt arbeid). Men, jeg har på ingen måte lyst å bli slik. De påfører kroppen og helsen enorme belastninger.. Jeg har heller ingenting i mot det, og syntes det er heftig bra jobbet!
 12. Jeg har alltid lurt litt på hva som skjer med kroppen og musklene når man har en lang pause fra trening, eller slutter helt.. Jeg klarer hvertfall ikke å tenke meg til at muskler blir til fett så lenge man har et fornuftig kosthold? Så, hva skjer?
 13. Satt å bladde på VG Nett i dag da denne saken kom opp: http://www.kk.no/894999/slik-faar-du-sprettrumpe-som-tone Og det handlet om å få sprettrumpe som Tone Damli Aaberge: ....ved å bruke 2 kluter! Men Tone da, Så hva tenker dere om dette? Ass to grass eller 2 kluter? :huh:
 14. Kult! jeg ser du kjører Carlos Sainz! drit kule biler, broren min har en rød en Hehe, nurburgring må være rått! Drømmer også om å kjøre på rudskogen. håper de får til at juniorer kan kjøre på den i løpet av året! Her blir det drifting både for å ha det jæ*/¤# gøy og for å kjøre konkurranse. Siden jeg er junior må jeg kjøre i en bestemt klasse i Powerdrift serien. Så det er konkurranser i tillegg
 15. Nice! Skal du kjøre på Gatebil da? Hehe, yes! Og ja! Sinnsykt mye dekk som går med, så jeg håper på en del regnvær også da går det ikke mye dekk se!
×
×
 • Create New...