Gå til innhold

superdiett_fit

Medlemmer
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei. Takk for innspill :-) Du mener altså å trene evt. bare med stangen for å varme opp eller? Har du forlsag til fler øvelser der kneet ikke må være med?
 2. Hvordan kan jeg få trent for velvære og svetting i denne situasjonen? Har en meniskskade som gjør at er lite bøybar og gangbar / løpbar. Tenker robåt, men det er ikke årstiden og romaskin krever vel konstant bøying av knær som ikke funker. Forslag til trening ellers? Overkropp osv., men hvordan varme opp på en god måte? Det er klart jeg sikkert kan gjøre apparater som benkpress og slike ting, men en god måte å varme opp på? Eller andre treningstips i situasjonen?
 3. Noen som veit av sier med oppskrifter der dem bruker reinspikka iherbprodukter? Tenker på smoothie og litt andre greier? Dette blir lagt inn dobbelt (dette innlegget). Veit ikke hvorfor.
 4. Aner ikke hvorfor innlegget ble dobbelt. Fankern heller da. Forsøkte å slette, men funka ikke
 5. Noen som veit av sier med oppskrifter der dem bruker reinspikka iherbprodukter? Tenker på smoothie og litt andre greier?
 6. Jeg tenkte nesten det var noe slikt :-) Ikke noen skam det!
 7. Hei. Så denne til ca. kr 119.- og synes ikke det var så dyrt i forh. til Iherb eller er den veldig dyr andre steder? :-) Er prod. spes. bra?
 8. Hei Maren. Fikk du banket i gjennom pakka di? Fant du ut av frakten? Var det Norsk adresse du hadde lagt inn eller var du logget inn når du fikk opp de rare alternativene ang. frakt?
 9. Mener det kan ha noe med å få energi?
 10. Hei. Da har jeg et tips. På denne linken så oppdateres tollkursen hele tiden og med en margin. Har aldri skjedd at jeg gikk på en smell etter at jeg begynte å bruke denne.
 11. Oi. La du deg på $32.61 for varene? Det er litt gambling og bare 0.80$ under tollgrensen. Dersom dollarkursen stiger litt så kan det hende det blir tollgebyr (ca. kr 240.-). Får håpe det går bra!
 12. Stevia Vanilla er kjempebra bl.a. til kakao :-)
 13. Du kan jo også sjekke ut erfaringene her fra Iherbkundene (klikk på "product reviews").....
×
×
 • Opprett ny...