Gå til innhold

Helden

Medlemmer
 • Innholdsteller

  150
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Helden

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva hadde du og hva kom du ut med da?
 2. Takker for svar fra dere, får vel bare si: God or man made, i love em both :cool:
 3. Da kommer idioti spm nr 2, kan man ikke da fylle på mere litt siden ? og er det ikke en håndtverkslov som kommer inn i bildet om kunden er missfornøyd utilfreds etc ??
 4. Etter å ha lest litt flere av de postene her inne virker det som ca 90% er blitt fornøyde med resultatene, mens 10% ikke er. Hva er grunnen til at dere ikke ble fornøyde da? er det eventuelt noen restriksjoner kirurgene har lagt inn/ etiske lover og regler som jeg som mann ikke har fått med meg ? (ja spør i nysjerrighetens navn)
 5. Så dette i en dokumentar på TV2 der dem gikk via navelen, men det er saltvannsballonger og ikke silikon. Dem tar de tomme ballongene via en slange og opp for så å fylle dem med saltvannsløsninga når dem er plassert i brystet. Ganske fascinerende om jeg skal si det
 6. Ja om du har muligheten til å studere der du bor, jeg ble pendlende til og fra Trondheim fordi dem ikke hadde kurs her oppe og da kan du få legge på en del. At man får 1000 kr pr time jaja da må du vise meg den PT, som nevnt i tråden her sitter man kanskje igjen med 220-240 pr kunde. :cool:
 7. Tja hantlene gjør jo at du ikke klarer å løfte så tungt som du ellers gjør i en tradisjonell benk. På en annen side trener hantlene mere støttemuskler og på sikt blir du sterkere i flere muskler samtidig da :cool:
 8. Godt å høre at du fikk bort litt kramper og får gode økter. hehehe ja folk er alt for redd mineraler og tror at salt dreper. Litt farris og litt salt i maten så er du på topp igjen
 9. Dere som har tatt silikon evt. planleggre å gjøre det, velger dere da å legge implantatet under eller over muskelen og hvilket sted ønsker dere at inngrepet skal gjøres på ? Leste dem kan gå inn via armhuler med silikon, mens med saltvannsproteser kan dem gå via navelen, noe fakta i dette ?
 10. Tja det kan nå diskuteres, Innen de fleste "rene" kampsporter er det nå Kina og Japan som har dominert frem til mot nyere tid. Kan ikke huske at så alt for mange av Shaolin-munkene trente BB, men dem trente Ironbody og med mye kroppsvekt. :cool: Dem starter jo selvsagt treningen tidlig så dem får jo både go teknikk, smidighet og styrke fordi dem driver med dette ca 30 timer i uka.
 11. Nå trener jeg for det første ikke så tungt, men jeg tenker mere utifra et helhetlig perspektiv, være det seg om du kjører dype knebøy eller 90º bøy. Har sett på flere stk som kjører godt over 250 i bøy og markløft uten noe på seg og dem har teknikken på plass :cool:
 12. Hva med å lære seg å skape skikkelig buktrykk og innøve korrekt teknikk istedenfor å bruke et løftebelte? :cool:
 13. Hahahaha! unnskyld stygt å le av dem som er småskadet og slik, men klarte ikke holde meg Men akkurat som Krembolle har sagt, tren opp ryggen din, anbefaler sterkt at du vedlikeholder fronten en stund og trener tung men kontrollert rygg. En arms hantelroing, klassisk markløft, sittende lav kabelroing / Ståene roing med stang, facepulls etc. Om ting ikke bedrer seg ta deg en tur til en massør eller fysioterapeut/ sportsterapeut og få dem til å "overhale" ryggen din litt :cool:
 14. Ja det koster litt, men samtidig tror jeg ikke det koster så mye å spørre noen om litt veiledning. Med tanke på hva det koster å bli en PT idag, forstår jeg jo at man ønsker å få litt penger ut av utdannelsen. Desverre så er ikke PT eller TV en beskyttet tittel og man finner mange aktører som er userriøse. Norge er litt treig, men vi skal se om at en 3-4 års tid er PT veldig in. Noe må man selvsagt påberegne å betale, men prisene kommer til å gå litt ned
 15. Tråden virker til å spinne litt ut, men sånn som jeg har lest dette så virker det til at de fleste har fått med seg spørsmålet og legger seg på ca 14-16 års alderen. Når det er sagt så må man for all del se på hva barnet/ ungdomen selv også ønsker bedrive av idrett på fritiden. All trening er bedre enn 0 trening
×
×
 • Opprett ny...