Jump to content

Benedicte

Members
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

About Benedicte

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg ville anbefalt å trene hele kroppen 3 ganger i uka, ved å bruke et fullkroppsprogram. Hvis du vil ha det enkelt kan du bruke RYP, litt mer variert x-press for å komme med noen forslag. For rygg/mage styrke anbefaler jeg bruk av slynger, det er super trening for kjernemuskulaturen!
 2. Høres bra ut, akkurat sånn jeg vil ha det! starter i neste uke, har lagt til et par øvelser og endra litt for at det skal passe meg, men tror det blir bra!!
 3. Tenkte å teste ut x-press-programmet til Tomas Fjeldberg i sommer, det passer meg bra siden jeg har mindre tid til trening enn vanlig... Noe med erfaringer med programmet de vil dele???
 4. Hehe, ja jeg likte godt innledningen;) Tror jeg satser på det i sommer når jeg sikkert ikke får anledning til mer enn 3 økter i uka...likte øvelsene og måten de var satt sammen på
 5. Jeg kan heller ikke ta de øvelsene du nevner ovenfor pga skuldertrøbbel. Det som funker fint for MEG er å ta push-ups i diverse varianter ( i slynge, med vekt på ryggen, beina på benk osv..), skulderpress i kabel, scapular sidehev. Omvendt pecdec for bakside skulder. Lykke til, skuldervondt er noe dritt!!
 6. Jeg hadde lagd meg en tresplitt da jeg kom over dette programmet på nettet, nemlig T-nation Strong and Ripped program. Jeg syns det hørtes utrolig gøy og spennende ut og vurderer å starte på det i stedet... Er det noen som har erfaringer med dette vil jeg gjerne høre!!
 7. TAkk for innspill! Jeg har tidligere trent fullkropp 3 dager i uka og kjører nå en push-pullsplitt 4 dager i uka. 3-splitten vil jeg kjøre 4-5 ganger i uka:) god plan med 6 reps på knebøy..og tar gjerne med markløft!!
 8. Har lyst å prøve meg på en 3-splitt igjen og har prøvd å lage en selv, Jeg sliter med ene skuldra, så øvelsesvalget er gjort deretter...kan ikke kjøre benkpress, militærpress, dips f.eks som er gode favoritter, men har prøvd å komme med gode erstatninger. Dag 1: Bein: Knebøy 4 x 10 Strakmark 4 x 10 Step up 3 x 10 Et beins hipthust 3 x 10 Tåhev 3 x 20 Dag 2: Bryst, skuldre og triceps: Push-ups 4 x 10 Enarms skulderpress i kabel 4 x 10 Floorpress 4 x 10 Skapular sidehev 3 x 10 Facepulls 3 x 10 Franskpress ( evnt triceps kickback hvis den gjør vondt..) 3 x 10 Triceps pushdown 3 x 10 Dag 3: Rygg, biceps og mage Chins ( omvendt roing i slynge hvis den gjør vondt...) 4 x maks Nedtrekk bredt grep 3 x 10 Enarms hantelroing 4 x 10 Kabelroing 3 x 10 Bicepscurl i skråbenk 3 x 10 omvendt curl 3 x 10 Diverse mage i slynge Noen innvendinger?? Jeg kunne forsåvidt tenkt meg markløft på ryggdagen, men usikker på hva jeg bør bytte den med, eller kan jeg legge den til før eller etter chins uten at det blir for voldsomt?
 9. Jeg deler i push-pull. Dvs dag 1 og 3 med fremside lår, bryst, skuldre og triceps, dag 2 og 4 bakside bein, rygg, biceps og rygg. Funker veldig bra for meg!
 10. Takk for innspill! Jeg kommer nok til å endre litt på det etterhvert, Jeg kan desverre ikke bruke skulderpress med hantler eller stang, da får jeg vondt i skuldra med en gang:( Kabel funker av en eller annen grunn bedre.. Omvendt roing er en stor favoritt, den MÅ med:)
 11. Jeg har lagd et treningsprogram med push-pullsplitt og myoreps, en treningsform jeg liker veldig godt. Jeg sliter med ene skuldra, noe som gjør at det er begrenset hvilke skulder- og brystøvelser jeg kan gjøre. Er det noen som vil ta seg tid til å se gjennom det, og komme med gode tips?? Takk! Treningsprogram push-pullsplitt. Myoreps Dag 1: Fremside lår: Knebøy: 10 x 3 Stepup: Myoreps Bryst: Push-ups fra step: Myoreps Skuldre: Scapular sidehev: Myoreps Facepulls: Myoreps Triceps: Triceps kickback Dag 2: Bakside lår: Strake markløft: 10 x 3 Sumosquat: myoreps Rygg: Stående roing: 10 x 3 Omvendt roing i slynge: myoreps Latsnedtrekk i kabel: myoreps Biceps: Bicepscurl i skråbenk: myoreps Mage: Jackknife i slynge Beinhev Dag 3: Fremside lår: Bulgarsk utfall:Myoreps Ettbeins knebøy: myoreps Bryst: Push-ups i slynge: myoreps Skuldre: Skulderpress i kabel Omvendt peck-deck Triceps: Triceps-pushdown Dag 4: Bakside lår: Markløft: 5 x 5 Hip-thrust: myoreps Rygg: Nedtrekk bredt grep: Myoreps Enarms hantelroing: myoreps Biceps: Bicepscurl med stang: myoreps Mage: Roll-out i slynge Pallofpress
 12. La ut video for en uke siden og fikk tilbakemeldinger på å ha rompa lenger ned i startposisjon, mer tyngde på hælene og flatere sko. Jeg har prøvd å gjøre noe med alt dette og legger ut ny video. Vil gjerne ha tilbakemeldinger for å greie denne utrolig vanskelige ( men gøye!) øvelsen best mulig! http://www.youtube.com/watch?v=TOIdldXCkQY
 13. Jeg har aldri prøvd den på videoen før, men omvendt flies vil vel ta på noen av de samme musklene?
×
×
 • Create New...